Related Articles

10 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Daca ar trai, presupun ca a murit pentru ca scrieti de un bătrân din copilăria dvs, pensionarul acesta nu ar vota cu PSD, in ciuda faptul ca ia mai pus câțiva bănuți la pensie. Si știți de ce, pentru ca el avea vocația muncii nu a punctelor de pensie.

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Vrabia malai viteazu’…

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    O sa vezi când vei cumpăra cu o pensie de trei mii de lei doua kg de cartofi, atunci nu stiu cine va visa.

    Reply
  2. 1.2

   Anonim

   …ia mai pus ceva la pensie…cui?, lui, i, …i-a mai pus ceva la pensie. Hmm…

   Reply
  3. 1.3

   Anonim

   Unde dai și unde crapă, ce are articolul cu prefectura…

   Reply
 2. 2

  Irina

  La acest moment Statul Români precum și toți politicieni români nu știu cum să procedeze de a mai împuțina din pensionarii de rând .
  Una dintre metode este aceea prin care pensionarii sunt plimbați pe la medici, obligați în cele mai multe cazuri să se înscrie pe liste de așteptare de peste 3 luni pentru a face un prăpădit de RMN. și alte tratamente și analize medicale așa zis a fi gratuite.
  Nu face obiectul prezentei analize pensionarii din Poliție, Jandarmerie, foști angajați ai sistemului de justiție, care se descurcă prin metode pe care le-au aplicat la locul de muncă (telefonul roșu – PCR).
  Omul simplu, cinstit și muncitor este bun de folosit de către Statul Român pentru a produce muncă pe bani puțini, de a contribui la fondul de pensii și sănătate. Ori, acești oameni simpli și cinstiți nu mai sunt folositori Statului Român, după ce aceștia ies la penise, deoarece : nu mai produc nimic , ba din contră mănâncă din buzunarul Statului banii de pensii, pensii care nu se mai ajung pentru achitarea pensilor fabuloase ale polițiștilor, jandarmilor, judecătorilor, procurorilor etc, pe scurt torționari.

  Reply
  1. 2.1

   Irina

   Apropo, în dialogul avut cu președintele Casei Naționale de Sănătate privitor la bătaia de joc prin care omul de rând trebuie să se înscrie pe liste de așteptare pentru a face un RMN după 3 luni (din lipsa de fonduri date ale Casei de Sănătate) , mi-a spus:
   – să sun la 112
   – că acesta este sistemul, scapă cine poate și știe să se descurce.
   Trebuie specificat că dacă te duci cu bani de acasă RMN se poate face în maxim 3 zile.
   La întrebarea adresată de mine mai marelui Casei de Sănătate, că pun eu banii de RMN , dar să- mi achite ei după 6 luni, mi- aspus că nu se poate așa ceva, pentru că ăsta este scopul „lipsei de bani”, o mare parte din pacienți să scoată din propriu buzunar bani pentru RMN, iar cine nu rezistă nu are decât să moară, că Statul este în beneficiu – nu-i mai achită pensia (dacă este pensionar).
   Concluzia: STATUL ROMÂN ESTE UN STAT CRIMINAL.
   POLITICIENII de toate națiile precum și indivizii de la Casa de Sănătate sunt CRIMINALI acoperiți de Statul Român.
   Oare din ce motive nu se sesizează Parchetul referitor la crimele Statului?
   Răspunsul este simplu: procurorii și judecătorii sunt beneficiari ai sistemului, în timp ce prostimea cealaltă este bună numai de pus la jug, fără să aibă drepturi reale.

   Reply
  2. 2.2

   Daniel

   Pensionarii de rand sunt o sursa bogata de voturi, de peste 5 milioane, de aceea asistam in fiecare seara la cum se naste noua lege a pensiilor. De fapt este vorba de cresterea punctului de pensie si alte cateva modificari la vechea lege, insa se vorbeste de ea de cand pesedistii au venit la guvernare si va fi finalizata cand vor fi urmatoarele alegeri. Exemplu clar de manipulare. Dar atunci cresterea pensiei se va topi in inflatie.

   Reply
   1. 2.2.1

    MARIN

    Prețul la gaze a crescut.
    Prețul la curent a crescut.
    Prețul la apă a crescut.
    Prețul la coșciug a crescut.
    Prețul ăluia care cântă când dai colțul a crescut.
    etc
    Guvernul speră cu această că mulți pensionari nu vor mai face față și vor crăpa.
    Cu cât crapă mai mulți și mai repede, cu atât mai bine va fi pentru guvern. Va avea cu ce să achite și eventual să mai majoreze o rundă pensiile speciale ale tablagiilor, magistraților, și nu în ultimul rând ale femeilor de servici și ale liftierilor de la Parlament .
    Am ajuns ca noi oameni de rând să ne bucurăm că murim mai repede, ca cei care rămân după noi să nu aibă cheltuieli mai mari la înmormântare.
    În schimb politicienii la orice nivel se fac pe zi ce trece mai frumoși și maigrași precum porcii.
    Așteptăm și sperăm să vină și la noi pesta porcină.
    Dar se pare că rămânem numai cu speranța.

    Reply
    1. 2.2.1.1

     Anonim

     Până la pestă, vin ,,femeile de servici”…

     Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023