Related Articles

9 Comentarii

 1. 1

  Dora

  Cine nu e pe facebook, nu exista. Iar cel ce exista trebuie sa tina conta de facebook așa cum tine cont de viață. De aici vine impulsul de a se anunța totul pe facebok

  Reply
  1. 1.1

   Mihai

   Din contră, cine e pe facebook nu există, ci doar cei care nu sunt pe facebook există.
   Răspunsul este simplu.
   În momentul în care ai facebook, totul este public, nu mai ai viață personală deci nu mai exiști ca persoană individuală.
   Pe de altă parte, prostul dacă nu este și fudul este prost degeaba.
   Toți hoții și escrocii trebuie să se mândrească la un moment dat cu ceea rezultatele delapidării.
   Din aceste motive suntem o țară de bolnavi pshici.

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Cu siguranță, cei care reflectează asupra „răului” ca nonvaloare (nu ANTIvaloare!) stiu că opusul corelativ al valorii este nonvaloarea , iar ele există (şi se definesc) doar împreună/ în cuplu de noțiuni opuse ,corelative (una în funcție de alta sau de negația ei – logica le denumeşte noțiuni CORELATIVE).
  ANTIvaloarea nu are o „corelată” a ei. ANTIvaloarea este absolută ( neagă/distruge orice valoare /regulă , normă , inclusiv „bunul simț” social/ cutumă etc.)!
  De aceea , ANTIvaloarea nu poate fi tratată/ameliorată/îmbunătățită , aşa cum se poate face în cazul nonvalorii (Răului)! ANTIvaloarea se poate doar ELIMINA (se extirpează ) la fel ca o cangrenă sau tumoare canceroasă .
  ANTIvaloarea înseamnă „Fără Dumnezeu”!

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Mi-a atras atentia urmatoarea fraza: <> Foarte bine spus „are nevoie”, „este nevoie”… Tocmai pentru ca NIMENI nu e atent la nevoile tineretului, uneori nici macar parintii, se intampla astfel de „sinucideri in direct” sau astfel de devieri ale comportamentului tinerilor. Cine e vinovat? Sistemul… Inclin sa-i dau dreptate d-lui Anonim: Faptul ca tinerii nostri cresc „fara Dumnezeu”

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Sunt intru-totul de acord!

   Reply
  2. 3.2

   Anonim

   Cu sublinierea că „Fără Dumnezeu” este şi ea o „Filosofie”, a neantului valorii şi a AMOALITĂȚII, şi ,la sfârşit(ca un corolar) a lipsei ORICĂREI credințe (inclusiv religioase!).
   ANTIvaloarea exhibă doar NEGAȚIA a orice valoare certă , consacrată şi EU-l gol de orice conținut , dar închipuit ca manifestarea Voinței de PUTERE a unor „supraoameni”(Nietzsche-în filosofie) şi în genul lui Hitler şi Stalin-în istorie ! …Ştiu,…e greu pentru Tanța şi Costel (le-am dat prea greu, recunosc) !

   Reply
 4. 4

  marin

  Păcat de tinerețea lor! cei mai mulți tineri nu mai sunt interesați de exemplele de bună practică, promovate (atât cât sunt!) în școală sau mass media! au propriile judecăți de valoare, ei știu cel mai bine ce trebuie să facă, părinții sunt depășiți…enervanți dacă insistă…și astfel găsesc relaxarea nu în lectura unei cărți, ci în postarea pe rețelele de socializare, care ne iau caracterul vieții personale!

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   Chiar nu are niciun rost să mai argumentăm în fața unor „face-book”-işti care nu reuşesc să existe şi nici să trăiască !
   Pentru ei, IUBIREA este doar SEX , Cultura , doar „un mit”(poveste!), LEGEA , doar „ceva INEXISTENT”, iar OMUL este doar animal care „a tras pe nas”… prea multă CREDINȚĂ (speranță) !!!
   Trăim , ca nicicând , SODOMA şi GOMORA !

   Reply
  2. 4.2

   Anonim

   Care școală?
   Școala este doar un SRL care produce bani pentru directori, inspectori școlari și șmecherii din Ministerul Educației.
   Restul, este o simplă gargară de a politicienilor.
   Școala actuală este ca și politica, o curvă.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023