Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Cetatean

  Mare dreptate aveti

  Reply
 2. 2

  Andrei

  Statul modern are ca structuri organizaţionale fundamentale pe cele ale sănătăţii şi pe cele ale educaţiei. În societatea rurală, atât educaţia cât şi îngrijirea bolnavilor, bătrânilor revenea familiei. Doar că economia familiei era legată de gospodăria rurală.
  O organizaţie modernă, tocmai prin asta se caracterizează, prin impersonalitate, prin tratament egal. Noi tocmai asta incriminăm, lipsa de modernitate, lipsa de impersonalitate, cârdăşia de rudenie, de năşisme. Când copiii sunt prinşi în ocupaţiile moderne, azilul constituie o soluţie pentru bătrâni. Până la urmă, azilul este tot o structură organizaţională care se ocupă de sănătate.

  Reply
 3. 3

  Ioan

  Poate cineva să creadă că toate minunile din ştiinţă (medicină, inginerie, etc. ) se puteau face fără Dumnezeu? Şi-atunci, Sfântul Duh a fost sau n-a fost cu medicii care fac minuni dumnezeieşti, cu cercetătorii care descoperă medicamente, cu inginerii care fac masini, elicoptere care ajung rapid la bolnavi pentru a le fi acordat primul ajutor? Şi-atunci, dacă Sfântul Duh a coborât asupra lor prin ştiinţă, n-ar fi bine să doriţi să cunoaşteţi ce este ştiinţa? V-ar ajuta să cunoaşteţi con-ştiinţa, chiar şi pe cea de sine!

  Reply
 4. 4

  Dora

  Ar fi o solutie cu azilurile, daca nu s-ar fura din mancare,haine…zilele batranilor.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023