Related Articles

6 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Cum se leagă in cuvinte „lucrările istoriei” şicu\+/Pandemia … de oamenii senili\senini/ când vine vorba de Mistere !

  Reply
 2. 2

  Anonim

  De mult n-am mai citit un articol despre orice, da’ bun !

  Reply
 3. 3

  Iker

  Imi plac mult articolele dumneavoastra
  Sunt din Sibiu, am descoperit din intamplare acest ziar anul trecut. Noi avem aici la Sibiu un patriotism local pronuntat si ma incanta cand descopar acelasi sentiment si la oameni din alte regiuni. Nu mi se pare ca poti fi cu adevarat patriot fara sa nu iti iubesti zona. Iar Argesul, Muscelul mi s-au parut de mult niste locuri cumva fermecate. Sunt si cumva exotice pentru cineva din Sibiu, in ciuda apropierii geografice.

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Şi sunt locuite…de băştinaşi !

   Reply
 4. 4

  Anonim

  Descoperirea „producerii focului”…prin frecarea temeinică (teoretică & practică) a 2două bețe (uscate) de lemn a stat şi la începuturile traiului sedentar, cu atâtea întâmplări, una mai nasoală decât alta, la confluența Argeşului cu Râul Doamnei !?

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Nu-mi plac articolele dumneavoastră.
  Nu sunt din Sibiu şi n-am descoperit din întâmplare acest ziar anul trecut.In legătură cu „pariotismul local”(sic !), nu mă pronunț şi nu mă bucur când constat acelaşi lucru şi la alți oameni din satele învecinate. Mă număr printre cei care sunt patrioti doar după ce au ajuns să iubească „zonal” baştina , geografia & istoria vecinelor din Argeş şi Muncel, fermecate cumva (prin magie albă)! De la Sibiu se vede că zona (învecinată) este însă locuită mai ceva decât Paradisul. Păcat de înghesuială !

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023