Related Articles

8 Comentarii

 1. 1

  arsenie Boca

  si regele este tot Vecinul Costica? Presupun ca nici nu este de mirare…Vedeti sa nu deranjati apostolii raului:)

  Reply
  1. 1.1

   Gabriel Lixandru

   Îmi place… profunzimea acestui comentariu, dom’ Arsenie… Deranjăm şi noi pe unul, pe altul;)

   Reply
   1. 1.1.1

    arsenie Boca

    Va multumesc ! Ma gandeam (aici din morman)t, daca mortii aceia vii de la etaj realizeaza ca bratul lung al legii ( acela care o fi) a luat la puricat si contractele de publicitate realizate de cotidianul sefilor dvs. pe durata a vreo 20 de ani. Si in smerenia mea mi-este teama ca sfanta Kovesi este tare suparata de ceva risipa la cutia milei. Ma refer la fraude, contracte cu dedicatie, bani fara acoperire…chestii de genul. Am o mare teama, o tulburare, o stare de veghe. As vrea sa fi fost doar un vis urat insa la miazazi se aduna ceva nori care stau sa cada peste ce are mai gol cotidianul Argesul. Iertati-mi ratacirea..

    Reply
    1. 1.1.1.1

     Gabriel Lixandru

     Taică Boca, dar tare tulburat mai sunteţi!

     Reply
 2. 2

  Elena Delia Dumitricā

  Da, da, pârtie! Avem semnale ca anul asta va fi zapada toata primavara si toata vara. Deci unii isi vor petrece vacantele la…rācoare. Cred ca si-au cumparat sānii bune, rezistente la oameni „grei „.

  Reply
  1. 2.1

   Gabriel Lixandru

   Să sperăm!

   Reply
 3. 3

  Puiu

  Nişte ţărani! Nu mă refer la romanul lui Dinu Săraru ci la cei care au bătut palma şi au înfiinţat ADI Moliviş. Asta era cam prin 2008. Ce studiu au făcut ţăranii când au luat hotărârea să investească? Pe ce s-au bazat? O să-mi spuneţi că au avut un ideal, dar nu toţi sunt idealişti. Cei cu idei proaste se numesc idioţi. Şi-au ales ca termen de dare în folosinţă anul 2015. Păi n-au văzut şi ei cum fac austriecii ,de unde au cumpărat instalaţia, că e vorba de luni de zile ca să faci lucrări mari, cu capacitate de transport de 4500 de oameni pe oră, ca la Solden? Chiar dacă aş presupune că instalaţia ar fi pornit anul acesta, după 9ani, tot nu ar fi fost de ajuns. În această lungă perioadă trebuiau finalizate locuri de cazare, drumuri accesibile şi toate cele, cum îi stă bine unei staţiuni montane. Cum să începi cu centru de informare turistică şi pliante ,când tot românul ştie, că atunci când începi o construcţie nouă, prima dată faci wc-ul? Poţi s-o faci, atunci când creierul tău e mai neted ca pârtia. Am văzut că primarii au speranţe, şi le doresc să reuşească înainte de a-i apuca „frigurile”!

  Reply
  1. 3.1

   Gabriel Lixandru

   Mulţumesc, d-le Puiu, pentru comentariu.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!