12 aprilie, 2021

Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Elena Delia

  Cred ca doamna care ne relateaza patania mamei este prea blanda in afirmatiile facute… Vad ca persoanele de bun-simt nu se dezic de la anumite principii morale nici atunci cand suporta pierderi irecuperabile. Este un caz strigator la cer, in care lipseste orice urma de echitate sociala, de dreptate, de justitie, de umanitate. Atat aceia care au luat decizia de a nu-i acorda o pensie, pe buna dreptate, cat si aceia care au taraganat procedurile pentru o hotarare definitiva si irevocabila in favoarea unui bolnav de cancer sunt niste CRIMINALI. Nu-i mai numiti oameni, va rog, sunt vinovati deopotriva pentru suferintele acelei batrane. Asta se intampla in timp ce medicii dau avize favorabile unora care nu sufera de nicio boala sau care sufera de o boala care nu necesita pensie de handicapat (scuzati termenul dur). Rusine, nemernicilor!

  Reply
 2. 2

  N.Marian

  Cazul Mamei mele,expus in articolul dv-stra sub titlul Refuzuri peste refuzuri,a inceput in primavara lui 2015 cind Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap-Pitesti condusa de Presedinte dr.Radu Claudia a emis Certificat prin care unei batrine in etate de 93 ani,cardiaca cu stimulator si cu femurul drept rupt i-au stabilit ca Nu Are Nici O Deficienta Functionala usoara-medie-accentuata sau grava.
  Marti 27 februarie 2017 la Tribunalul Pitesti este termen de judecata.Cazul a fost trimis spre rejudecare de catre Curtea de Apel Pitesti.
  Iata cit de mult dureaza …..!!!!!
  Sesizez pe aceasta cale opinia publica,media locala si CJ-Arges spre stiinta.

  Reply
 3. 3

  ion

  Si in timpul asta sunt o gramada de indivizi care au certificat de handicapat desi nu au pe dracu.Viata nu e dreapta din cauza unui sistem ticalosit

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.