Related Articles

9 Comentarii

 1. 1

  Geo

  N-ati vrea sa va mai dati si voi jos fundul din masini? Cel putin in zona centrala.
  In rest sariti cu lipsa de gratie de la un subiect la altul.
  Pentru corecta informare scrieti aici si cu ce au fost premiati olimpicii. Sau va e teama ca umpleti de ridicol consiliul judetean?

  Reply
 2. 2

  Boni

  Dl Sachelarie are o idee foarte bună.
  În bibliotecile școlilor, lângă marii scriitori români (care nu prea se mai poartă) să-l băgăm pe viitorul mare scriitor Pătrașcu (alături de Patapievici, Cărtărescu și alții, asemănători) cu tabletele literare pline de babe analfabete, rufoase și fără dinți (dar cu multe bube), de șmenari și cocălari care duc fete ,,la produs”, bolnavi de boli venerice (unii vin la tratament numai la dumnealui), de adolescenți bengoși, cu gândul doar la sex, de moși perverși care se uită lung la scula bleagă, de pușcăriași cu belciuge și bile, de țărani răpciugoși și ,,pelagriști”, de păreri proaste despre poprul român care nu se mai face bine, că așa suntem noi, neam de doi bani…
  P.S. Sigur, sunt cazuri reale (mă rog, colorate și aranjate într-o formă literară, felicitări!) dar să le propui în bibliotecile școlare, cui folosește?

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Ar fi foarte indicat ca inainte de a purcede la o aleasa critica literara a tabletelor d-lui dr. Patrascu sa urmati un tratament de bun simt care v-ar putea limita efectele Tezelor Veoricai (aia desteapta din capu’ satului). Odata ce veti intra in convalescenta veti avea o perceptie mai sanatoasa a eforturilor pe care Dl. Sachelarie le face pentru asanarea vietii intelectuale a comunei noastre. Poporul roman nu este nici mai prost si nici mai destept decat dumneata, ii lipseste insa talentul critic. Din pacate cele mai talentate dintre fiintele acestei natii fie sunt la conducere fie arunca cu noroi in noi astia care stim sa citim un prospect de medicament,

   Reply
   1. 2.1.1

    Anonim

    Anonimul o fi chiar pomenitul cu asanarea?

    Reply
    1. 2.1.1.1
   2. 2.1.2

    Boni

    Rămâne cum am stabilit. Prietenii știu de ce!

    Reply
 3. 3

  Anonim

  Locul elitelor nu este in Romania asa cum Pitestiul nu este nici macar locul oamenilor normali. Din pacate drama tinerilor va continua datorita in primul rand aberatiilor si experimentelor pe care scoala le face cu acestia. Un haos de nedescris printre care rar se mai strecoara cate un elitist si fuge cat poate de repede in Occident sa-si salveze talentul. Romania este o tara nefrecventabila si un loc unde se produc cele mai hidoase experimente pentru anihilarea propriilor cetateni cu mijloace si arme dintre cele mai sofisticate. Cat despre Pitesti…Priviti politistul local. Ce va spune? Este formatul ghertoiului cu liceul luat la limita care si-a lasat sapa rezemata de coltul cotetului si s-a dus la oras sa se faca om mare. Sluga la stapan, carpanos, incult dar adulat de ,,ailalti” care nu au prins rata pana la Primarie. Acolo o alta sleahta care mai de care mai dotati cu maduva in loc de creier. Pe strazi alte zeci de mii de specimene care voteaza de ani de zile ca niste dobitoace aceste exemple de incultura crasa. Societatea pitesteana este precum dansul fetelor din Capalna in giratoriul de la Podul Viilor. Adica sute de masini incolonate la orele de varf si dirijate catre eternitate de doua capete de creta de la ,,locala”. Alesii giratoriului privesc fara sa inteleaga nimic undeva pe deasupra fluierului turma care se chinuie sa cante o partitura a dementei pure. Acceleasi produse alese se afla peste tot indiferent cat de inalta este bordura. Si atunci noi astia care trecem prin fata lor trebuie sa calcam mai apasat catre Occident.

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Adevărații ,,români” își arată fața. A se vedea părerile de mai sus ale ,,elitiștilor”!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023