Related Articles

11 Comentarii

 1. 1

  Rumburak

  Inspirata fiind de MISA, aceasta Oana Maria Bogdan crede in valorile coabitarii de grup inspirata fiind cel mai probabil de falimentul Postei Romane sau de familia traditionala a domnilor Dragnea si Tariceanu. Fara indoiala ca sexul in grup are si avantaje mai ales in aceste momente grele cand Mortalitatea este cu mult inaintea Natalitatii. In stimularea libidoului colectivitatea are meritul sau pentru ca civilizatia in exces creeaza abstinenta. Cu siguranta ca acea individa USR-ista traverseaza o perioada de regasire ale carei roade le experimenteaza in zootehnia d-lui Ciolos dar sa nu ne pripim totusi in judecati prea simpliste…Functia creeaza organul si daca ,,astia tineri pot”, inseamna ca cei mai batrani ii critica. Este explicabil intrucat tratamentul pentru cei dintai se face cu Durex pe cand ai celor din urma cu Prostanol si Viagra. Dar sexul in grup pe care il face ciuma rosie cum se numeste? CEX? SEX? sau altcumva…Intreb dintr-o curiozitate. Acum sa nu fim rautaciosi si sa nu spunem ca sunt atatea tinere care prefera barbatii musculosi si tatuati decat pe cei cu alunita pe frunte. Ca dv. ati rezista fara probleme avansurilor unei tinere botoxate cu nurii generosi este laudabil insa multi nu am putea. Suntem slabi domnule Savu ! Sa stiti ca tatuajul a devenit o forma de arta si va invit sa va documentati un picut inaite de a asocia acest lucru cu potenta sexuala. Nici Giacomo Casanova, Publicus Ovidius Naso, Leopold von Sacher-Masoch sau chiar Ion Creanga chiar daca au scris si literatura erotica, nu se tatuau si nici nu cochetau cu miscarile de dreapta. Sa stiti domnule Savu ca omenirea s-a umplut de prosti chiar daca Abel si Cain erau baieti. V-as sugera sa nu repetati erorile din ultimele editoriale in care ati amestecat cu destul de multa inabilitate termeni si personaje doar pentru a transmite publicului faptul ca sunteti de stanga, batran, scund si uneori un pic frustrat.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Articol inspirat. Am învățat multe. Multumesc .

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Domnule Gheorghe Savu, nu vă mai băgați, dom’le în chestii „Yang”, destul de umede, vâscoase, chiar şi inşelătoare ca „nisipurile mişcătoare”(ce nume „poetic” pt. o Mlaştină fetidă!), in/din care, dacă ai apucat să… intrigi/intri un pic …doar, şi pe căldurile astea de Cuptor, nu mai scapi, acolo…mori) !
  Respectiva Oana e într-o poziție… studiată îndelung …cu Bivolaru (priveligiata) când interpretează rolul de mater/”matca stupulii”. Geta.
  Ea beneficiază întotdeauna de „servicii” (sine curae) …doar de la Masculul @lfa, care, stai liniştit, nu se uită spre „bondărița” ta, Pushyca, pierdută prin roi/stup…ca orice lucrătoare/silabă plătită cu ziua/minim pe economie!?…

  Reply
  1. 3.1

   Boni

   Bă, stai dracului la un loc că acum te duc la Vedea!

   Reply
   1. 3.1.1

    Anonim

    Dacă tot ai terminat ‘serviciu’ ,să nu uiți să treci pe la… Rellu/smeo, în „Lungul drum al zilei către noapte”(William Faulkner)?!…Poate pică ceva !?…

    Reply
   2. 3.1.2

    Anonim

    …că de Eugene O’Neill nu ți-am vorbit până acum (şi oricum, pt. tzyne, BONI(pushyca) „e tot aia”…americani, bre ! Ăştia au $ (dolari) !!

    Reply
 4. 4

  Cucu

  Cunosc un om nu care face lucruri bune e psiholog si consulta etniile romee. E de bine a crezut rata natalității în sat. Are multi moștenitorii.

  Reply
  1. 4.1

   Directorul vesel

   E de bine isi păstrează postul. E cu noroc.

   Reply
 5. 5

  marin

  Interesant! Eu cred în puterea tinerilor de a discerne la momentul intemeierii unei familii. Sunt foarte puțini cei care acceptă viața de cuplu în grup. Numai fasoane … Tatuajele sunt frumoase, dar la o adică cei mai mulți își aleg jumătatea fără tatuaje. Cei care au tatuaje la tinerețe, ceva mai târziu au semne de la acul cu care se injectează …

  Reply
 6. 6

  marin

  Felicitări pentru rezultatul foarte bun al fetiței! Bravo! Asta e generația de mâine!

  Reply
 7. 7

  Vasilica

  Cucu cucu ce articol pueril !

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023