Related Articles

7 Comentarii

 1. 1

  Stratfor

  In primul rand trebuie sa va multumesc pentru abordarea decenta fata de comentariul cu pricina. Stiam ca voi avea de a face cu un jurnalist fin si echidistant. Ati gustat pamfletul alaturi de cei mai inteligenti dintre cititorii dvs., fapt care ma onoreaza. Mi-ar face o deosebita placere sa acceptati ideea ca in Arges oricat jurnalism politic veti face, mai devreme sau mai tarziu aveti mari sanse sa-l transformati intr-unul de investigatii. Toate drumurile duc la Roma (PSD), adica la aceleasi persoane care au devalizat acest Judet cu propriile scule sau prin interpusi. Peste ani, cu siguranta ca vor ajunge in fata justitiei pentru ca presa are totusi suficiente argumente pentru a se transforma intr-un martor destul de vocal. Asemeni multora dintre cei care va citesc cu interes, observ dincolo de sursele de informare oferite de o presa care incearca din rasputeri sa-si pastreze independenta, o suita de evenimente care puse cap la cap intr-o logica simpla ofera un tablou grotesc cu privire la imaginea Argesului. Nu face exceptie nici politica de la confluenta celor doua rauri: Pitestiul. ..Care politica este aceeasi pe care atat dvs. cat si multi altii o considera o rusine si un umilitor paradox. Nicio o diferenta nici in tabara Galbezei. Acolo in creuzeturile unui malaxor se zbat spre maruntire o gama variata de indivizi care mai de care mai stapaniti pana in maduva ciolanului de ,,valorile liberale”. Cu certitudine printre acestia sunt si cativa aflati intr-o postura nobila si motivata fata de interesul sau valorile argesene. Si peste gard la ciumati sunt oameni de valoare. Putini ce-I drept dar exista. Nici la posedatii albastrii nu este liniste insa acolo exista un nucleu care functioneaza dupa principii atipice prin care tineretea este traficata la Bucuresti. Dar asta este alta problema despre care baietasii cu cas la gura vor avea stiinta catre anul viitor.
  Scriati despre probleme intestine de la liberali si pentru ca aveti o buna cunoastere a acestora din perspectiva profesiei onorabile pe care o desfasurati ( de pe margine) sunt singur ca va aflati sub incidenta cenzurii la care a fost supusa presa legat de nominalizarea noului prefect din partea lui Muitescu. Va propun un scenariu care fara sa aiba o baza (alta decat cea logica) ar putea sa va ofere o mica priveliste interesanta in acest nud de Van Gogh virat serios in galben. Eu nu cred ca Emanuel Soare are sanse suficiente sa ajunga prefect de Arges, nu pentru ca nu ar fi nimerit pentru aceasta demnitate, dar atat cat este cunoscut in mediul academic personajul este incoruptibil ! Apoi a-l pune pe acesta langa rusinea aceea ,,muiteasca” ar fi un enorm sacrilegiu. Vorbim despre un tanar ambitios, cu o cultura ireprosabila si un set de valori care nu au nicio legatura cu handicapul sever si retardul sefului sau pamantiu. Este de notorietate macelul tinerilor provocat de seful PNL care se compara numai cu uciderea pruncilor pomenita in Biblie. Despre Manu si alte ciudatenii aflate in treaba sa o lasam pe d-na Florica sa-si aleaga singura legistul…

  Reply
  1. 1.1

   Riciu

   Domne, aia cu gălbeaza, m-a dat pe spate. Corect. Și în rest.

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Vă mulțumesc pentru acest comentariu și, dacă timpul vă permite, aș vrea să mai stăm de vorbă. G.L.

  Reply
  1. 2.1

   Boni

   Cu observația că preopinentul îl botează pe Miuțescu, Muițescu, în contradicție cu ,,Argeșul” care a făcut stânga împrejur (hmm!) și-l cultivă pe liberalul prezumtiv aducător de ceva franci. Scuze!

   Reply
  2. 2.2

   Anonim

   Îndemnul nostru este : Nu te mai lua DUPĂ ratați !

   Reply
  3. 2.3

   Stratfor

   Sunt onorat. Va voi contacta la redactie imediat ce revin in tara. Multumesc

   Reply
   1. 2.3.1

    Anonim

    Stai acolo, că e bine!

    Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023