Related Articles

14 Comentarii

 1. 1

  Mona

  Și cu vaccin și fără vaccin tot așa se moare! Sunt spitalele pline!

  Reply
 2. 2

  Boni

  În ,,hoarda de neisprăviți care resping vaccinarea” (de fapt nu o resping neapărat, mai degrabă o analizează) se află mulți medici specialiști de prim rang, români și străini, care probabil v-ar spune că dacă după primele doze de vaccin gândiți așa, a treia vă va fi și mai ,,utilă”. Nu mai vorbim de a patra, a cincea ș.a.m.d.
  Există vaccin, ce nevoie mai avem de medicamente/tratament. În traducere liberă, cap avem, minte ce ne mai trebuie?

  Reply
 3. 3

  Titi

  Chiar dacă nu v-ați propus, articolele vor fi pentru ,,viitorime” o radiografie a situației prin care trecem acum: sanitar, medical, cultural, social, economic, politic etc. Așadar …scrieți în continuare la fel de aplecat și argumentat, că e foarte bine.

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Tratamentu’ domnu Mutu, unde este, niciun cuvânt, nimic?

  Reply
 5. 5

  marin

  Nu se schimbă nimic: moare lumea în spitale, stau oamenii acasă de la serviciu, s-au închis școlile … ce mai urmează?! Trebuie să ne vaccinăm, că nu mai avem voie nici să mergem pe stradă…

  Reply
 6. 6

  Leu

  Stați mai izolat, până trece pandemia asta, ca să nu vă prindă Covid19…

  Reply
 7. 7

  Barbu

  Vă e frică tare de Covid19, după câte ne dăm seama.

  Reply
 8. 8

  CTV

  Da, pandemia a schimbat fizionomia lumii; unora le-a luat mințile puterea de moment.

  Reply
 9. 9

  Tatiana

  Toate trec și revin, dar lasă urme adânci în familiile care au decedați de Covid în spitale.

  Reply
 10. 10

  Decebal

  N-am auzit să fi murit vreun parlamentar sau deputat din cauza Covid19. Știți vreunul?

  Reply
 11. 11

  Vlaicu

  Aceeași Mărie, cu altă pălărie!

  Reply
 12. 12

  Lia

  Așa zicem și noi: ,,Mai ales că din cauza acestei pandemii nenorocite mi-au murit prieteni dragi, iar alţii respiră asistat pe la ATI-ul unor spitale”.

  Reply
 13. 13

  Sasu

  Nu vom uita urgia prin care trecem, că prea au murit mulți oameni: unii arși în spitale, alții din lipsa oxigenului la ATI, alții pur și simplu după ce au fost internați de COVID. Nu-i mai amintesc pe bolnavii cronici, care nu mai au voie să se programeze, fiindcă întâietate au cei bolnavi de COVID19.

  Reply
 14. 14

  TUDOSE

  Așa o fi cum zice Eclesiastul: „Nimeni nu-şi va mai aduce aminte de ce-a fost mai înainte; şi ce va mai fi, ce se va mai întâmpla, nu va lăsa nicio urmă de aducere aminte la cei care vor trăi mai târziu”… dar noi îi dăm dreptate numai parțial, fiindcă cei care vor veni după noi, vor avea suficiente dovezi, să știe cum a fost Pandemia COVID19 din vremea noastră 2020-2021. Cu toate sincopele din sistemul medical – mult prea nepregătit pentru așa vremuri… Paturi insuficiente la ATI, lipsă de oxigen, instalații suprasolicitate în spitale care iau foc și mor oamenii arși de vii, bătrâni uciși de un psihopat în azil, bolnavi care așteaptă pe hol ore întregi să intre la urgențe (unii dorm pe jos în holul spitalului), ambulanțe care de asemenea așteaptă cu orele să lase bolnavii la urgențe, persoane decedate așezate în saci de plastic, într-un tir, în așteptarea aparținătorilor, bolnavi care aduc de acasă tratatment pentru COVID19, bolnavi cronici neprogramați la medicul specialist, fiindcă au prioritate cei cu COVID19, personal medical suprasolicitat și mulți dintre aceștia nevaccinați – în condițiile în care sunt impuneri peste tot … E prea puternic impactul acestor descrieri ca să nu-și mai aducă aminte oamenii peste ani. Iar mass-media e o forță, care mediatizează (fie și din interese pecuniare!) cea mai mare parte a acestor evenimente. Și bine face!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023