06 decembrie, 2021
loading...

Related Articles

16 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Visezi facultate si nu ai bacul luat ….

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Cine azi învață, ori e prost ori nu gândește.

   Reply
 2. 3

  Anonim

  Eu nu cred ca are 86/65/92. E departe fata de formele acestea. 😂

  Reply
 3. 4

  Anonim

  Vrea sa se duca in Bucuresti ca in Pitesti a trecut pe la toti

  Reply
 4. 5

  Puiu

  Doamne,cată răutate! Sunteti schimonositi si schimonosite, anonimilor și anonimelor, de invidie .Cu un asemenea comportament anonimi veți ramane.Ce aveți cu fata că e frumoasă? Nu s-au dat nici olimpică,nici premianta!?Știți voi ce dimensiuni are și ce n-are, pe unde a trecut sau nu? De ce nu o susțineți,că să fiți mai câștigați,în sensul că fericirea ei ar fi și a voastră.
  Nu te cunosc Bianca,dar îți doresc succes maxim și nu-i lua în seamă pe cei care nu ajung la struguri!Așa sunt oamenii astăzi,mult mai „scunzi”.

  Reply
  1. 5.1

   Goargăș

   Așa, așa,domnule Puiu, ce e frumos și lui Dumnezeu îi place, dar la subiecte ceva mai greucene, gen diaspora maestrului Golescu, nu vă băgați?. Dacă reușeste la concursul național, poate ne ajută domnișoara să-i urnim din drum pe responsabilii cu autostrada și calea ferată, se știu care. P.S. Am aflat, cu amărăciune, că din toată ,,protipendada” prezentă la redeschiderea Grădinii de Vară, nimeni n-a sponsorizat/contribuit cu niciun leu. Poate vor lua exemplu pentru viitor (că mai sunt multe de făcut, a se vedea articolul doamnei Mirela Neagoe din ziarul de azi) de la o entitate non profit care a avut o contribuție modestă dar sinceră și cu dragoste de cultură.

   Reply
   1. 5.1.1

    Goargăș

    Scuze, am observat, după ce am scris, că v-ați băgat și încă bine de tot…ca de obicei.

    Reply
  2. 5.2

   Anonim

   Păi dacă nu o cunoști tu nu înseamnă că nu o cunoaște nimeni. Eu cand am zis că a trecut pe la toți am facut-o pe baza unor dovezi.

   Reply
   1. 5.2.1

    Anonim

    Si mata….tot pe la toti a trecut maaa….ca altfel nu existai tu….o sa muriti de invidie si de prosti….

    Reply
  3. 5.3

   Bianca

   Va multumesc mult pentru sustinere ! Nu ma dau olimpica dar totusi spre deosebire de alti eu vorbesc fluent 3 limbi straine .
   Si incerc sa trec peste aceste rautati , m.am lovit de ele la orice pas iar in acest caz stiu din partea cui vin , si asta este cel mai trist pentru persoana respectivă. Sunt onorata ca am ajuns pana aici si voi ajunge mult mai departe chiar si cu aceste rautati !
   Au fost neașteptat de multe persoane care m-au sustinut si asta conteaza cel mai mult pentru mine !
   In drumul spre succes nu ai telespectatori , ai numai oameni care vor sa iti puna bețe in roate insa eu sunt prea dornica sa ajung acolo pentru a lasa pe cineva sa imi strice fericirea !
   Din nou va multumesc mult pentru sustinere

   Reply
 5. 6

  Puiu

  Vă salut ca de obicei,cu respect adică!M-am băgat puțin si la editorialului Domnului Director,dar am pierdut mult timp cu subiectul asta,la tv,și nu mai am nici nervi ,nici Emetiral și mă enervează și un telefon care scrie pe automat ce vrea el

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   Vedeți că trebuie să existe o opțiune prin care să-i scoateți automatu’ din cap și să scrie doar ce tastați dvs. Oricum noi suntem conștienți că știți să ,,scriți”, vorba unei doamne, artistă populară, nu-i dezvălui numele…

   Reply
 6. 7

  Puiu

  Nu pot sa nu-mi cer scuze pentru cacofonia de politician și revin cu formula: respectuos adica

  Reply
 7. 8

  Puiu

  Mulțumesc frumos pentru sprijin .Așa am sa fac sa scot,daca m-oi pricepe,auomatul.Parca era un deputat de Arges care se pricepea la automate,dar este in vacanta și nici nu cred că m-ar ajuta ,pentru că ei nu sunt obișnuiți să ajute.Unii știu că nu scriu așa rău ,dar ce fac cu aia care „citește” prima data.Imibedte jena de cei mai în vârstă,că ăștia nici nu „știe „multi cum e vorect.Ma opresc pentru că am inceput sa scriu ca unii din Diaspora pe facebook.

  Reply
 8. 9

  Anonim

  Ce să mai zici şi tu acum Bianca. Esti o lake ce să mai. Pozele cu tine dovedesc asta. Data viitoare când vrei să mai ajungi sus, să scoți şi doliul ălă de sub unghii. Ziceai că vorbeşti fluent 3 limbi? Păcat, româna nu e la bază.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.