19 septembrie, 2019

3 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Domnule Diță, nu vă dezmințiți…ca „liberal”, sörosist, care v-a/ v-au şi …”premiat” !
  Nu pot ca cititor de ani şi ani ai acestui ziar (sub diversele denumiri sub care a apărut, care au însemnat şi tutela „diverselor partide”, de fapt doar denumiri diferite ale aceluiaşi partid politic, desigur PCR , care are „partea leului”, în istoria ziarului Argesul , si nu e nicio RUŞINE, ba chiar Istoria recentă demonstrează ca DIMPOTRIVĂ !), deci, nu pot să nu constat ca domnia voastră loviți în continuatorii acestui partid, PSD (dar şi în majoritatea argeşenilor şi cvasitotalitatea cititorilor acestui site, ARGEŞUL !)
  Şi nu aveți dreptate !
  Deocamdată , în România , nu există un partid mai aproape de români decât PSD , cu toate „minusurile lui, reale sau inventate !
  (Cu părere de rău pt. dvs,, Söros şi tot felul de caricaturi de „partide” ca PNL , USR etc. cnduse de caricaturi de „politicieni”, care au dovedit în ultimii 30 de ani cât de nocive/nocivi sunt pt. poporul român) !
  Să auzim de bine !

  Reply
 2. 2

  Boni

  Spirache (Birlic), bietul, din Titanic vals, cu al său celebru ,,vă rog sa nu mă votați!” și cu pălăria prăzulie, de culorea oului de rață, luată nu de la Măgeanu nici de la Stănculescu ci primită de pomană (gratis) , de la de la un coleg căruia îi murise frate-său, zice el, ca să scape de gura soacră-si, doritoare de preț cât mai mic. Nemuritorul ,,pungaș” (fabricant de pungi în perioada sa de ,,indigestie” comunistă) pe numele său de câmpulungean, originar din Mățău, Tudorică Mușatescu, pentru care a iubi platonic însemna a exclude patul din inventarul dragostei, adică a dormi de-a-n picioarelea, rămâne, după sau alături de Caragiale un neîntrecut ,,fotograf” al alegerilor de altădată. Despre cei doi epigoni băsiști din zilele noastre, mi-e o silă infinită să vorbesc. ,,Se sparie gândul”, vorba cronicarului, de cât de proști sunt. Bine, nici cu PeSeDe-ul (cum il pronunță mutantul cibernetic) nu mi-e rușine!

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Un articol corect și neutru!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.