Related Articles

12 Comentarii

 1. 1

  Goargăș

  Vă mulțumesc domnule Redactor-șef pentru aprecieri. Iubesc acest județ și mă doare lipsa spațiilor culturale. Cât de utilă ar fi darea în refolosință a Teatrului de vară! Ieri, văzând prima apariție (fulgurantă) a acestui articol, dispărută în scurt timp, am crezut că am greșit cu ceva. M-a liniștit domnul George Olteanu (bun ziarist!) căruia i-am împărtășit secretul dealului Goargăș din Botenii lui Țuțea. Rămân alături de dvs., la bine și la rău!

  Reply
  1. 1.1

   Gabriel Lixandru

   Vă Mulţumesc şi eu. Ţinem aproape!

   Reply
 2. 2

  Dan

  Si totusi, unde se duc banii pites-tenilor? Intrebarea noastra e legi-
  tima, atata vreme cat nu se vad
  lucrari mari de investitii in oras. In Arges, in Pitesti sunt multe firme, oamenii au unde munci, salariile sunt ridicate comparativ cu alte zone ale tarii. Automat, contribu-
  tiile la bugetele locale sunt pe
  masura. Ce ganduri are Primaria Pitesti? Consiliul Local doarme? Proiecte pe bani europeni stie cineva sa realizeze? Stim bineca salariile in Primarie au crescut con-
  siderabil. Pitestenii ce primesc la
  schimb? Din cate se vede, mai nimic. A plecat Pendiuc, a venit Ionica. Ultimul pare preocupat mai degraba sa avem o urbe din ce in
  ce mai aglomerata, mai sufocanta. Dispar spatii verzi, apar blocuri peste blocuri intr-o aglomerare nebuneasca, traficul rutier este deja un cosmar, parcari importan-te nu se intrezaresc.
  Viitorui orasului este, din pa-
  cate, unul tare sumbru…

  Reply
  1. 2.1

   Gabriel Lixandru

   E adevarat ce spuneţi, domnule Dan.

   Reply
 3. 3

  Goargăș

  Am citit undeva că prin anii 50, la un magazin de legume-fructe (Aprozar), era pus în geam un anunț: ,,Avem varză murată, încă o lovitură dată capitalismului”. Astăzi, pe Exercițiu este invers. Lângă ,,Peneș Curcanul”(produse din carne, nu eroul lui Alecsandri) un magazin de legume-fructe, foarte bine aprovizionat, a fost transformat în Sală de jocuri. ,,Încă o lovitură pe care ne-o dă capitalismul!” P.S. Ce mai contează un Teatru de vară….

  Reply
  1. 3.1

   Gabriel Lixandru

   Ha, ha!

   Reply
 4. 4

  Puiu

  Nu stiu de ce,domnule Goargas ,am senzatia ca totul este o varza murata.Aveti o sansa in ceea ce priveste pariul (nimic nu-i scapa domnului Gabriel Lixandru,caruia ii multumim pentru respectul ce ni-l poarta),sa transforme un investitor, Teatrul de vara in Sala de jocuri!?Ma bucur de doua lucruri:
  -ca ati calcat pe urmele lui Tutea,
  -ca il apreciati pe George Olteanu.

  Reply
 5. 5

  Puiu

  Domnule Redactor-sef, faptul ca au pus lant nou la poarta este semn rau, vor sa ne sugereze ca mai dureaza, nicidecum ca sunt niste incuiati, pentru ca asta se vede.

  Reply
  1. 5.1

   Gabriel Lixandru

   Să vedem cum faceţi cu pariul.

   Reply
   1. 5.1.1

    Goargăș

    Cred că o să-l împărțim intre noi, toți participanții la rezolvarea cazului. Am noutăți: am trecut din nou, azi, pe la ,,obiectiv” și am constatat, cu satisfacție, că a dispărut lanțul, am intrat și am vazut că s-a făcut ceva curățenie și, ce este mai important, a apărut un utilaj de șantier care avea urme proaspete de noroi pe anvelope. Mă bate gândul, dacă lucrurile vor trena iarăși, să cer, in primă fază, informații oficiale de la C.J. în conformitate cu Legea 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, în calitate de contributor/plătitor de bună credința la bugetul local și de cetățean al municipiului Pitești. În a doua fază, se pot cere daune interese pentru sumele care puteau fi incasate din activitatea acestui obiectiv cultural și chiar daune morale pentru prejudiciul ,,cultural” pe care l-au resimțit toți iubitorii de frumos.

    Reply
    1. 5.1.1.1

     Gabriel Lixandru

     Se vede că, totuşi, ei citesc ziarul. Iar ăsta e un lucru bun. Cât despre iniativele menţionate., suntem alături de dv.

     Reply
 6. 6

  Puiu

  Deja a intervenit deruta. I-a năucit lanțul de care tot vorbim.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!