Related Articles

2 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Şi mie imi este foarte simpatic doctorul dan manu, preşedintele consiliului judetean. Tocmai din această cauză nu am scris nimic din ce trebuia cu majuscule. Ce m-a determinat? Articolul doamnei MIrela Neagoe despre situaţia Spitalului de la Călineşti.Ar fi bine să lase poezia pentru alţii şi să se apuce de treburile care-i aparţin . Dacă nici în branşa sa nu poate, atunci să lase pe altcineva. NU este admisbil să-ţi baţi joc de un Spital de peste 100 de ani , de un Spital unde Doctorul Ion Crăciun şi soţia Domniei Sale au salvat mii de vieţi. Luaţi arhivele ,domnule manu, şi vedeţi câţi copii s-au născut la Călineşti, ce doctori a avut Spitalul Călineşti, pe care unii i-au mazilit din invidie! Cunoaşteţi foarte bine faptul că la Maternitatea Călineşti năşteau numai soţii şi fiice de mari scule din tot judeţul şi nu numai. La Călineşti erau internaţi părinţii” grangurilor” din toate vremurile. Nu puteţi să mă contraziceţi sub nicio formă, pentru că ştiu cu amănuntul ce a fost Spitalul Călineşti şi ce amintiri de viaţă şi de moarte am cu Spitalul Călineşti! V-am studiat proiectele ,domnule manu, nici 50% nu corespund urgenţelor şi cerinţelor cetăţenilor. Cum vă lasă inima să-l lăsaţi singur pe primarul Ion Georgescu să construiască un Spital de asemenea anvergură. De ce nu-l ajutaţi aşa cum v-a ajutat Domnia Sa pe voi ? Am toată încrederea că Primarul va reuşi, şi veţi da năvală cu toate rudele voastre la acest spital.Să ţineţi cont şi de sfaturile domnului Director Mihai Golescu şi lăsaţi cultura pe mâinile celor care o stăpânesc, ajutându-i din umbră, fără atâta mascaradă!Vedeţi că mai este loc lângă statuia
  Doctorului Crăciun, dar numai pentru merituoşi. Vă recomand să luaţi legătura sau să citiţi cum era Spitalul Călineşti la 9 aprilie 2011( Spitalul Călineşti nu abandonează lupta, articol într-un ziar argeşean ) cand Director era distinsa şi frumoasa doamnă Rina Boaţă. Eu, în urma unui asemenea comentariu aş avea de ales între două lucruri: insomnia sau demisia.

  Reply
 2. 2

  Puiu

  Nu am vrut să-l dau anonim pentru că nu-mi este jenă de ce am scris. A fost o scăpare. Pentru dvs.”anonimul” Puiu. Bucuria mea ar fi nemărginită să acţionaţi, nu să vă supăraţi!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023