Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Canalul care pute și este deversat în râu în dreptul fostei țevi care traversa râul ce face dnul Primar ?????

  Reply
 2. 2

  Marian

  Este o veste minunată pentru comunitatea locală din Argeș că Parcul „Lunca Argeșului” va avea o nouă atracție – zona Pump Track. Această inițiativă de amenajare a unei zone de recreere dedicată adolescenților pasionați de sporturile pe role este cu adevărat lăudabilă. Cu facilitățile planificate, inclusiv gazon, asfalt și iluminat stradal, noul skatepark va deveni un loc ideal pentru tinerii bicicliști și skateri să își demonstreze abilitățile și să se bucure de provocările sportive într-un mediu sigur și atrăgător.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Un mare BRAVOO! celor care au transformat o zona plina de.gunoaie acum multi ani, intr o zona de relaxare si miscare in folosul intregii comunitati.
  Sa fim corecti si sa apreciem lucrurile bune si care sunt exemple de bune practici.

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Un mare Bravoo! celor ce au transformat zona lunca Argesului in acest parc foarte frumos,si benefic celor ce doresc sa se relaxeze, si sa faca si miscare in acelasi timp.

  Reply
 5. 5

  Irina

  Extinderea parcului „Lunca Argeșului” cu o zonă Pump Track promite a fi o adiție minunată. Această facilitate va aduce mai mult divertisment și activități recreative pentru toți vizitatorii parcului. O veste excelentă pentru comunitate!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!