Related Articles

9 Comentarii

 1. 1

  Goargăș

  Parafrazând, noi nu suntem urmașii Romei, ci mai mult decât atât! Interesante ideile; e mult de discutat pe această temă. Altfel, simt că autorul nu este departe de adevăr. Și nici editorialistul!

  Reply
 2. 2

  Boni

  După cum se vede, un articol atât de serios și de important în a vedea de unde venim și încotro mergem, nu produce ,,reverberații” și nu incită la comentarii. C’est la vie! (?)

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Adepții Teoriei CONSPIRAȚIEI ar fi tentați să vă acuze de MANIPULARE a Opiniei publice în Campania electorală pentru „Prezidențiale”/România, nov. 2019/ prin DETURNAREA atenției publicului/alegătorilor de la Problemele reale ale STATULUI România, dar „neconvenabile” celor care VOR să câştige,cu orice preț, aceste Alegeri (Iohannis), dar NU au nicio soluție şi niciun Proiect/Plan care să fie in măsură să servească şi interesele României… Şi românilor , nu doar ale Mafiei „liberale”(creştin-populare) nemțeşti ?! Ei se întreabă , ce „DEDEsubturi” are preocuparea recurentă a unor editorialişti , altfel ÎNVĂȚAȚI, pentru tot felul de manifestări (clinice ?) ale „FALSEI Memorii”/”istorii” …”productie”/producte „teoretice”/(elucrubații) ale unor falşi … „împărați ai lumii” ?!!!

  Reply
 4. 4

  Gheorghe Negut

  Am încercat să găsesc editorialul de azi 31 octombrie care conținea acele opinii al doamnei care se prezenta sub numele Mara.
  Pentru că nu este publicat on line am apelat la forumul directorului ziarului pentru replică.
  1. Mă întreb dacă cei care au cerut ziarului republicarea acelor opinii sunt votanții fostului primar Pendiuc? Nu cred, nici eu nu am fost votantul lui Pendiuc.
  Vrem nu vrem pe orașul Pitești și-a pus amprenta primăria lui Pendiuc care a umplut centrul orașului și Calea București cu betoane inutile.
  2. Cred că Mara care spune că a părăsit Piteștiul acum 30 de ani a uitat complet cum arăta ghetoul Pitești al lui Ceaușescu până în 1989. Era într-adevăr ceva care ținea de 1984 al lui Orwell.
  3. Textul Marei îmi dă senzația unei frustrări și neadaptări în locurile pe unde a hălăduit și acum se răzbună pe locurile natale.
  4. Textul conține și niște adevăruri incontestabile:
  – mizeria care domnește pe malul Argeșului, la care au o contribuție consumatorii de fast food lipsiți de educație ecologică.
  – circulația infernală și șoferii iresponsabili care provoacă mereu accidente.
  – oamenii fără adăpost care parazitează centrul orașului fără ca poliția și autoritățile locale să nu facă nimic.
  – căutătorii prin gunoaie, care nu se colectează diferențiat, în ciuda afirmațiilor primăriei că ar fi o colectare inteligentă.

  Gheorghe Neguț

  Reply
  1. 4.1

   George Olteanu

   Nu are rost să-l republic pe online din moment ce, pentru prima dată, a apărut pe site și de aici a fost preluat în print. Dacă nu mai știți unde e articolul, aveți link aici https://ziarulargesul.ro/a-revenit-la-pitesti-si-a-trait-socul-vietii/

   Reply
   1. 4.1.1

    Boni

    Domnule Olteanu, de ce nu aveți curajul să semnați ,,editorialul” din ediția printată intitulat ,,Un potop de telefoane!”? De ce, în acest editorial publicați trunchiat impresiile dezrădăcinatei care a jignit în fel și chip pe cetățenii orașului nostru? De ce ați omis expresii și sintagme de genul: ,,locuitori murdari, o lume care merită dusă la la eșafod și reinventată în alt mileniu, Piteștiul, un scuipat în ochii civilizației și un imens afront la adresa umanității, un loc mizerabi, ostil și înafara legii” utilizate de occidentala Mara. Să vadă și oamenii care nu au vizualizat aceste aberații, cum sunt considerați de o ,,doamnă” revenită după 30 de ani de peregrinări capitaliste. În calitate de cititor constant al ziarului ,,Argeșul” (ambele ediții) vă solicit/rog să efectuați corectura necesară.
    P.S. În privința ,,potopului” de telefoane, am unele îndoieli…poate oamenii n-au văzut mizeriile cu eșafodul, scuipatul, etc.

    Reply
    1. 4.1.1.1

     George Olteanu

     Nu eu editez în print 🙂

     Reply
     1. 4.1.1.1.1

      Anonim

      Atunci vă prezint scuze dumneavoastră și…n-am cuvinte!

     2. George Olteanu

      Nu-i problemă, eu sunt 99% deschis la dialog şi în ceea ce mă priveşte încerc să las cât mai libere discuţiile, comentariile

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023