08 decembrie, 2021
loading...

Related Articles

7 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Tomaziule, recunosc, n-am citit decât titlul.(Tu scrii lung şi prost!). Dar titlul exprimă/rezumă starea de spirit a gazetarilor (era să scriu „găzarilor”- de la „gaz lampant” !) care au ajuns cei mai mulți …şi de la „Argesul”, aflați tot timpul cu fața spre…INEXORABIL !

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Vezi/ai văzut (mai jos), Tomaziule, că am/am avut dreptate/ (q.e.d.) !?…Unde dai tu (prelung/insistent – Bălăşoiu/Pensie specială/”apocaliptică” pt. România de azi !) şi unde crapă (de INVIDIE & depresie ! ) – mamaie/tataie Boni – (care nu mai ține cont nici de Ecologie !) ?!…

   Reply
 2. 2

  Boni

  Vorba unui milițian analfabet referitoare la un străin care cunoștea multe limbi: și la ce îi folosește? Prefer să fiu înmormântat, cât mai târziu/când o vrea Domnul, sub un stejar, în pădure! Bălășoiu, cu toată pensia lui enormă, este un mort în viață. Cunoscătorii știu de ce.

  Reply
  1. 2.1

   Geo

   Da, dar cand te gandesti ca asta isi face cripta din banii pentru invatamant ai copiilor…

   Reply
 3. 3

  anoni

  @ Boni /acum mort sau neviu,in viata,omul pleca „dincolo”cu sentimentul multumirii”ca el nema nimeni”

  Reply
 4. 4

  Anonim

  IN CIMITIR TIGANII AU CAVOURI DE LUX , A LUI BALASOIU ESTE MODEST

  Reply
 5. 5

  Vasile Sima

  Nu știu cum vă permiteți să vorbiți voi despre o asemenea personalitate! Crăpați de invidie că nu ați avut și voi funcțiile și salariile lui…Propun primarului Ionică s-i acorde Domnului Gh Balasoiu titlul de Cetățean de Onoare al Piteștiului iar după ce nu va mai fi omul, propun ca o stradă să primească numele lui. Sper să susțineți mai mulți propunerea mea, de acord? Anonimilor care au scris mai sus și l-au criticat, le bat obrazul!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.