Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Rumburak

  Laudabila initiativa acelor companii si determinarea celor care stiu sa impartaseasca aceste veritabile exceptii fata de un oras auster si prea adesea asimilat unui ghetou insa marea problema a acestui judet napastuit rezida in punerea pe butuci a intregii industrii cu implicarea nemijlocita a partidului unic. Chiar daca Automobile Dacia sau cele cateva companii din industria orizontala sunt interesate de achizitia de creiere, tinerii ( aceia care sunt exceptii) continua sa plece pe capete din tara scarbiti fiind de tot ceea ce ii inconjoara. Pitestiul ofera totusi exemple redutabile de tineri cu minti luminate in stare sa produca efecte extraordinare in plan profesional. Dusmanii lor sunt multi. Societatea ii izoleaza, politicienii ii ignora, cultura este o ruina, iar siguranta cetateanului a ajuns un mit. Pitestiul ofera pe strazi un laborator de exterminare a oricarei intiative creative iar UPIT unul de cercetare liturgica dotat dupa ultimele standarde. In atare conditii cel mai bun medic din pitesti ramane acceleratul de Bucuresti, iar El-Dorado pentru orice tanar ramane Occidentul. Aici trebuie bagat buldozerul si ras totul pana la radacina, apoi cultivat cu orice s-ar mai putea prinde. Nu inteleg de ce nimeni nu ia taurul de coarne si declara acest oras , municipiu defavorizat pentru ca realitatea aceasta este. S-ar obtine nenumarate avantaje de la o situatie de fapt pe care nimeni nu o recunoaste. Pitesteanul este pudic, rupt in fund si cu multe betesuguri insa nu-l intrece nimeni cand este vorba de mandrie si purtat de tinichele. Cele cateva sute de bogatasi sunt urmasii unor zarzavagii, soferi, traficanti, prostituate si vanzatori de vidia si blugi pe malul Bosforului. Pentru acesti antreprenori ,,veritabili” singurele lecturi raman etichetele de chiloti cumparate de prin mall-uri. Acesti indivizi imberbi nu numai ca nu pot valida o inteligenta dar se si opun oricarei consecinte a acesteia.

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Ce spui, soro, mai ai frați? O fi vreunul buldozerist, să te ajute la rasul Piteștiului. Cap ai, minte ce-ți mai trebuie!

   Reply
  2. 1.2

   Anonim

   N-are nicio relevanță că indiVIDUL care îi fură… „personajul” celebrului actor ceh Jiří Lábuš (70 ani neîmpliniți) este …o individă în etate de 85 ani (ucraineană, născută aproape cu Sulița in mâna dreaptă şi cu ciocanul în stânga) şi care mimează poezia …în limba română … cu stagiul militar satisfăcut… la Apusul …lui Stalin, dar la zenitul carierei lui Gheorghe Gheorghiu-Dej – Ana Pauker -Luca Vasile ! În anii aceia tulburi , ucraineanca a fost „mumă” a celebrei LOZINCI extremiste : ” Ana, Luca şi cu Dej bagă spaima în burgheji”! …Azi, pt. că n-are loc gratis la Sf. Gheorghe vrea să radă Piteştiul cu buldoexcavatorul sub pretextul că i-a vândut ei un bişnițar din piața Ceair …o pereche de chiloți …”cu mânecuță”…mințind-o că i-a desenat celebrul …Cătălin (Botezata) când … citea poemele scrise de ea… „pt. Dan” (alt măreț poet contemporan…cu… Vavila, în veci nu te vom.uita !)?…

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!