Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Dan

  Observ ca impotriva cromaticii rosii promovata de cotidianul cu care colaborati, continuati seria unor articole pragmatice menite sa pastreze decenta in borcanul cu bulion care a prins destula floare sub capac…:) Intradevar, Creatorul ne-a oferit si sansa de a fi prosti…Imbecilitatea atinge la Pitesti cote alarmante din moment ce semnatarul editorialul de astazi trage un semnal de alarma sub sloganul PSD : ,,Indrazneste sa crezi in Romania ! ,, Este cea mai dura forma savista de regurgitare a prea-plinului unei societati redactionale in deriva… Pentru ca individul m-a scarbit atat de mult in postarile pline de cerneala rosie, incerc sa fac o conexiune intre ceea ce s-a intamplat astazi cu ,,scriitura,, sa si fazele lunii… Folosesc asadar suportul oferit de dvs. pentru a-mi imagina o posibila convalescenta la mansarda cotidianului Argesul stiind ca dintre toti aveti cea mai rezonabila abordare. Sa inteleg ca remarca : ,,fericirea nu e pentru proşti, ci pentru deştepţii la care fac eu referire aici!,, se refera la un anume domn Savu care astazi s-a trezit…Buna dimineata domnule Savu…Desteptatorul Domniei voastre este Dl Badiu. Daca veti supravietui acestei zile care se va termina prost…Adica intr-o sedinta de redactie cu dl. Golescu, atunci sa nu mai luati aceleasi medicamnte…:)

  Reply
  1. 1.1

   Savu Gheorghe

   Aveți dreptate, domnule Dan, pentru mine domnul Badiu este un adevărat mentor. Iar din partea domnului Golescu, am toată libertatea. Nu-mi purtați de grijă.

   Reply
 2. 2

  Milica

  Fi serios măi nene Badiu, păi vrei să zici că sclavii de la Berevoieşti, şi- au ales singuri să fie puşi în lanţuri?
  Ai să fim serioşi tot ce mişcă în judeţul Argeş 90% este corupţie şi 90% din populaţia judeţului nu ne-am ales noi corupţia. Sau, vrei să spui că suntem sadomasochişti şi ne lăsăm escrocaţi şi prădaţi de politicieni de plăcere.

  Reply
 3. 3

  Dan

  Fara nicio legatura cu reactia aproape instantanee a lui Milica ( 4,59 PM) fata de a venerabilului Savu ( 4.48 PM)…(parca ar fi potriviti cu Big-Bang-ul de la primarie), remarc ceva interesant….Daca primul este suparat pe Badiu, cel de-al doilea ma linisteste cu desavarsire. As fi in stare sa jur ca intre cele doua personaje exista o filiatie ideologica, insa hai sa nu excelez in argumente…Pagina lui Savu este plina de troli…asa cum bietul Badiu abia daca pretinde ,,un minim record de cititori,,. Eu le pot garanta primilor doi protagonisti ca astazi acest articol va fi un record, asa cum de alte nenumarate ori, ,,scriiturile,, lui Savu au ajuns la portile Pulitzer-ului…

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023