07 decembrie, 2021
loading...

Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Titlul articolului induce o legătură între Primărie şi Măcelărie !? …Atunci, să ne amintim o vorbă înțeleaptă (populară) : „câinele nu pleacă de bună voie de la măcelărie” …Şi bine face , măcar alungă pe alți prădătorii, atraşi de mirosul de sânge, rechinii …din „Fântâna cântătoare” !

  Reply
  1. 1.1

   mihnea

   Domnule, dumneata esti platit in copeici?Daca pe mine nu ma angajeaza nici ca paznic daca am dosar penal atunci cum vrei sa permitem penali in functii publice?Este de bunsimt dar se pare ca in Romania nu mai exista asa ceva.Pacat de tara asta.

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Domnule, noi te ştiam „paznic” de-o viață, că munca nu ți-a plăcut , stai în gheretă şi te dai general cu 4 stele , în uniformă de la „serviciu”, dar fără şapcă , pt. că o uiți mereu la „baie” !…Sau te-a dat afară „concurența” ?…

    Reply
    1. 1.1.1.1

     mihnea

     Eu respect orice om care munceste asa este aici in occident.Omul care da cu matura este respectat iar cel care fura este hulit.In Romania este taman invers.Esti irecuperabil asa ca no comment.

     Reply
     1. 1.1.1.1.1

      Anonim

      Nea’ Mihnea, ăștia nu e prea duși la biserică așa că stai acolo unde ești și nu le mai duce grija. Când mai dai pe acasă (dacă nu îți pute acum p’acilișa și nu ne mai „onorezi” cu prezența) poți să comentezi de la fața locului, în cunoștiință de cauză, nu așa, din auzite, ca babele.

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.