Related Articles

6 Comentarii

 1. 1

  Delia Dumitricā

  Domnule Mihai Golescu, argesenii au nevoie de „Argesul”. Nu spun Ziarul Argesul, fiindca oricum e singurul ziar din judet. Ziar adevarat, nu pagini cu desene, publicitate,vulgaritati si,mai ales, fraze de mahala. Noi,cititorii, uneori va criticam,uneori va aplaudam, alteori tācem. Acestea sunt efectele articolelor unui ziar decent, ale unui ziar care exprima diferite puncte de vedere,in moduri diferite. Tocmai aceasta diversitate de opinie si de expresie fac din Ziarul Argesul un ziar adevarat. Ca sa nu mai spun ca exista familii de români de peste hotare care va citesc articolele online si va apreciaza pentru multele din acestea dedicate copiilor lor, indiferent de zona de origine din România. Cred ca atitudinea d-voastra este specifica unui director de ziar care incearca din rasputeri sa se autodefineasca intr-un context sociocultural haotic si, mai ales, sa raspunda nevoilor de informare ale argesenilor. Posibilitatea pe care ne-o dati de a ne exprima opinia online sub forma unor comentarii este inca o dovada de netāgāduit a responsabilitatii, a decentei, a transparentei si a respectului pentru adevar . Nu stiu cata nevoie aveti d-voastra de noi, dar noi avem cu siguranta nevoie de „Argesul”. Cu stima si speranta, Delia D.

  Reply
 2. 2

  Delia Dumitricā

  Erata: „…aceasta diversitate…face din Ziarul Argesul…”. Delia D.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Tineti-va tare, domnule Golescu, cu politicienii nu-i de glumit, ei acționează in funcție de interesele proprii

  Reply
  1. 3.1

   Gabriel Lixandru

   Vă mulţumim pentru aceste comentarii. Vom reveni cat de curand pe aceasta temă.

   Reply
 4. 4

  Puiu

  Ceea ce se întampla îmi dă un gust amar.
  În primul rând pentru ca aici este vorba de un ziar a carei prima apariţie a depăşit 140 de ani. Este un ziar care a rezistat eroic atât în perioada comunistă căt şi după ’89. Nişte oameni, care şi astăzi se află la conducerea ziarului,l-au apărat asumându-şi multe riscuri. În 23 decembrie 1989 şi-au riscat şi viaţa, şi au scos primul număr atunci cand Ceauşescu putea să revină la conducere. Nu sunt surprins că unii vor astăzi să-l distrugă, dar sunt indignat de faptul că prietenii” Argeşului” sunt departe de el, astăzi când îi este greu.
  Dar aparenţele înşeală şi s-ar putea să fie doar o impresie FALSĂ LASATĂ CELOR CARE VOR CA ZIARUL SĂ FIE DEVOTAT ACTIVITĂŢII LOR. Alături de Directorul ziarului şi de Redactorul şef trebuie să fie ca un scut întreg colectivul redacţional, cititorii şi comentatorii,care cantăresc ştirile pozitive şi negative.Ştirile pozitive nu înseamnă lauda celor care ne conduc şi nu vor să fie criticaţi în ceea ce fac.” Argeşul” i-a criticat şi i-a laudat deopotrivă.
  „Tocmai când credeam că relaţiile ziarului „Argeşul” cu Consiliul Judeţean au reintrat pe făgaşul normal – după ce dl Dan Manu ne înmânase şi o diplomă de excelenţă, prin care recunoştea activitatea responsabilă a acestui cotidian şi a directorului său – o frază din textul noii licitaţii lansate în urmă cu câteva zile de C.J. ne-a lăsat cu ochii în soare.”
  Relaţiile între un ziar care se respectă şi un CJ aflat la putere nu vor fi niciodată pe un făgaş normal, iar omul din fruntea Cj nu poate fi apreciat, în gesturi şi promisiuni, atunci când este doctor.Puterea PSD -ALDE nu vreau să fie ca aceea din trecutul recent, cu toate că au fost comentatori care au tras semnale de alarmă. Şi cu siguranţă nu vor greşi, pentu faptul că ziarul are o susţinere puternică formată din foarte mulţi care au votat această alianţă. E ca şi cum alegi să-ţi tai craca de sub picioare, sau mai mult, să pui mâna pe teslă.

  Reply
 5. 5

  geo

  @argesul, incercati sa consolidati parteneriatul cu cititorii. Este mult mai sigur si mai corect, chiar daca e mai greu. As vede dezvoltarea online ca find de viitor.
  Cu politicienii e o cale mai usoara dar plina de compromisuri. Mai ales cu cei care sunt la putere acum.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!