Ştiri din Piteşti şi din Argeş - ştiri Piteşti online

11 Comentarii

 1. 1

  DeCeSuntAici?

  Nu vă mai satură bunul Dumnezeu de atâtea articole de scandal , numai despre subiectul ăsta scrieți de 1 săptămână , ori nu aveți imaginație , ori aveți vreun interes (vedeți că doar calomnia și scandalul se vând) . Apucați-vă de jurnalism măi băieți , nu mai vă imaginați că scrieți articole când de fapt doar tastați la un pahar de bere după meciul FCSB-ului . D-asta e lumea îndobitocită, datorită persoanelor ce le dau „știri „.

  Reply
 2. 2

  Bogdan

  Zice nenea de mai devreme ca doar calomnia si scandalul se vand. Ce ironic e sa te minunezi dupa ce chiar tu ai dat click pe stire. Dati domnilor stiri vesele, asta vor sa citeasca pensionarii care privesc lumea de pe banca din fata blocului in timp ce mormaie ca lumea e plina de hoti si ca nimeni nu face nimic in privinta lor.

  Reply
  1. 2.1

   DeCeSuntAici?

   Dacă dau drumul la TV pe Kapatos 5 minute să mă minunez de atâta „inteligență” sau deschid un articol al unui ziar local ce conține un titlu „ăla a zis că celălalt a făcut” nu înseamnă că asta mă definește,ci doar îs curios cât mai poate încerca (și să reușească) media să manipuleze poporul român.

   Reply
   1. 2.1.1

    Bogdan

    Accesand astfel de stiri sau emisiuni incurajezi difuzarea lor

    Reply
 3. 3

  Transilvania Models Selection

  Subscrisa TRANSILVANIA MODELS SELECTION SRL, avand CUI: 36147755 si Nr. de Inregistrare la ORC Cluj J12/2150/2016, cu sediul in Mun. Cluj-Napoca, Aleea Muscel nr. 8, judetul Cluj, reprezentata legal prin Moise Constantin in calitate de administrator, ca urmare a tuturor articolelor aparute in presa in zilele precedente, dorim sa formulam un drept la replica. Astfel, societatea noastra functioneaza legal din toate punctele de vedere si niciodata nu a fost sanctionata contraventional de institutiile statului pana la acest moment. Precizam ca nu folosim practici de inducere in eroare a maselor ci efectiv pentru onorariul perceput clientiilor, prestam serviciile regasite in contract si ducem la bun sfarsit toate obligatiile pe care ni le asumam. Totodata, societatea noastra detine un real portofoliu de evenimente la care a participat sau pe care le-a organizat, astfel incat clientii sa aiba siguranta ca pretul achitat de ei este platit pentru servicii de calitate ce pot fi oricand verificate. Consideram total nefondate acuzele aduse si intrucat nu ne regasim sub nici o forma cu acestea, anuntam pe aceasta cale ca vom lua masurile necesare in vederea recuperarii prejudiciului de imagine suferit.

  Reply
  1. 3.1

   Andreea

   Doamne cat puteți sa mințiți!!!Eu am înregistrări si cu Elena cand minte si cu asa zisa directoare Florina Tintisan!!!Ele zic ceva verbal,iar in contract scrie cu totul altceva!!!O sa vada toti angajații acestei firme ce o sa pățească,pentru ca la mare m-au păcălit si acum in Pitesti voiau sa il păcălească pe soțul meu care era cu copilul prin zona…Si asa i-am înregistrat si am depus plângeri penale pentru înșelăciune!

   Reply
   1. 3.1.1

    Transilvania Models Selection

    Subscrisa TRANSILVANIA MODELS SELECTION SRL, avand CUI: 36147755 si Nr. de Inregistrare la ORC Cluj J12/2150/2016, cu sediul in Mun. Cluj-Napoca, Aleea Muscel nr. 8, judetul Cluj, reprezentata legal prin Moise Constantin in calitate de administrator,contesta afirmatiile adresate de utilizatorul „Andreea ” ce incearca prejudicierea imaginii prin acuzatii nefondate , incercand acest lucru cu ajutorul protectiei conferite de anonimitate.Consideram total nefondate acuzele aduse ,inclusiv declaratia referitoare la plangerea penala pentru inselaciune este falsa.

    Reply
    1. 3.1.1.1

     Marinela

     Scuza-ma, dar cum naiba eu am trecut castingul la voi fara sa mi se faca poze de identificare? Am sunat la firmele cu care mi s.a promis ca voi lucra, ei bine, mi s-a zis ca nici nu a auzit de voi!!!!!!

     Reply
 4. 4

  Marinela

  Mitocanul ala era si in brasov!!!!!!

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Astăzi am dat eu de ei in Mangalia , aceeași abordare o au

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   azi aceeasi mitocani sunt la galati-12.10.2017

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.