01 martie, 2021

Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Bogdan

  Asa se conduce si in Pitesti. Batranii si pensionarii in special carora nu le ajunge ca fac dreapta direct de pe banda a doua mai trag si stanga de volan ca sa intre pe contrasens

  Reply
 2. 2

  Adrian

  ziaristi platiti…dezinformati si denaturati stirile in functie de cine a platit articolul. Soferita vira dreapta semnalizand regulamentar, a fost izbita din spate-dreapta puternic de autoturismul logan care se deplasa cu o viteza mult peste limita admisa, lucru ce a facut sa si zboare cativa zeci de m. ATENTIE a fost izbita din spate si indifernet ce ar fi facut in acel moment nu aveau de ce sa circule cu o asemenea viteza pe un drum public si nici de ce sa o depaseasca pe partea dreapta.

  Reply
 3. 3

  Adrian

  In acel loc se afla si o trecere de pietoni iar strada este marcata cu linie continua, ca atare orice fel de depasire este interzisa. Chiar daca ar fi condus un tir trebuia sa i se acorde prioritate. Am atasat un link cu imagine de la fata locului in care este indicata si directia de mers
  https://www.dropbox.com/s/k6ocmhax5fcc7br/Untitled.jpg?dl=0 .

  Reply
 4. 4

  George

  Mai multa informare nu strica! In primul rand regulile de circulatie nu se schimba de la un accident la altul. Din cate stiu eu, depasirile se fac pe partea stanga si indiferent ce intentie are cel din fata ta , trebuie sa te asiguri si sa pastrezi distanta regulamentara, sa incetinesti, eventual sa opresti. Acest tanar neatent, in discutii cu pasagerii din automobil , din cauza vitzei excesive, presupun ca nici macar nu a observat autoturismul din fata sa, care circula regulametar pe partea dreapta si nu schmba directia de mers . Din contra semnaliza si vira spre dreapta, spre locuinta sa. La tanarul sofer nici nu s-a observat vreo intentie de franare sau reducere a vitezei excesive, fapt care a dus la rostogolirea autoturismului de trei sau mai multe ori, pana la izbirea intr-un cap de pod, locul in care Loganul a reusit sa se opreasca, schimbandu-si directia. Deci va puteti imagina si dumneavoastra viteza de rulare a Loganului pe un drum comunal ,la o ora la care elevii ieseau de la scoala si circulau pe trotuar, locul in care a patruns Loganul de mai multe ori. Eu zic sa va informati inainte de a aduce acuzatii unor conducatori auto care respecta regulile de circulatie . In opinia mea , nu trebuie sa va influenteze nimeni, in special articolele din „ziare” facute de niste „jurnalisti” platiti pentru a va dezinforma.

  Ne acuzaţi în mod gratuit. Cele relatate în articol au la bază rezultatele cercetărilor la faţa locului, efectuate de poliţiştii rutierişti. Noi nu acuzăm pe nimeni, doar am prezentat faptele şi constatările Poliţiei.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.