23 februarie, 2020

Related Articles

6 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Ca să vezi !..Pe noi, „ăşti’lalții”, care n-am „slujit” în Biserica „Sfânta Vineri”, … MOARTEA ne amenință în fiecare zi, clipă de clipă ! Vorba lui Ulmeanu T. , …”Ei, şi ?!?”…Sau versetul „Cu moartea pre moarte călcând…” e valabil numai …de la CALINIC…în SUS !??!…

  Reply
 2. 2

  Vasile Sima

  Un astfel de om precum Ctin Marioara se naște rar. Pentru tot ce a făcut el la Sf Vineri, pt credin cioși, în general pt Pitești, merită titlul de Cătățean de Onoare al Piteștiului. Cred că au mulți aceeași părere

  Reply
 3. 3

  P. Istrati

  De-abia aștept cartea, cred că va fi senzațională și vom afla multe dedesubturi de la Sf Vineri și în general de la Arhiepiscopie. A venit vremea ca multora să le fie teamă și să aibăî insomnii pentru că, uitați-vă, a apărut un om curajos care în cartea lui va da cu toți de pământ! Eu cred că Părintele Mărioara e un justițiar adevărat și va face dreptate.

  Reply
  1. 3.1

   Boni

   Eu cred că ar trebui să fie mai reținut, să nu mai facă atâtea valuri că nu-i stă bine. Au ieșit și alți preoți la pensie și nu și-au mai dat atâta importanță. Cât despre stilul dlui Tomaziu, ce să mai zicem…se vede.

   Reply
 4. 4

  C. I.

  Sa scrie sănătos dar pana acum nu prea a știut sa scrie și după pensie devine un adevărat Ion Creanga justițiarul p… . Dar mare, mare grija „Verba volant, scripta manent”… A calomniat pana acuma peste tot prin ziare și public, clerici și Ierarhi. Mai sunt cazuri în care autorul și cu turnătorul au ajuns în vale la Mioveni…. Și erau tot din Pitesti. Nu dorim la Argeș o a doua pereche la mititica ca ne facem de băcănie. Lucrurile sunt infecte se vede autor și turnător mana în mana, asa ca ajunge. Tovarăși.

  Reply
 5. 5

  Vasile

  Edi, daca iti e dor de părintele, vino duminica la Paraclisul de la fosta închisoare comunistă.
  Si nu mai dramatiza atata!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.