7 Comentarii

 1. 1

  Boni

  Suntem și noi mai atenți? ,,Ne-au semnalat cazul cititorii…”, ,,Cei care ne-au sesizat acest aspect…” prezentați in articolul din 2 aprilie a.c. s-au micșorat și au devenit ,,un cititor fidel” respectiv ,,cetățeanul avea dreptate…” peste două zile (în prezentul articol) deși este vorba de același subiect. Iar ,,feeria” este reprezentată prin aceeași imagine diurnă. P.S. Apreciez eforturile autorului articolelor și-l rog să nu-mi ia în nume de rău observațiile.

  Reply
  1. 1.1

   George Olteanu

   Bună observaţie! O să clarific situaţia mâine, să vedem dacă Edi Tomaziu a vorbit cu unul sau cu mai mulţi cetăţeni

   Reply
 2. 2

  Vronski

  Sunteți culmea, doamnelor și domnilor (Boni și George Olteanu) În loc să dezbateți tema în sine, faptul că de câteva săptămâni era situația aia nasoală cu beznă în paculețul ăla în care mișunau sobolani (am văzut eu unul) dvs stați să faceți analiză pe text!
  De ce nu vă legați de dl Ionică sau Apostoliceanu? De ce trebuia să fie intuneric acolo, în buricul târgului? Ale cui jocuri le faceți domnilor? Lăsați-l naiba pe ăla care a sesizat, o fi fost o dată unul apoi altul că doar altă treabă n-au pensionarii. De ce dle/dna Boni și dle Oltescu, nu îi luați de guler pe ăia care conduc primăria, să-i întrebați: cum e bă posibil așa ceva? Trebuie să apară articole în ziar ca să vă faceți voi treaba pentru care sunteți plătiți cu sute de milioane pe lună? De ce îi protejați? Unde vom ajunge în felul ăsta?
  PS Dle Oltea, de ce nu vă interesați: e cineva penalizat pentru situația care era acolo. Ăia de la ADP nu riscă nimic?

  Reply
  1. 2.1

   Boni

   Vorba rabinului, toți avem dreptate. Nu fiți așa de încrâncenat, până la urmă Primaria are foarte multe lucruri de rezolvat iar problemele de acest gen, o băncuță, un ziduleț, un părculeț, toate situate în Centru, sunt, totuși, relativ minore. În Războieni, de exemplu, Dumnezeu cu mila! Și câte alte probleme, unele grave, trebuie să fie în atenția edililor. Nu vreau să polemizez, nu țin cu nimeni, am apreciat pe autorul articolelor și eforturile sale dar am fost și puțin ironic, așa, pentru culoare, rugându-l să nu se supere. P.S. Sunt un ,,el”.

   Reply
  2. 2.2

   Anonim

   Nea’ Vronskiete, ia vezi ce comentariu ai avut la articolul anterior similar, aici ai dat-o la întors…păi ești serios sau nu?

   Reply
 3. 3

  Cătălin

  Întrebaţi-l şi dacă ştie singularul cuvântului „lămpi” şi dacă a putut să numere ideile primarului „habar n-are de nimic”, care, dacă se enervează, aprinde „un” sau „două lămpi”.

  Reply
 4. 4

  Cătălin

  În Piteşti întâlnim penurie de feerie. Apropo, ce dă primarul la schimb pentru laudele exagerate din titlu şi din articol?

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.