16 octombrie, 2019

44 Comentarii

 1. 1

  Boni

  Această flașnetă patriotardă (R.B.) suge din greu de la statul ăsta prost cu care face afaceri, cică pentru publicitate. O nulitate politică, un parvenit care-i aburește pe fraieri. Doamne, unde am ajuns!

  Reply
 2. 2

  Boni

  P.S. Viezurele narcisist aleargă ca disperatul pe câmpul crăpat de seceta ideilor liberale…
  P.P.S. În underground urmează stația PîMP, peronul Băsescu, pe partea Secu…o fi venit vremea?

  Reply
 3. 3

  ionita iubaretu

  Acum nu mai esti liberar ca varul tau primar. Acum esti PSD-st gogule. Curvistina mica ce esti. pup.

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   A apărut vițelul, cel cu mica ciupeala. Vițelul e peste tot, o caracteristica a societății actuale.

   Reply
   1. 3.1.1

    Anonim

    Nu e el , e alt „vițel”, dar mult mai prost (novice) ! Ăsta, bietul de el, încă nu te-a „mirosit”!!?…Era „vițelul”, dacă ,la final, în loc de „pup”, ar fi scris „puți”! …Şi tu şi el ştiți f.f. bine de ce !!…

    Reply
    1. 3.1.1.1

     Anonim

     Alt vițel. Doamne, sa umplut gradina de vietei

     Reply
   2. 3.1.2

    Anonim

    Nu e el , e alt „vițel”, dar mult mai prost (novice !) !… Ăsta, bietul de el, încă nu te-a „mirosit”!!?…Ar fi fost… „vițelul”, dacă ,la final, în loc de „pup”, ar fi scris „PUȚI”! …Şi tu şi el ştiți f.f. bine de ce !!…
    A nimerit-o (flerul !) doar când ti-a zis cum te ştie toată lumea…”CURVIŞTINĂ” (dar a greşit epitetul, …nu „mică”, ci una „DOLOFANĂ” şi …împuțită, la propriu şi din interior) !!!

    Reply
    1. 3.1.2.1

     Anonim

     Ce vițel, bre, ești ditamai boul, scăpat de la Vedea…cică ai scris (multe) cărți, ai predat la studenți philosophie, ai făcut pe dracul ghem…ia spune cine ești (de la câmpie, tern, arid, insipid, rob…). Un terminat…

     Reply
     1. 3.1.2.1.1

      Anonim

      Poamnă, noi ceilalți „viței”… sperăm că ție nu-ți plac „boii” terminați (nici cei cititori, nici scriitorii !), chiar dacă eşti autodidactă ! Noi sperăm, cum te ştim…Vacă de reproducție/CURVIŞTINĂ (expirată)/, că …o să (te) tragi la staulul …unui batal/taur comunal de pe mall-ul Luncii, cu whisky blended gârlă , …şi el pilot de încercări …afaceri cu firme şi femei (fmi ?!)fantomă !!?…

 4. 4

  Anonim

  Intr-adevar, ați explicat multe dileme de ale mele.

  Reply
 5. 5

  Anonim

  NEVROZA, ca nevroza,… liberală sau creştin-populară, popular-liberală sau, pur şi simplu, popular-europeană, social-democrată sau verde-ecologistă etc. etc., da’ …să vezi TRAGEDIE , ce mai, când te trezeşti din vraja/vrăjeala conjugală şi te freci la ochi, nevenindu-ți să crezi, că cea care s-a sculat de lângă tyne, din pat, în ultimii 20-25 de ani, în fiecare dimineață („alde -conjugata”!) ca să pregătească micul dejun „pentru aia mică”/”brekfast”-ul/cafeaua pt. tyne, era/a fost/ şi este …”comunista înflăcărată” a BLOCULUI ,ba , mai hotărâtă şi din convigere , …chiar a CARTIERULUI de lumpen-proletari şi…pensionari cu pensie …”SPECIALĂ” !!!

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   Tranca, fleanca, mere acre…

   Reply
  2. 5.2

   Anonim

   Anonimul a lăsat-o mai moale ( de fapt i s-a blegit ,,definitiv și ireversibil”, de muuuult timp)

   Reply
   1. 5.2.1

    Anonim

    Ce dor mi-era/mi-ar fi fost de tyne, dacă pe lumea asta aşa de divers-bogată nu ți-ar fi luat locul o doamnă aşa de delicată şi atât primăvăratic- înmiresmată/tânără ca floare de salcâm în luna… myki !…

    Reply
 6. 6

  Anonim

  La final , dacă scriați ” lipsit de COERENȚĂ” , nu aşa cum apare (din eroare ?), „lipsit de CARENȚĂ”!!? , ultima frază (concluzia?) art. lui Gh. Savu ar căpăta sens logic, chiar dacă dpvd practic şi al adevărului epistemic este o eroare/fals , iar moral-politic , pur şi simplu, minciună şi atac la persoană(R. Bogdan- care se „autodemolează” , dacă nu este atacat de unii mai „proşti” ca el !i) … Gh. Savu asta face !!?…

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   ce atac nene ca bogdan asta e gustere nu persoana

   Reply
   1. 6.1.1

    Boni

    Ta-su gușterului a fost director general de întreprindere de stat si consilier local al PDSR (actualul PSD). Sfântă mare nerușinare!

