Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Ana

  Din fostele articole scrise de dvs am inteles ca sunteti de stanga. Acum am inteles si de ce si nu este vorba de ideologia politica, asa cum sunt cei din PSD, care au uitat de om si de nevoile sale.

  Reply
 2. 2

  Maria

  P.S.D.ul se laudă că este de stânga, dar în realitate este de dreapta.
  Astfel liderii de „stânga” ai P.S.D.ului sunt mai bogaţi decât liderii politici de dreapta.
  Nu se ştie cum procedează aceştia (cei de stânga), dar când sunt puşi să conducă ceva falimentează tot în jur, în schimb li se umflă buzunarele atât cele din stânga cât şi cele din dreapta.

  Reply
 3. 3

  Petre

  Politica actuală de stânga, centru sau dreapta, nu are nici o legătură cu ideologia politică teoretică de stânga, centru sau dreapta.
  Practica ne-a dovedit că una este teoria şi alta este realitatea.
  De altfel nici nu ar avea cum să se producă alte efecte, atâta timp cât este imposibil:
  – să faci democraţie cu hoţi
  – să faci comunsim cu hoţi,
  – etc.
  Comunismul dinainte de 90 era un comunism al hoţilor, iar astăzi ne confruntăm cu o aşa zisă democraţie a hoţilor.
  Hoţii de ieri sunt hoţii de azi. Chiar dacă o parte din hoţii de ieri au dat colţul, aceştia au lăsat moştenire copiiilor meseria de hoţ, precum şi poziţiile câştigate în stat (poziţii tot de hoţi).
  Din păcate, după 89 clasa politică s- a îmbogăţit, crescând atât cantitativ numărul de (politicieni) hoţi, cât şi calitatea acestora.
  Astfel, românul cinstit fie el de credinţă stânga, centru sau dreapta mai are o singură soluţie, să- şi ia traista în băţ şi să plece.

  Reply
 4. 4

  Maria

  Ce înseamnă să fi de stânga :
  „Dumitru Tudosoiu cere demisia directoarei
  Dumitru Tudosoiu, inspectorul general al ISJ Argeş, cere Audit la Colegiul Tehnic Dimitrie Dima, care sã verifice modul în care au fost cheltuiţi banii de conducerea liceului, iar în cazul în care se găsesc nereguli grave, directoarea unităţii să fie demisă. „Doamna director, chiar dacă este director în urma concursului, pote fi schimbată conform contractului de management”, a tunat Tudosoiu la şedinţa CL Piteşti.”
  Toţi şmecherii au ajuns în funcţii de conducere şi acum tună şi fulgeră, iar după ce au constatat că nu au parte din parandărăt începe să se umfle tărâţa în ei.

  Reply
 5. 5

  Maria

  Ce înseamnă să fi de dreapta:
  „Fostul inspector şef al ISJ Argeş şi consilier local, Florin Gardin a anunţat că situaţia de la Dimitrie Dima nu este una nouă că acolo se „sug” bani de mai bine de zece ani. „Ȋn 2007-2008 s-au alocat acolo 100 de miliarde. Trebuie trimis de urgenţă un Audit acolo pentru a se vedea cum au fost cheltuiţi banii. Nu este permis ca după o asemenea reabilitare să fie instalaţiile căzute în asemenea hal”, a completat consilierul municipal Florin Gardin.”
  Concluzia: că este de stânga sau de dreapta politica este aceeaşi şi se numeşte politica banului.
  Constatăm că atât şeful de stânga de la educatia argeşeană, Tudosoiu cât şi şeful de dreapta de la educaţia argeşeană au ajuns la un consens şi nu sunt de acord să se plătească utilităţile unei instituţii de educaţie (chiar dacă acestea sunt mai mari) deoarece nu se produce fenomenul de parandărăt, concretizat cu sume consitente în buzunarele proprii.
  Se pare că aceştia nu înţeleg că nu poţi să sustragi bani din factura la apă.
  Apropo, şeful de la educaţie Gardinel a fost prins cu angajaţi la negru la tipografia pe care o patronează.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023