Related Articles

20 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Uite un articol pe sufletul meu, a început sa ma enerveze emisiunile tv dedicate pensionarilor. Am o sora pensionară care face calculul încă de pe acum ce pensie va avea in 2021, de parca știe cineva ce se va întâmpla mâine. Pensionarii trăiesc cu speranță. Iar in 2021 vor constară ca pensia lor e chiar mai mica decât cea din 2019 din cauza inflației. Sa ne trăiască politicienii ca au grija de pensionari…cu vorbe.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Corect ! Decât un ofițer C.I.-ist , colonel PENSIONAR, cu pensie de 5000 €/lună , special-colaborator la ziar , „sub acoperire”, dar suferind gravid (tot el !)… de Oftică , mai bine „Măgarul lui Buridan”, sănătos …”ca tunul”, făcut din oțelul special („suedez”!) din care s-a cofecționat,inițial, doar „Briciul lui Occam” , dar acum şi „Tancul/Racheta”…şi „Pistolul lui Putin” !!!
  Azi, la 100 de ani în Câmpul muncii a unui fiu al celui alungat din Rai , ADAM …cu Nodul lui …”în gât” şi jucăria(sexuală) , vaca lui de …muls şi de pus …la jug , poreclită Eva, constatăm/ne spune că vrea să (se) cupleze , fără Viagra , …”Pensia”, din 20.21(Veorica!) , a lui Budăi cu Poşta şi Vila Manda ,de la țară, a Olgutei Vasilescu (miniştrii pensionarilor credului de la Național TV ) !!! Ufff, …ziariştii ăştia, de la OTV ; „România de Mâine” sau „Pro România” ?!! …Sunt atât de sănătoşi şi ce…MINCINOŞI !!?…Trăiască munca …de SINEcură !

  Reply
  1. 2.1

   Boni

   VEDEA-te-aș la locul cuvenit!

   Reply
 3. 3

  Anonim

  Ce înseamnă C.I.ist ? Daca acest om e colonel si toți coloneii au cultura lui înseamnă ca noi nu avem armata, ci academie. Am făcut si eu armata, dar coloneii pe cade i-am cunoscut eu stiuau numai regulamente militare si cum sa comande pe soldații analfabeți. Or, daca armară are asemenea colonei, atunci cinste ei, putem cuceri întreaga lume. Dacă acest om e colinel si mai știe si o limba străină atunci Putin nu va avea sorti de izbândă la Gurile Dunarii!

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Păi, tocmai asta VEDEA şi Putin la Gurile Dunării ! Academicienii trebuie să se „facă”… „colonei”, de Securitate , ca să poată scăpa de foame , iar coloneii de Contrainformații (C.L.iştii/securiştii) ,sub acoperire, sunt/au devenit cacademicieni cu acte şi diplome de Şcoala Militară de subOfițeri !

   Reply
   1. 3.1.1

    Anonim

    Daca acești securiști, cum le zici tu, sunt atât de pregătiți si au o asemenea cultura, atunci ma predau lor.

    Reply
    1. 3.1.1.1

     Anonim

     Stai bia, Puşico, liniştită , ce să facă ăia, băieți …la putere, cu o babă expirată ca tyne !? Tu nu vezi că nici Relu nu se uită…nici cu anusul ?!…si tu visezi să te ghiftuieşti din pensia de securist a lu nea Gică !?…Tu ce-i oferi, fa, lui …la schimb ?! „Poftele” tale de …nesătulă deocheată de tot cartierul când iese lumea la cumpărături de Sărbători ?! …Poate vin anglo-americanii şi se-ndură , …te iau şi te depun la Coliba unchiului Tom/ smeo de la Râpele (cerbului) , să-l ții de…socoteală pe uncheş când se-mbată şi să-l întorci …pe partea ailaltă !!!… Vai de corpul tău de ciuvică bătrână şi hiperponderală !

     Reply
    2. 3.1.1.2

     Anonim

     A ,era să uit,…şi nu mai umbla p’acilea prin bloc ,cu ciuvica vopsită !

     Reply
 4. 4

  Seneca

  Tactici de marketing electoral…votati.ne pe noi ca vom mari pensiile peste 3 ani. Daca nu ne votati tot pe noi ceilalti va scad pensiile…si va fura si frigiderul. Foarte bine faceti ca expuneti manipularile astea populiste.
  Aveti perfecta dreptate subliniind haosul legislativ al unor guverne carora le pasa de ai lor nu de tzara si bunastarea oamenilor. De asta tzara noastra e unde e fatza de Germania…Spania….Italia…Serbia…etc

  Reply
 5. 5

  marin

  Foarte interesant ce zicea Caragiale: bursier, funcționar, pensionar! Când ajungem să socotim banii din pensie (multi sau putini!), când așteptăm să vină poștașul ori să intre banii pe card … deja ne-a trecut viața! Din momentul pensionării, începe numărătoarea inversă! viața e frumoasă dacă suntem sănătoși la trup și la minte, dacă iubim viața și nu banii din pensie!

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   Bă, gică, fa , Pusico, Vedea-te-aş la coadă la „urgențe” la „dermato-venerice”, la uşa lui dr. Pătraşcu ! Si dup’aia…mai vorbim !…

   Reply
   1. 5.1.1
    1. 5.1.1.1

     Anonim

     Înțeleg că ai fost deja şi te-a lămurit şi dl.doctor,…că la tyne , Pusico , totul este…”pe sistem nervos” !? Poate te-or mai Vedea …şi altii pe care ii treci …la ETC.-ul cotidian al desfacerii produsului prin Retailer !

     Reply
  2. 5.2

   Anonim

   Imi place articolul

   Reply
 6. 6

  Anonim

  Sunt pensionara de 2 ani. Am iesit cu o pensie de o mie de lei. De doi ani vad la televizor cum ar trebui sa-mi creasca pensia, dar ea a crescut cu 70 de lei. Sa traiasca guvernantii

  Reply
 7. 7

  Anonim

  Pensia de urmas nu a crescut deloc

  Reply
  1. 7.1

   Anonim

   Chiar aşa, cât o fi pensia „de urmaş”… după un colonel de Securitate , dacă are „Pensia” acum de 5000 €/lună ? Nu de alta, dar securistul meu pensionar,de m-am lipit de el ca marca de scrisoare (trag nădejde !) e -n pârgă , vreo 50 de ani !?…

   Reply
 8. 8

  ziaristul

  Pensie pensie pensie. MAI si munciti! numai la bani va este gandul! Pensionari …. securisti …. ziaristi …primari…..secretari….profesori…contabili….directori… cu toti la munca. Propun ca varsta de pensionare sa se mareasca la 80 de ani.

  Reply
  1. 8.1

   Anonim

   Cam cât ai tu acum și nu te mai bagă nimeni în seamă. Jură-te că nu este așa!

   Reply
 9. 9

  ionita

  Ma nevoie penparsi va rog. Vorbiti cu consiliul local sa-mi aprobe cererea domnule ziarist.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!