Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Petre

  Dacă la aşa subiecte am avut candidaţi care nu au fost în stare să bifeze ce li s- a şoptit este grav.
  Poate ar fi trebuit să fie împerecheaţi câte doi, precum poliţişti, că doar unul ştie să scrie, iar celălalt să citească. Randamentul maxim rezultă doar din împerecherea celor doi.
  Privitor la laudele aduse Inspectoratului, lăsaţi-o mai moale, că „Lauda de sine nu miroase a bine”.

  Reply
 2. 2

  Puiu

  Cu tot respectul pe care vi-l port, nu sunt de acord cu ultimul paragraf al articolului dumneavoastră. Parcă nici nu a fost scris sau canceput de Nicolae Badiu. Ştiţi mai bine ca oricine, că astăzi, candidaţi mult mai slab pregătiţi, reuşesc să ocupe locurile în detrimentul celor mai buni, prin diferite metode. NU pot să generalizez, dar nici dumneavoastră nu puteţi afirma, ” la orice post care presupune o candidatură”. În lipsa cunoştinţelor, depre modul în care s-a desfăşurat concursul, pot să cred că şi dumneavoastră i-aţi felicitat, la mişto! Sper că nu v-am enervat şi poate e doar o neînţelegere din partea mea.

  Reply
 3. 3

  Marin

  Privitor la P.S., aţi dat cu bâta în baltă şi n-aţi prins nimic.
  Pe vremuri un amărât care avea o răpciugă de vacă, cu un corn rupt şi lapte aproape deloc s- a dus la târg să scape de animal. După o zi pierdută la târg în care omul recunoştea în faţa potenţialului client toate defectele de fabricaţie ale animalului, un bişniţar s-a oferit să- l ajute, şi după „coafarea” vacii, a început să laude animalul cu poducţia record de lapte, ş.a.
  Săracul om (proprietarul), auzind ce vacă capabilă are, i- a zis bişniţarului că dacă- i aşa bună n-are a o mai vinde.
  Drept urmare domnule Badiu, păstraţi-vă morcovii, că ştim şi noi , ca de altfel şi dumneavoastră ce marfă încercaţi să- ne băgaţi pe gât.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023