Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Violeta P.

  Felicitări pentru curajul de a scrie despre problemele reale de sănătate ale copiilor din Argeș!Invitata la o emisiune moderată de un bun profesionist, am vorbit despre efectele pozitive ale iertării!
  Și eu am sesizat această situație reală și disperată!!!!

  Reply
 2. 2

  Silvia Alexandra Tomescu

  Felicitări ca în sfârșit cineva face cunoscuta și pentru,, public „această problemă. Poate cei care trebuie să rezolve aceasta situație vor face ceva în legătură cu senzorii. Și eu am un copil cu diabet și ar trebui să fac dosarul pt senzor dar tocmai din cauza problemelor pe care le au acești senzori care se dau la Craiova am amânat sa depun dosarul.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Felicitari pentru tot curajul si grija pe care o aveti pt copii vostri cu diabet ..sunteti niste mamici grozave ..eu am diabet de la un an si 6 luni si am 33 de ani si intradevar este foarte grea viatza cu diabet iar acest stat nu ne ajuta pe niciunul ..dar macar copilasii sa i ajute!Bravoo tuturor pt initiativa!va doresc mult succes

  Reply
 4. 4

  Puscas L.

  Trist, dar adevarat!” Dupa lupte seculare si eforturi milenare” au dat o lege, dar procedura de acordare e foarte greoaie. Ar fi mai simplu sa se dea in spitale acesti senzori si doctorii impreuna cu pacientii sa decida daca le e bine cu senzori sau nu si in aceeasi zi in care li se da reteta de insulina sa li se dea si senzorii, s. a. m. d. Mi-e lehamite de sistemul asta, de guvernanti care dau legi asa sa fie date. Sunt atatea probleme si ei tot promit si nu fac mare lucru. Poate voi cei din presa ne ajutati cumva! Doamne ajuta!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023