22 ianuarie, 2022
loading...

Related Articles

14 Comentarii

 1. 1

  marin

  Oamenii sunt speriați de Covid19, un virus care dezbină și ucide! Trăim vremuri tulburi si suntem împovărați de griji și neajunsuri! Lumea este în permanentă schimbare, fapt pentru care nimic nu poate să ne mai surprindă cu adevărat!

  Reply
 2. 2

  Vasile

  Bine că scrieți despre ce se mai întâmplă pe plaiurile mioritice! Bravo! Îmi place stilul acesta! Sunt un om năcăjit!

  Reply
 3. 3

  anonim

  Pandemia este amenințarea care ne sperie la fel de mult ca ratele la bancă și nesiguranța zilei de mâine! Politica … este așa cum se întâmplă de atâția ani!

  Reply
 4. 4

  Anonim

  ‘T-ai dracu’ cu Covidu’ vostru …cu tot Partidu’ !!!

  Reply
 5. 5

  Anonim

  O descriere care se apropie de realitate. Spun ca se apropie, pentru ca realitatea este si mai crunta.

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Da, o lume necajita, dar daca te uiti in ziar cum stau partidele inainte de alegerile parlamentare, vad ca tot PNL conduce!!! Atunci ne meritam soarta.

  Reply
 7. 7

  Anonim

  O sa intram cu toții in carantina,

  Reply
 8. 8

  Anonim

  D-le Savu cand mai postati sub diverse anonimate incercati sa evitati autocopierea gestuala in sensul ca dupa anumite propozitii sa eliminati semnul exclamarii.

  Reply
 9. 9

  Aloe Vera

  ” … cu atât mai îndreptăţite devin temerile că regimul actual de democraţie dâmboviţeană are să naufragieze inconştient în tiparul cultural al fostului regim totalitar sub care am trăit o jumătate de secol ” . … Pecinginea nu dispare usor .

  Reply
 10. 10

  Remus c

  In aceste vremuri încercate, disputele intre partide nu isi au rostul . Ele au o singura datorie acum , trebuie ca urgent sa gaseasca modalitati prin a câștiga încrederea oamenilor , trebuie sa ajunga la un consens pentru siguranța noastră, a tuturor. Iar daca cei care ne conduc acum , nu găsesc soluții urgent , le mai rămâne doar o singura variantă, aceea de a isi da demisia . Iar aceasta nu o sa fie o demisie de onoare , o sa fie o DEMISIE DE NECESITATE !!! În democrația greu câștigată , nimeni nu are dreptul sa ” ocupe palate ” ele sunt construite de oameni si tot ei le pot ” darama” oricand .

  Reply
 11. 11

  marin

  Care ar fi soluția rapidă pe care ar trebui sa ia politicienii, în opinia dumitale?!

  Reply
 12. 12

  Vasile

  Și dacă își dau ei demisia, fie ea de onoare sau de necesitate, cine o să le ia locul?! îți spun eu: unii la fel ca ei!

  Reply
 13. 13

  Vasile

  Aș vrea să văd dacă scade numărul infectaților după ce purăm masca sanitară permanent! Cred că politicienii ar vrea să purtăm masca și când mâncăm! Despre vorbitul sau respiratul prin mască … e jale!

  Reply
 14. 14

  marin

  A crescut numarul infectatilor cu virusul COVID19 chiar in conditiile in care purtam masca sanitara permanent! Nu mai putem respira aerul, chiar si poluat al orasului, pentru că suntem cu masca pe față permanent! Ce nedreptate!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.