Related Articles

7 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  In perioada asa toti suntem pe cont propriu. Daca ai norocul sa ai o familie buna atunci este bine, daca nu, nici la canapea nu ai acces. Ar fi interesant sa aflam cu cat a crescut rata divorturilor in perioada pandemiei.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Patul lui Savu e gol, iar regele incornorat al postacilor isi pierde vremea asteptand vremurile de pe urma.

  Reply
 3. 3

  Vasile

  Patul lui Procust, măsura tuturor lucrurilor! Patul lui Ulise – măsura dragostei dintre soți. Eu cred că patul lui Ulise nu mai există!

  Reply
 4. 4

  marin

  Secretul din patul lui Ulise e buna creștere, educația din familie și respectul față de celălalt.

  Reply
 5. 5

  anonim

  Foarte adevărat, dar din ce în ce mai puțin aplicat: „nimic în lumea asta nu este mai scump decât o căsnicie în care domneşte unirea şi dragostea dintre bărbat şi femeie”.

  Reply
 6. 6

  Vasile

  Familia este din ce în ce mai mult ,,încercată” prin emanciparea femeii, prin plecarea părinților la muncă în străinătate și conviețuirea la distanță. Copiii sunt crescuți de bunici sau rude sau în cazuri fericite alături de părinți, temporar în alte țări, uitând care sunt valorile noastre tradiționale. Cred că redresarea socio-culturală după această pandemie va fi foarte grea sau nu va mai fi deloc! Și asta e foarte grav pentru copiii și nepoții noștri! Cei care vin după noi nu vor mai sti cum era familia tradițională, care avea repere morale și valori culturale!

  Reply
 7. 7

  Anonim

  iarasi o serie de autopostari ale lui Savu. Venite la interval de un minut una de cealalta. D-le Savu dupa eroarea cu semnele exclamarii umblati va rog si la temporal. Prea este cu poalele in brau…

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.