Related Articles

8 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Mafia permiselor auto de la Pitești nu o distruge nici Sfanțul Duh. Chiar daca au fost arestați unul sau doi, polițiștii aceștia parca sunt făcuți de aceeași mama. Si mama asta…

  Reply
 2. 2

  ION

  Procentul de admisibilitate de sub 2 din 10 candidați, impus de comandanții Poliției argeșene are un singur scop: încurajarea corupției.
  Este foarte clar, că dacă dai șpagă pentru permis ieși mult mai ieftin decât dacă înveți până te tâmpești.
  Un simplu calcul de admisibilitate de (15%-18%) ne demonstrează că un candidat cinstit are ceva șanse să obțină permisul după ce susține examenul de cel puțin 6 ori.
  În acest condiții, cum există decalaj mare între proba scrisă și cea practică, precum și între susținerea unui nou examen, coroborând și cu faptul că după un an de la absolvirea școlii de șoferi, acceasta expiră, constatăm că unui om normal îi trebuie aproximativ trei ani cu cheltuielile aferente (cel puțin școlarizarea de 3 ori a „școlii de șoferi”, 3 taxe de înscriere la examen, 3 taxe – contravaloarea permisului, 6 taxe examinare efectivă, etc. ) adică peste 7000 lei la care se adaugă timpul pierdut și stresul aferent.
  Procentul de 15%-18% de admisibilitate a fost indulgent considerat în calculul mai sus menționat și este valabil doar în cazul în care cei 2 admiși (din cei 10) niciunul nu a corupt organul.
  Dar cum realitatea este că Poliția Română este coruptă din plin până în măduva oaselor, constatăm că pentru obținerea unui permis de conducere pe cinstite ai nevoie de peste 14000 lei.
  Ori, în aceste condiții din punct de vedere economic este mai rentabil să te corupi , să dai șpaga cea de toate zilele de 1500- 2000 Euro pentru un permis de conducere, știind că astfel rămâi și cu un beneficiu în propriu buzunar de 1500- 1000 Euro (diferența de până la 14000 lei) .

  Reply
 3. 3

  Anonim

  O simplă anchetă la Poliția Județului Argeș ar scoate la iveală faptul că foarte muți cetățeni de etnie romă au devenit posesori de permise de conducere, în condițiile în care aceștia sunt analfabeți în adevăratul sens al cuvântului -nu știu să scrie și să citească- darămite să mai știe ce reprezintă un semn de circulație.
  Faptul că Poliția Română -a județului Argeș pică la greu tineri care au capacitate de gândire, cunoștințe de legislație rutieră și cât de cât niște cunoștințe practice ale conducerii pe drumurile publice (ccele necesare unui începător), nu denotă decât șantajul pe care- l face Poliția cu tinerii mai sus menționați, adică dai șpagă treci, nu dai șpagă ești prost și pici.

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Ar trebui să aflăm din ce motive rata de promovabilitate este de 100% pentru polițiștii (inclusiv soții, soți, amante, amanți) care susțin examenul de conducere pentru obținerea permisului de conducere auto.
  Să fie aceștia toți o rasă specială, mai deșteaptă decât restul prostimii?
  Pentru deconspirarea polițiștilor care susțin examenul mai sus menționat ar fi de ajuns ca presa să se ocupe de aceștia, să facă rost de înregistrările audio – video ale examenului și să le facă publice.
  Apropo, oare D.N.A.-ul , SRI, și mulți alții de ce nu spun nimic?

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   SRI.ul și mulți alții fac parte din sistem, ei (și tot neamul lor) își iau permisele de conducere numai pe relații, n-au nici un interes să scoată corupția la suprafață. fiind ei însuși corupți până în măduva oaselor.

   Reply
 5. 5

  Atelierul 29

  Jos palaria pentru autorul articolului! Fiecare punct a fost atins la perfectie! Bravo! Singurul articol decent pe care l-am gasit dintr-un share pe facebook!

  Reply
  1. 5.1

   George Olteanu

   La dl. Savu asemenea articole găsiţi, ne bucurăm că apreciaţi!

   Reply
 6. 6

  marin

  Bravo! foarte inspirat acest articol! Foarte citit și foarte comentatat! Felicitări! Poate se schimbă ceva în ,,pedagogia” examinatorilor! Felicitări pentru ideea de a scrie despre această realitate argeșeană!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!