Related Articles

17 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Revin cu metafora : ” Un cuib de cuci atacat de ciori” ! Ştiu că nu vă convine , dar mai adaug şi eu o „latură” la „poligonul conjugat” pe care îl practicați în numele lui Dimitrie Gusti care arde emulii de la Mârghia şi Cieşti , Boteniul fiind apărat de balsamul Țuțea !

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Botenii, maestre, Botenii, Bucureștii…nu Boteniul. Avem pretenții! Altfel, ,,nu-i tace gura ca la o clanță” vi se potrivește ca o mănușă (în sens pozitiv).

   Reply
   1. 1.1.1

    Masivul Goargăş

    Brainstorming & Sturm und Drang , dragă Boteniul dd Boteni !

    Reply
 2. 2

  Ana

  Frumoasă descriere, citind, parca m-am plimbat prin locurile despre care scrieți. Oare de ce romanii, cei cu posibilități financiare, își fac case așa de mari? Eu cred ca tine de complexul de inferioritate dat de bordeiul de altădată.

  Reply
 3. 3

  Dora

  Sunt unii dintre comentatori care nu emit idei, ci zgomot. La primul comentator nu inteleg nimic, parca ar fi un latrat de caine dintr-o curte a unui conac parasit, adica, daca nu intelege metafora, este mai mult un urlet decat cuvinte inteligibile. Iata de ce m-am hotarat sa citesc numai ce scrie autorul articolului, care imi place foarte mult cum scrie, renuntand de a mai citi si comentariile confratilor mei de comentatori.

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Nu vă place limba din clanța lui Cocoşilă ,aşa-i ?! V-a blocat …în fundul curții „telefoanelor”! Fuga…”la țară” !

   Reply
 4. 4

  Anonim

  Nu-i tace gura ca la o tata. E valabil pentru politicieni

  Reply
  1. 4.1

   ION

   Gura ca gura, dar ce te faci cu mâna politicianului care stă mai mult prin buzunarele noastre?

   Reply
 5. 5

  Anonim

  Adevărul, că meritați (şi apreciați şi înțelegeți) numai comentarii de „teapa” Ziare com.ro (cum sunt cele pe care vi le faceți) ! Dar aveți dreptate, doar cererea stimulează oferta ! Invers , e risipă!

  Reply
 6. 6

  anonim

  la tara la tara primim si noi naveta de la capra de la taraaa. se impune un articol .vrem naveta ! ne ajuți? esti profesor și pe tine te arde la bujubmnar capra!!! am dreptate ?? sau ai banii, din pensie si articole? noi nu avem si mai avem si copii mici care au nevoie de lapte, penparsi, pastile etc.

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   V-a spus şi domnul doctor , voi nu mai țineți pastilele alea expirate la îndemâna copiilor …că o nenorociți şi pe „aia mică” , or vreți să ajungă ca voi , mono agrară ?!
   Erată : „monogra fă”

   Reply
  2. 6.2

   anonim

   bravo ai dreptate eu n-am bani de țigări din cauza navetei nu mai vorbesc sa-mi cumpăr și o piine pentru caine.

   Reply
 7. 7

  Petra

  Suntem un popor care imita tot ce vede Europa. De aceea, nu avem grija de lucrurile mostenite, de care vrem sa scapam cat mai repede, pentru a ne constru altele noi, vazute aiurea in lume.

  Reply
 8. 8

  anonim

  socializat nu venim cu 100 de 1 decembrie boicot boicot de in decembrie la titesti nu venim ca n-avem naveta. asa asa sa ne ajute dumnezeu.

  Reply
 9. 9

  anonim

  dreptate vrem naveta unde este in manifestări culturale si masini ?

  Reply
 10. 10

  anonim

  noua no sa ne taca gura pana nu vom lua naveta. va rugam sa nu mai tăiați comentariile. noi avem paurma fiecare de 4000 ron si nu le pasa la nimeni.

  Reply
 11. 11

  anonim

  am plecat sa colindăm, pe la primărie a ura, ne dati sau nu ne dati naveta ? naveta noi o dorim fiindca asa se cuvine draga primare mult iubit de noi. 😚😚😚😚. multa sanatate 😍😍😍 si respect 🤗🤗🤗🤗

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023