01 martie, 2021

Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Belphegor

  Nicolae Badiu loveste din nou. „O fotografie face cat o mie de cuvinte”, pare sa fie axioma pe care vanatorii de voturi , ori n-o stiu, ori, si mai rau, o ignora si pe care domnul Badiu isi intemeiaza pledoaria. „Innobilate” digital, imaginile candidatilor par si mai hidoase decat natura insasi a stabilit. Din nefericire, tunarea digitala este superficiala, niciun specialist IT nereusind inca sa tuneze etic vreun „homunculus candidatus”. Desi zicerile vor sa para oarecum comice, domnul Badiu este trist, cum , de altfel, suntem cei mai multi dintre noi. Cat despre gospodariile candidatilor, domnule Badiu, indentificati-le pe cele pe care le-au avut anterior intrarii lor in politica: veti vedea atunci adevaratele lor chipuri.

  Reply
  1. 1.1

   Belphegor

   fac o rectificare de dactilografiere pe care am observat-o dupa postare, cu scuze, deci rectific: „identificati-le” , nu inde…

   Reply
 2. 2

  Puiu

  Am zis că în această campanie electorală nu mă amestec de niciun fel. Dar, pentru că autorul articolului are darul de a te provoca, pe tine cititorule, nu pot să mă abţin. Pe lângă faptul că sunt total de acord cu propunerile acestui iscusit alegător şi fin observator, vreau să vin şi eu cu o propunere: Îmi doresc, ca în locul fotografiilor , ce ne forţeză să punem mâna la ochi copiilor atunci când trec aproape de ele, candidaţii să-şi pună alături de un angajament solemn că nu vor fura, „radiografiile creierului şi inimii lor” ca să le putem compara cu ” radiografia ” cerinţelor şi dorinţelor noastre. S-ar putea să crească puţin nivelul de iradiere cu raze X , dar scade numarul de X dosare la DNA. Nu mă mai provocaţi, domnilor! Nu sunt un alegător inspirat!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.