ad

Related Articles

21 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Această familie de dascăli devotați merita un rapsod mai popular şi un gazetar mai talentat !

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Vițelul s-a mai liniștit, dar din urechi tot mai face.

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Nu e vițelul, e iepurașul cu mustăți.

    Reply
    1. 1.1.1.1

     Anonim

     Vă faceți de râs cu aceste comentarii de anal-fa-beți, pupincurişti ai lu Gheorghe Savu !

     Reply
     1. 1.1.1.1.1

      Anonim

      Analafabeți sau neanalfabeți, dar nu și hoți, escroci și borfași.

  2. 1.2

   Anonim

   Rapsod este cântărețul popular, desteptule!

   Reply
  3. 1.3

   Anonim

   Si vezi ce faci cu mai popular, desteptule.

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Frumos! Gest de suflet ales. Lucru mare sa se scrie așa despre tine.

  Reply
 3. 3

  Diogene

  Avem oameni de calitate, dar sunt promovate si avansate doar personalitatile pupincuriste.
  Un articol de suflet despre oameni cu suflet.
  Felicitari tuturor.

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   De curând am avut ocazia să stau de vorbă cu un polițist.
   Acesta mi-a spus că trebuie să fi tâmpit să te faci profesor în România și sincer trebuie să spun că mi- a și argumentat (salarii mici și foarte mici, copii de nestăpânit și nu în ultimul rând tratamentul aplicat de sistem – director – inspector asupra cadrului didactic, cu finalitate îmbolnăvirea psihică a celui care practică meseria de cadru didactic).
   În urma discuției, mi-am dat seama că polițiștii gândesc mai mult și mai bine decât mulți alții.

   Reply
 4. 4

  Delia Dumitricā-Ungureanu

  Domnule Savu, prin descrierile acestea reusiti sa mutati muntii din loc; ma refer, in special, la muntii aceia pe care-i vedeati in zare din curtea casei noastre. Fiica lor se va intoarce acasa. In rest, nici nu stiu ce sa va spun…Ati zugravit in niste cuvinte simple, dar extrem de profunde, o familie: familia mea. Stiu ca nu asteptati multumiri din partea mea. Eu nu va multumesc pentru faptul ca ati scris frumos despre parintii mei, ci pentru faptul ca ati avut placerea sa vedeti aceasta familie in simplitatea ei, sa pasiti in curtea unor oameni pentru care valorile materiale palesc oricand in fata celor spirituale. Sunt convinsa ca exista multe familii de dascali, fideli unor principii morale sanatoase, care merita sa fie adusi in fata cititorilor pentru daruirea fata de meseria aleasa, pentru dragostea fata de copii. Tatal meu a fost dascalul meu (nu la scoala , ci in viata) si continua sa faca acest lucru pentru mine. Este adevarat, dupa 47 de ani (46 in invatamant), tatal meu face pasul (de care mereu s-a temut) spre pensie. Spun acest lucru fiindca , pentru el, lectura personala nu se incheie acum, ci doar cariera de dascal fata de elevii sai. Îi mai ramane un singur elev: eu. Pentru el e de neconceput sa citeasca si sa nu transmita cuiva, sa nu impartaseasca misterele pe care le descopera in fiecare zi. De aceea , eu voi ramane eternul sau discipol, mereu emotionat la fiecare intrebare a maestrului, mereu interesat sa “treaca , astfel,clasa”.
  Permiteti-mi sa va spun “La multi ani!” pentru ziua de ieri (Sf. Gheorghe) si ca , pentru oameni sensibili ca D-voastra , poarta familiei Ungureanu va fi mereu deschisa, fiindca aceia ce locuiesc acolo sunt mereu dornici sa (se) exprime cu sinceritate, fara ganduri ascunse. Dumnezeu sa ne aduca un Paste linistit! Daca imi permiteti, îi indemn pe oamenii buni sa spuna o rugaciune pentru fratii nostri crestini masacrati in Sri Lanka zilele trecute.

  Reply
  1. 4.1

   Savu Gheorghe

   Doamnă Delia, fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet liniște, pace și fericire! Aceleași cuvinte frumoasei pentru toți cititorii și comentatorii articolelor mele. Paște fericit!

   Reply
 5. 5

  Anonim

  Din păcate cadrele didactice sunt considerate de către politicienii românii (inclusiv de politicienii din cadrul I.S.J. Argeș și conducerile politice ale școlilor) niște cârpe numai bune de șters pe jos.

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   Dacă ai material, de ce nu!

   Reply
  2. 5.2

   Puiu

   Da munceasca sa se vada rezultate!

   Reply
   1. 5.2.1

    Anonim

    Aici ai mare dreptate.
    Politicienii, în frunte cu inspectori și directori să muncească și după aceea să primească șpagă.
    Este inadmisibil să iei la greu șpagă fără muncă. În acest sens a se vedea primul palat al politicianului Tudosoiu evaluat la peste 500.000 de euro.
    Este strigător la cer în condițiile în care sunt profesori care trăiesc de azi pe mâine , iar escrocul șef să- și facă palat pe sărăcia altora.

    Reply
   2. 5.2.2

    Anonim

    Rezultatele se văd!
    Numai cine nu vrea nu vede.
    Palatul de 500.000 Euro a staborului de la ISJ Argeș construit pe terenul familiei Jianu adjuncta de la ISJ Argeș se vede și de marțienii de pe Marte.

    Reply
 6. 6

  Dascalul

  Aceasta familie a beneficiat de naveta?

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   Probabil sunteți angajata ISJ Argeș.
   Dacă doriți răspuns adresați- vă organului competent. Nu are de unde să știe ziarul Argeșul dacă ați primit sau nu naveta.

   Reply
 7. 7

  marin

  Foarte interesant articolul dvs! M-am gândit acum că în locul unei generații de dascăli care se pensionează nu vine alta, bazată pe valori autentice … vin niște tineri care au finalizat învățământul superior, de masă!

  Reply
 8. 8

  Anonim

  Asa da, din parinti in copii, nu profesori de conjuctura

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.