Related Articles

7 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Bravo doamna primar,faceti curatenie aceste capuse si nepotisme sunt sunt de foarte multi ani si nu a vazut nimeni.Examen prin concurs la orice si public.Multumesc pentru activitatea pe care o faceti.Succes in continuare.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Doamna Lasconi
  Ca sancțiune, va sugerez ca acea familie sa plătească tot ce a încasat ILEGAL, iar funcționarul care a stat 9 luni de zile, departe de serviciu, trimis acasă DEFINITIV, pus sa înapoieze TOȚI banii încasați! Asa veți da un exemplu pentru orice doritor sa mai înșele statul român!

  Reply
 3. 3

  Anonim

  În toată țara este la fel! Bravo Elena!!!!!

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Multe lucruri se intampla in Câmpulung si nu sunt lucruri bune! Au fost tolerati de fostii primari si fiecare a tras jar pe turta lui, de aceea nu s_a facut nimic in oras! Ne_am intors in Evul mediu! Atata saracie si mizerie nu s_a mai pomenit! Unii nu au nici un serviciu dar isi i fac vile si cumpara cate 5_6 apartamente! Cu ce bani? Un om care traieste din munca cinstita, de abia traieste de la o luna la cealaltă! Ceilalti primari au vazut aproape toata Europa! Cum sa mai aiba interes pt a face ceva in acest orășel??? Ne doare sufletul!

  Reply
 5. 5

  Maria Mircea

  DNA. PRIMAR ARE MULT DE LUCRU ,DAR TREBUIE SA DESFINTEZE MAFIA DIN PRIMARIE SI SA INCEAPA DE SUS IN JOS.
  VA SPUNE UN CETATEAN CARE A FACUT POTECA LA PRIMARIE DOI ANI SI NU AM REALIZAT NIMIC.
  AM FACUT NENUMARATE CERERI SI INAINTE SI ACUM,DAR AU VENIT SI AU CERUT ALTE RELATII DE S-A CERUT PENTRU REZOLVARE.
  VREAU SA DISCUT PERSONAL CU DNA. PRIMAR DAR BA A FOST PANDEMIE BA TREBUIE SA TREACA 30 DE ZILE SA POTI DIN NOU SA OPTII O AUDIENTA SI MA TEM SA NU FIE PREA TARZIU CA SE TERMINA MANDATUL ,IAR EU O SA FIU FOARTE IN VIRSTA.
  POVESTEA MEA SE ASEAMANA CU CEA A DOAMNEI PRIMAR CARE A DAT INBOLD SA CANDIDEZE .

  Reply
 6. 6

  Anonim

  In curând va fi învinse,de mafie.

  Reply
 7. 7

  Anonim

  Bravo ,când un primar că d-na Lasconi și în Pitești,eu o vad deja presedintă de consiliu județean la următoarele alegeri să facă curățenie în tot județul. La toate instituțiile județului sunt asemenea probleme. Felicitări d-na primar!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!