28 februarie, 2021

Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Ioan

  La Sala Sporturilor….când lucrați….asa de zor….de 18 luni…nu se mai întâmplă nimic….alo Primarule….ai grija și de cei sănătoși….nu numai de….bolnavi….

  Reply
 2. 2

  Puiu

  Dacă aş face un sondaj, la mia de locuitori din Mioveni, care procent ar fi mai mare? Al celor care fac sport, sau al celor bolnavi? Primarul trebuie să aibe grijă şi de unii şi de alţii! După mine, dacă m-ar întreba cineva, prioritar este spitalul, şi justific de ce. Sportivul, oricare ar fi el , nu este singur pe lume. Atât el cât şi un membru al familiei sale, un cunoscut sau un prieten, pot avea nevoie oricând de una din secţiile excelente pe care şi le-au propus să le facă în cadrul noului spital. Şi ca să o aleg pe cea mai plăcută, nu i-ar plăcea sportivului să i se nască un copil sănătos, la Mioveni? Sau dacă sportivul are nevoie de RMN? Priorităţile primarului sunt ca şi într-o familie şi se mai fac şi după buget! În niciun caz nu va fi abandonată Sala Sporturilor!

  Reply
  1. 2.1

   Ioan

   Cuvinte multe și….cu puțin spor…..Primarul trebuie sa limiteze….prin masuri proactive….numărul celor care….apelează la spital….iar sportul este cel mai….ieftin medicament….unde sunt Sălile și terenurile de sport….în care cetățeanul tânăr sau vârstnic sa facă educație fizica?
   Sa o luam mai concret: Vasile Costescu a făcut o….Catedrala…acolo s-au investit peste 10 milioane de euro…..era necesara?….eu spun ca nu….în plus este un kitsch….Georgescu vrea….un Spital….de 70 de milioane de euro…..din care majoritatea banilor vin din imprumuturi bancare…..NU din fonduri europene….este o decizie corecta?…..eu afirm ca nu…doar nu o sa se mute centrul de excelenta medicala la….Mioveni…..în plus Medicii…cei care vor accepta sa vina…..vor fI plătiti tot dîn….șpăgile pacientilor….Romania este saraca…..zona careia i se adreseaza Spitalul este formata din oameni cu posibilitati materiale reduse….DAR…..aceste obiective se adresează zonei pasive a comunității…nu celor activi si care….produc banii necesari….finanțării acestor obiective….Comunitatea trebuie sa acționeze pentru ca….oamenii activi sa rămână sănătoși o perioada cât mai lunga de timp….sa sporească accesul la săli și terenuri de sport….piste de biciclete..sa organizeze întreceri sportive…etc..Acum despre Sala Sporturilor aflata în paragina…a început în 2014 și trebuia sa fie gata în 2015….au greșit proiectul și….s-a dărâmat acoperișul….dîn Aprilie 2015 nu se mai întâmplă nimic pentru ca….sunt în litigiu cu Constructorul și….cu ce se aleg cetățenii Comunității…cu bani risipiti si lipsa posibilitatii de a face educatie fizica….dar observa și INCOMPETENTA Primarului….acesta neavand bunul simt sa-si recunoasca responsabilitatea in acest ESEC….vizibil oricui….suntem în Octombrie 2016….dacă ești confortabil cu situația….ai o problema de percepție….Reamintesc ca….Mioveniul are Spital….putea fi îmbunătățit cu dotari suplimentare strict necesare dar….de….trebuie sa arat ca și mușchii mei poate….O direcție în care trebuiau investiți banii….reabilitarea termica a blocurilor pentru a reduce costurile cu energia și a creste nivelul de civilizație al orașului….dar…nu da bine….dpdv politic…

   Reply
 3. 3

  Puiu

  Scuze! Primarul trebuie să aibă…

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.