17 septembrie, 2019

6 Comentarii

 1. 1

  Cătălin

  S-a construit haotic în ultimii ani, au apărut blocuri noi, înghesuite printre cele mai vechi (lângă Liceul Maria Teiuleanu, Tribunalul nou construit pe locul vechii parcări publice, hotelul Alcadibo, etc.) ,fără să se gândească cei care au dat autorizaţie de construcţie că se supraaglomerează zona respectivă cu şi mai multe maşini, suprafaţa rămânând aceeaşi.S-au ras spaţii verzi, unde au fost 100 m.p. între blocuri, a mai apărut o construcţie.Autorităţile locale să caute soluţii pentru o zonă centrală cu mai puţine maşini.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Ar trebui verificate parcările de resedinta, pentru că în cartierul unde locuiesc sunt destule persoane care parchează atât mașina personala cât și cea de serviciu, așa se face că o singura persoană ocupa 2 sau chiar 3 locuri de parcare. De dube nu mai zic.

  Reply
 3. 3

  Cetatean

  Vă înțeleg că susțineți in permanență deciziile Primăriei.
  Dar de data aceasta greșiți.
  Parcările de reședință nu pot fi amestecate cu cele publice.

  Pt. o informare corectă ar trebui sa spuneți că la parcarea de la Mavrodolu care trebuia să fie PUBLICĂ au fost rezervate aproape toate locurile.
  Când intri in aceasta parcare nimeni nu îți spune că mai sunt câteva locuri disponibile DOAR la ultimul nivel (cel descoperit unde ninge, plouă, bate soarele (SIC!) Până îți dai seama te învârti pe toate etajele degeaba.
  La Trivale in centru parcarea indica mereu locuri indisponibile.
  In cartiere sunt inca parcate au de dube, microbuze, rable.

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Mai terminați, bai jitiile dracu ! Până ieri, unde ați parcat „ruginiturile” voastre la mâna a saptea, care nu valorează în lei nici cât chiria lunară la Primărie pt. un loc de parcare ! Cum sunteți de ai dracu (niste moftangii) ar trebui ca primaria sa interzică parcarea lângă bloc a unor „fițe” mai vechi de 10 ani şi atunci să vedeți cum se eliberează toată România de javre ca voi!

   Reply
   1. 3.1.1

    Cetatean

    Dacă ai plăti taxe și impozite de care nu mai beneficiezi că asa vrea Primăria ți-ai controla limbajul.
    Poate sa fie și rablă…ai platit beneficiezi.
    Nu ai platit …ce îți pasă.

    Reply
 4. 4

  Borţoi C.

  „… aproape nimeni cu…soluţii!” Ba da! Cea mai bună fiind ceea solicitată de mulţi proprietari de autoturisme: eliminarea plăţii pe parcare. Ar rezolva în bună parte, plus că s-ar evita situaţiile conflictuale

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.