Related Articles

9 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Poate ii obliga legea sa cumpere microbuze si nu dricuri cum au acum. Si poate -i obliga legea sa ia si pasageri cate locuri are masina , nu cum baga acum de abia se inchid usile. Dar ,,,,,, stiti cum e…..legea-i facuta de hoti , pentru hoti si aplicata de hoti ( in uniforma ) . Asa ca …..ramane ca di pana acum.

  Reply
  1. 1.1

   Geo

   Aveti dreptate. Pe rutele Stefanesti, Topoloveni nu am mai vazut un bilet de luni de zile! Microbuzele (dube/dricuri) sunt supraaglomerate si in in stare jalnica. Autoritati de control nu exista. Si ce este cel mai trist ca principalii ‘beneficiari’ ai acestor conditii mizere sunt elevii – copiii nostri pe care ii indemnam sa nu plece din tara.

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Bine face ca sint ca oili

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Pe Slănic Dobre nu da bilete, nu respectă orarul de plecare oprește oriunde numai în STAȚII U, Lasă copiii cu abonament pe jos, iar microbuzele sunt jalnice, țigări, ce trebuiau casate de mult. POATE AUTORITĂȚILE SE VOR SESIZA!

  Reply
 4. 4

  Edi

  Tocmai am citit ca sesizarea PSD la CCR a fost admisa si deci transportul judetean ramane scos in afara serviciilor publice. NU transport subventionat pentru elevi, NU program regulat impus! Totul la cheremul transportatorilor!!!

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Deșteaptăte Române!,in toată Țara e așa, hoție,hoție!

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Articolul (şi comentariile) par/e scris/e de şofer/i sau/şi „utilizator/i” de „maxi-taxi” care n-au ajuns …”la Şcoală” şi la orele de „Limba română” şi „Legislație rutier㔺i a/u rămas de căruță …deranjat/i de „casa de marcat”…care elibera „Bilet/e de călătorie” fiscalizate …”absolut” !

  Reply
 7. 7

  Anonim

  Ce fac domnii de la RAR si ARR sau ISCTR? Stiu acești domni sa numere cartofii din dricuri?

  Reply
 8. 8

  Anonim

  daca i-ar invata cineva la scoala pe elevii(copiii nostri) sa-si dea ghiozdanele jos din spate cand se urca in masina ar fi bine.Sunt de o nesimtire fara margini.La trebuie mainile libere ca sa omoare telefoanele mobile cu mesaje ca au uitat sa vorbeasca intre ei normal. Sunt galagiosi,vorbesc murdar multi dintre ei,se imbrancesc si nu au respect.Asta este realitatea.
  Transportatorii ne trateaza asa cum suntem si daca le cereti parerea veti vedea ca au si ei dreptate.
  Ce masuri iau autoritatile sa-i disciplineze? La licitatii pt. transport se cer niste conditii de calitate.De ce nu sunt controlati daca le respecta?!
  Daca ar fi sa ia pasageri conform cu locurile existente atunci ar trebui sa indeseasca numarul masinilor si nu ar mai mari profitul ca sa aiba de unde acoperi diversele cheltuieli.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!