    Reply
  2. 6.2

   Anonim

   Ești in eroare logica, in sensul ca o idee nu are cum sa aibă nevroza, ea poate sa creeze nevroza, iar dl Savu asta încerca sa spună, adică, starea de nevroză a liberalismului este întruchipata de o ființă umana invadata de acest tip de liberalism, in persoana lui r.b. De exemplu prostia nu poate sa existe abstract, ea trebuie sa se întruchipeze in cineva, adică in prost, care ești tu.

   Reply
   1. 6.2.1

    Anonim

    Adresat vițelului ghilimele

    Reply
    1. 6.2.1.1

     Argeșel

     Sunteți prea gentil! Ghilimelistul – philosoph pârât este într-adevăr un vițel, dar un vițel adult, adică un bou în toată regula.

     Reply
     1. 6.2.1.1.1

      Anonim

      Dracu’… „te pune” ?!…Oricâte fețe sulemenite şi țoale/cârpe împrumuți !!…Se Vedea clar, încă de la Paşti şi 1 Mai ,că lenea, delăsarea, nesimțirea, lăcomia, țățismul funciar/țigănia care te caracterizează încă din copilăria chinuită, petrecută în etnia ta primitivă de la Podu Viilor”, atât de lipsită de atăt de multe (dar mai ales de educație, igienă şi civilizație) te va/vor arunca în nevroză şi depresie când vei fi lipsită de ce-ți oferea …EL (iubirea/afecțiunea, inexplicabilă şi pt. el şi dpdv al celor care te cunosc bine…ca prostituată/”stricată”… fără caracter şi feminitate). S-a agravat depresia ta, pe fondul îmbătrânirii, urâțirii/ingrăşării/epuizării/autoabandonării/viciilor (alcoolism , păcănele , curvărăsie etc.) care te macină tot mai evident ! Nu mai produci nici…bani !!! Singura ta sursă de venit a rămas …Relu proxenetu’ !!!
      Mi-e milă de tyne, deşi nu o meriți !…Să auzim, totuşi, şi de bine !

     2. 6.2.1.1.2

      Anonim

      Că tot veni vorba, bre , sfertodoctule, semiguşat/pseudomocan, băutor de ape hipoiodate (favorizează cancerul de tiroidă, dar şi de prostată/prostita !) în care cresc țipari pe care îi consumi tu în loc de păstrăvi, nefripți !?), domnul prof. dr. , universitar, cu multe cărți de autor scrise de el, despre care şi un analfabet funcțional ca tyne, de-ți zici tu „Argeşel”, acelaşi/alias gică savu, securistu’ pensionat/c.i.-stul cu ochii bulbucați- foto de mai sus !) a auzit pe alții invocându-le (în biblioteci şi bibliografii) , desigur că habar n-ai că ce faci tu în comentariile tale incongruente logic se aliniază comportamentului agresiv psiho-social de tip psihopat numit de psihologi şi psihiatrii „bullying” , net-bulling etc.,
      domnul. profesor dr. te invită/îndeamnă… la cursuri, …să-ți explice ce este „bullying”-ul tău de psihopat, autor terorist de articole „pulitice” în ziarul şi pe site-ul Argeşul !
      Ia-o şi pe Pussyca ta cu tyne… din stația Pubitrans de la Muzeu si „Grădina publică”!?…

     3. 6.2.1.1.3

      Anonim

      Că tot veni vorba, bre , sfertodoctule, semiguşat/pseudomocan, băutor de ape hipoiodate (favorizează cancerul de tiroidă, dar şi de prostată/prostita !) în care cresc țipari pe care îi consumi tu în loc de păstrăvi, nefripți !?), domnul prof. dr. , universitar, cu multe cărți de autor scrise de el, despre care şi un analfabet funcțional ca tyne, de-ți zici tu „Argeşel”, acelaşi/alias gică savu, securistu’ pensionat/c.i.-stul cu ochii bulbucați- foto de mai sus !) a auzit pe alții invocându-le (în biblioteci şi bibliografii) , desigur că habar n-ai că ce faci tu în comentariile tale incongruente logic se aliniază comportamentului agresiv psiho-social de tip psihopat numit de psihologi şi psihiatrii „bullying” , net-bullying etc.,
      domnul. profesor dr. te invită/îndeamnă… la cursuri, …să-ți explice ce este „bullying”-ul tău de psihopat, autor terorist de articole „pulitice” în ziarul şi pe site-ul Argeşul !
      Ia-o şi pe Pussyca ta cu tyne… din stația Pubitrans de la Muzeu si „Grădina publică”!?…

