20 ianuarie, 2022
loading...

Related Articles

9 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Dar cat de valpurgică iti pare moncher perioada in care oamenii erau luati pe sus de comunisti in primele zile ale anilor 1947, batjocoriti, chinuiti si asasinati in puscarii si cu vietile distruse. Cand mai scrii un astfel de articol gandeste-te la Elisabeta Rizea pe care ai pangarit-o asemeni unui viol in ziua in care ai cunoscut-o ( asa cum pretinzi) si gandeste-te cum s-ar fi simtit aceasta femeie spanzurata de propriul par de grinda puscariei citindu-ti emanatiile. Apoi inchina-te cu varful limbii pe puntea palatina si taci macar pana vei da socoteala in fata lui Dumnezeu pentru incantatiile comunistoide.

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Omule, comunismul a avut si părțile lui bune. Așa ca nu mai invoca anii 50 pentru a-ti susține aberațiile. Nu poți sa compari perioada 1966-1980 cu perioada pe care o trăim acum. Stiu despre ce vorbesc pentru ca am o pensie de o mie si ceva de lei si o vârstă de 69 de ani.

   Reply
  2. 1.2

   Goargăș

   Greu cu sataniștii! Auzi, pângărire asemenea unui viol, incantații comunistoide, etc.!?! Legătura este ca aia dintre coada vacii (care o duce bine, în sensul că i se transportă pielea, gratis, pe băț) și ștampila primăriei (ocupată cu campania electorală pentru alegerile ,,siluite” de teutonul alienat/înstrăinat).
   P.S. Nu voi merge la vot nici daca mă ia cu arcanul! Totă clasa politică va trebui să dea socoteală pentru această bătaie de joc la adresa ,,românilor”(apelativ utilizat din ce în ce mai des de toți cei care, în mod artificial și necuvenit, se erijează în ,,vocea patriotului naționale”, nu revista ci trompetele exaltate ale tuturor partidelor).

   Reply
   1. 1.2.1

    Anonim

    Erată: ,,toată clasa politică,, nu ,,totă…” era să greșesc iar și să scriu ,,toantă…”

    Reply
 2. 2

  Zoil

  Autorul se refera trecutul apropiat / 30 de ani degeaba, la prezent si viitor … si bine le zice ; altii numai in urma se uita . Bine-i sa-ti cunosti istoria , dar deloc nu-i bine sa-ti pierzi busola … ca orbecai .

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Ce vreți, omul confunda instituia cu omul…

  Reply
 4. 4

  Vasile

  Da, așa e, uitarea se așterne firesc, foarte repede, după vreo câteva zile de vâlvă în presă! Cel mai rău e de familiile celor care erau internați pentru însănătoșire!! Noi suntem mulțumiți cu sănătatea noastră, ne temem de Covid19 dar rămânem spectatori ! Nici nu mai contează cine e vinovat de tragedia asta, ca și de cea de la Colectiv! Pe oamenii aceia puși în saci nu-i mai aduce nimeni în familia lor! Rămâne doar un loc gol în sufletul celor din familia lor, care nu se umple cu nimic, niciodată!

  Reply
 5. 5

  ionel

  Cred ca numai un regim militar mai poate sa restabileasca ordinea si sa dea siguranta de altadata!

  Reply
 6. 6

  anonim

  Si eu cred ca ar trebui sa recunoastem si partile bune ale comunismului, dar si partile rele! Apa calda si caldura pe ,,cartela”! Atat de frig in apartamente…

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.