Înscriere creșă lat

Related Articles

6 Comentarii

 1. 1

  petre

  Corect. Ar fi nimerit să se stabilească în acest regulament şi nişte modalităţi de păstrare a curăţeniei în jurul locului de parcare închiriat. Acum. îşi face omul curat în portbagaj şi aruncă gunoaiele pe spaţiul verde.

  Reply
 2. 2

  Catalin

  Corect ar fi asa: platesti tariful pt locul de parcare si ai dreptul sa parchezi in tot orasul, in afara orelor 9-17 masina ocupa un loc de parcare undeva la munca, scoala, market etc. Te duci in vizita in alt cartier si la ora 17 pleci ca te amendeaza… Eu vreau loc de parcare valabil in tot orasul (exceptie zone interzise)

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Cea mai mare prostie gândită si făcută pe genunchi ! Pai eu vin de la munca după 24 de ore si când sa parchez nu mai pot pt ca a venit un frustrat la plimbare prin Pitesti si a parcat in locul meu ca de are voie între orele 9-17 iar eu obosit trebuie sa caut loc de parcare in afara parcării mele pt ca nu pot parca pe locul unui vecin ca de am bun simt si sunt vecinii mei cu care trebuie sa conviețuiesc toată viața , iar ala care a parcat pe locul meu nu este din localitate nu plătește taxe si impozite in oraș dar are mai multe drepturi ca mine care stau in oraș doar pt ca au fost câțiva vocali si au făcut o propunere aleșilor nostrii iar idioții in loc sa gândească au băgat-o acolo ca de “are “ si ei dreptate ca nu au unde parca când vin la serviciu dar dacă ii spui la frustrat ca poate parca la intrare in oraș si sa ia autobuzul zice ca il faci sărac ca ce el nu are bani de benzina sa parcheze in fata locului de munca ! Stați sa vedeți acum certuri între locatari si străinii care parchează in locul lor ,pt ca romanul este din fire teritorial ,sa vezi mașini zgâriate si geamuri sparte sa vedeți voi Cata munca dreaq va avea poliția de la 1 încolo !

  Reply
 4. 4

  Cristian

  In prezent HCL 185 / 2012 prevede ca in cazul in care numarul solicitarilor pt un loc de parcare este mai mare decat numarul locurilor de parcare existente , nu se atribuie locuri de parcare. Cum vine asta ? La Bl. P1bis din Trivale sunt 18 locuri de parcare (conform celor aflate de la Primarie) si 22 solicitari. Deci, cei din P1bis nu au dreptul si nu au primit locuri de parcare platite, in timp ce persoanele din blocul ANL aflat in vecinatate, au primit pe toate partile blocului, iar cei care au 2 autoturisme, il parcheaza pe cel de al doilea in locurile de la P1bis. Adica, eu ala din P1bis trebuie doar sa platesc taxele si impozitele stabilite de Consiliul Local, dar tot eu nu am dreptul la un loc de parcare pt ca nu sunt sugiciente ! Pai, eu am construit blocul ?! Primaria, cautati solutii, construiti parcari (URGENT!), nu mai discriminati ! Si mai faceti curat prin orasul asta, mai reparati drumurile, ca e dezastru !

  Reply
 5. 5

  Ionut

  Dc.s.a stabilit tariful pe an la 120 lei , at.dc cei de la ADP, nu aplica acest terifiante, pt.persoanele fizice? ….și încasează tot 140 lei ca anul trecut?
  Diferența de bani cine îi și c îi vom recupera?

  Reply
 6. 6

  Gabriel

  Dc anul acesta a fost stabilit un tarif anual de 120 lei, at.dc se încasează de către cei de la ADP, tot 140 lei, ca anul trecut? Nu a fost comunicat și acestora? Cine și cum vom recupera diferența de bani?
  Dc.nu pot parcă și în alta parte în oraș, pe locuri cu taxă , în baza acelui abonament, pe aceeași logica „deșteaptă „, ca altcineva poate parcă pe locul tău?

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!