 7. 7

  diogene

  Analiza problemelor liberalismului contemporan mi se pare foarte la obiect. Partidele istorice cad prada propriei anchilozari doctrinare si faptice.
  Problema nu va fi disparitia lor, gen PNTCD, ci faptul ca sistemul politic nu este reformat astfel incat gravele derapaje de la democratie sa poate fi sanctionate inainte de a produce efecte ireversibile pentru tzara.
  Sistemul politic unipartidic, dorit in secret si de Basescu si de Dragnea nu va face decat sa deschida calea spre abuzuri si coruptie masive.
  Mergand pe calea actuala sunt de acord ca liberalismul va cadea in desuetutudine.

  Reply
 8. 8

  Boni

  Dom’ prof. dr. (universitar), păi degeaba posezi mata’ cărți și ani mulți (înspre 90), dacă ai luat-o razna (sper că doar ,,momental”) și utilizezi un vocabular de mahalagiu inept. Însă atunci când îți iei medicamentele la timp, jos pălăria, ești alt om (redivivus)! Fără ghilimele!

  Reply
 9. 9

  Argeșel

  Argeșel este independent/ă de dl Savu (pe care îl simpatizează și il apreciază foarte mult) dar, la rândul său, nu poate suporta excesul de ghilimele, cauzat de neuronii cu mișcări ,,turbionare”.

  Reply
 10. 10

  Argeșel

  Profesore (oare?), dl Savu îți dă clase, văd că taci ca mortul (corect) în păpușoi. Te-ai blocat mental?, că de penis captiv nu mai poate fi vorba decât în vis deoarece, sexual, din păcate, ești zero barat. Nu dispera, tuturor ne vine vremea. Doar că la dumata’ impotența este însoțită de o agresivitate inexplicabilă la adresa domnului Savu pe care nu-l cunoști și despre care spui numai neadevăruri aberante, evident dintr-o invidie exacerbată (de nebun). Astfel că îți spun din toată inima: huoooooooo, dementule! Marș în coteț!

  Reply
  1. 10.1

   Anonim

   Zise clona/cloța pitică, grassă şi îmbălsămată a Babei „Gloanțe”/Cloanța, la întoarcerea de pe…”TRASEU/serviciu”, arătându-şi buzunarele întoarse… a …pagubă către „locatorul”(Rellu) „Contractului de cesiune” semnat cu „locatarul”/mă-sa/”a bătrână” ap./garsonierei de la etajul 3 al imobilului/blocului de locuințe sociale din cartierul de lumpen-proletari, etnici autohtoni…din India(„Podu viilor”!) şi pensionați cu pensie SPECIALĂ (de la Securitate şi Miliție/Armată !) , azi colaboratori ai Babei Cloanța,ai ei, adică , pe „facebook” şi „watsapp”, ce mai… „scriitori” adevărați, pe clasa a lV-a primară, la o şcoală gimnazială, dar cu nume de…liceu ! De la o vreme, pentru că nu mai…”produce” decât pagube în…frigiderul „crăcănatei”/gazdă , lasă bilet, unde scrie că ea e „plecată ” în…”excursie”, nu „pe traseu/serviciu”, ca să n-o mai bată ăia şi „s-o lase să se culce …nemâncată” gazda/locatara cu fiul/”locatorul”/concubinul-„soțul”/rellu ! Şi adoarme înjurând de Dumnezei… Natura şi dependența ei de…”păcănele”, cu speranță că mâine tactica ei de „bullying” va produce şi…banii mult visați pt. o CURĂ de…detoxifiere/dezalcoolizare …taman la Spitalul de psihiatrie de la Vedea, că e cel mai ieftin şi aproape ! Poate face rost si de vreo adeverință sau Card de…SĂNĂTATE !…Poate…i se şcoală mai …OPTY-MISTĂ lu Rellu/gigi/smeo…cine ştie !!?…

   Reply
   1. 10.1.1

    Anonim

    Chiar, domnu’, cum mai e pe la Vedea?, că matale cred că ești un pacient cu vechime…

    Reply
  2. 10.2

   Anonim

   „O personalitate este aceea care se dăruieşte, nu se justifică” – Petre Țuțea – („322 de vorbe memorabile ale lui Petre Țuțea”)

   Reply
   1. 10.2.1

    Anonim

    Băi,the Boy-ule (the ace ?) , tu de doctoratul în filosofie al lui Nae Ionescu, la Universitatea din München , ai auzit ?!. Sebastian a rămas în literatură pt. piesa lui „Steaua fără nume” , nu pentru „Jurnal”(unde, de multe ori, a scris inexactități , fakes, minciuni manipulatoare, la adresa multor contemporani cu el. E şi cazul lui Nae Ionescu, filosof trăirist şi directorul revistei „Cuvântul”). Ignoranta bătrână …ce eşti !…

    Reply
  3. 10.3

   Anonim

   „Când vezi turmele de imbecili, se justifică însingurarea (filosofului)” – Petre Țuțea

   Reply
  4. 10.4

   Anonim

   „Oare, nu ne-ar fi nouă RUŞINE să criticăm pe uncheşii aceia care au făcut România Mare, noi, care o lăsăm mai mică” !?

   (Petre Țuțea, în dialog cu directorul „Închisorii de reeducare” de la Aiud)

   Reply
  5. 10.5

   Anonim

   Doamnă Argeşel , la cât de erudită vă vedem şi la câtă acribie dovediți în abordarea operei şi vieții (intime) a unor filosofi bine cunoscuți în România, dar şi a dedesupturilor unor jurnalişti din presa locală de Piteşti şi Rm. Vâlcea in problematica vastă şi destul de controversată a sexului şi virilității lor (cu trimiteri biobliografice la edituri şi biblioteci) , suntem siguri că ne veți bucura şi cu prezentarea detaliată a Prelegerii de debut universitar a filozofului prof. dr. Nae Ionescu cu titlul sugestiv „Problematica epistemologică a iubirii”(192?) ! Vă suntem recunoscători anticipat !

   Reply
   1. 10.5.1

    Anonim

    Dar dta despre filozofia marxista cand ne faci o prezentare?

    Reply
   2. 10.5.2

    Anonim

    Nae Ionescu nu a fost doctor in filozofie si nici in alta disciplina. Citeste Jurnalul lui Mihai Sebastian, vol. II, sa te convingi.

    Reply
 11. 11

  Anonim

  Bravo argeşel lucrurile adevărate și juste mereu sunt invidiate

  Reply
 12. 12

  Boni

  Niște anonimi (la propriu dar și la figurat!) jignesc și calomniază pe editorialist sau pe unii dintre comentatori. Domeniul virtual (internetul) are caracter public. Prin urmare, există posibilitatea ca anonimii respectivi (identificabili, pentru că există deja elemente de recunoaștere a acestora) să fie acționați in judecată pentru afectarea imaginii, cu solicitare de daune morale. La ei ,,nu se pune” (nu pot introduce acțiune în instanță) deoarece sunt/au postat ca ,,anonimi”, adică niște ,,nimeni”!

  Reply
  1. 12.1

   Anonim

   Zise „Boni”/pseudonim de jiartierist/ă …loca-tiv/ă (vălcea ?!),dedulcit/ă la abuzuri („de…opinie”-bullying !), calomnii, înjurături de mahala, trafic de influență, jocuri piramidele de…”întrajutorare”, dependent/ă de „dudița”/țuica- „pişoalcă” de dude/etc. „ispre”… femeia lui „în colibă” (menajeră… cu ziua!) ca s-o consoleze că nici luna asta n-are cu ce…s-o plătească pt. Naveta ei cu…taxiul la Râpa Cerbului (sau Vedea) , dar „o să treacă pe numele ei” …toată averea lui de pe facebook şi watsapp (procese de calomie/daune morale pierdute-in plată), dar „numai dacă „te mănâncă-n cur”!…@

   Reply
   1. 12.1.1

    Anonim

    Daune morale plus internarea obligatorie și perpetuă la Vedea! Gunoiule!

    Reply
    1. 12.1.1.1

     Anonim

     P.S. De unde știe acest ,,domn” că este vorba despre el? Dily, dily, dar a simțit ditamai musca pe căciulă. Băi, acesta, vezi că rămâi și fără izmene dacă nu te potolești. Să nu zici că nu te-am avertizat!

     Reply
 13. 13

  vasile

  ,,Noul liberalism îi va uni pe oameni din perspectiva intereselor economice şi mai puţin a celor naţionale”. Cred că așa a fost mereu: bogații cu bogații și săracii cu săracii! Interesant articolul!

  Reply
 14. 14

  Androneasca

  toți niste cuvinte! de la coada Țapului! hi hi hi hi. Vin la voiii.

  Reply
 15. 15

  Anonim

  Poate la coada vitelului

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.