Related Articles

93 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Lipsă de idei…baterea apei în piuă pe aceeași temă…tocită, depășită…

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Dar nerezolvata de instituțiile competente

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Instituțiile competente precum ISJ Argeș, Ministerul Educației, Curtea de Conturi, Finanțele sunt super-implicate, că doar la ele ajung o mare parte din sumele care sunt devalizate din instituții, și doar nu sunt proști să- și taie sursele de finanțare extra- salariale pentru îmbunătățirea propriilor condiții de viață.

    Reply
 2. 2

  Anonim

  Cadrele didactice au ajuns să fie considerate niște cârpe de șters pe jos de către conducătorii sistemului de educație.
  Pentru sistemul de educație, (inclusiv cel argeșean) importanți sunt doar oamenii care servesc la produs de parandărăt, adică directori, contabili, angajați ai inspectoratului și nu în ultimul rând șmecherii din Ministerul Educației.
  Este foarte clar, banii care se dau ca salarii în sistemul de educație nu produc parandărăt.
  În schimb, orice ban rămas în buzunarul instituției de educație este binevenit și producător de profit pentru politicienii care ne conduc.
  AStfel inclusiv o vopsire a toaletei din fundul curții instituției de educației, produce parandărăt la peste 50% din valoarea „investiției”.
  Bugetul educației fiind o sumă constantă, este normal să existe presiuni ca sumele reprezentând venituri salariale să fie cât mai mici, pentru a avea parte de parandărăt cât mai mare.
  Pentru ca zugrăvirea WC.ului școlar să dea randament maxim este musai implicarea contabilului și directorului instituției de educație. Și cum nimeni nu se murdărește de rahat de pomană, toate persoanele implicate trebuie să fie recompensate.
  Nu este de mirare că sistemul de educație este de tot rahatul.

  Reply
 3. 3

  Radu 2

  Mare dreptate aveti!asa e pe la noi,avem legi cu dedicație, implicit apar si tentațiile pentru unii funcționari dar nu toți sunt corupti !

  Reply
 4. 4

  Anonim

  În nordul județului Argeș, avem o școală care cumpără cele necesare instituției (inclusiv rechizite) numai de la firma contabilei angajată la școala în cauză.
  Bieînțeles totul se face legal prin SEAP.
  Probabil că 80% din contabilii de școli practică metoda în cauză, chiar dacă nu prin firma lor, dar printr-o firmă de casă (a amantului, amantei, etc.).
  De astfel de afaceri nu este străin nici ISJ Argeș.
  Se pare că dorul de devalizare a școlilor a crescut direct proporțional cu creșterile salariale ale contabililor , directorilor și inspectorilor școlari.

  Reply
 5. 5

  Marcel

  Nu mă pronunț decât pe ce cunosc!La Titesti, contabilul chiar se zbate pentru școală,nu sta o clipă degeaba!si-a folosit masina personală de foarte multe ori în interesul școlii!

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   Acest contabil este cel mai mare șmenar. El nu circula cu mașină personala fara scop personal. Domnule ziarist, faceți o adresa la cei de la Finanțe sa vina la acest individ sa-l verifice. Sau sa se facă o adresa in numele ziarului conform dreptului la informatii sa vedem si noi operațiunile contabile cel puțin din ultima luna. Ssumt convins/ convinsa ca e jale mare. Oricum se va afla dar sa nu fie prea târziu.

   Reply
   1. 5.1.1

    Provizion

    Nene, dacă ești contabil de meserie du-te, contolează-l și ia-i locul. Dacă nu ești, nu mai face pe deșteptul că degeaba o să vezi ,,operațiunile contabile”, te vei uita la ele ca muta la p…oarta nouă!

    Reply
    1. 5.1.1.1

     Anonim

     Păi matale crezi că postul de contabil de la Școala Țițești a fost luat pe bune?
     Astfel de posturi de șefi și bine plătite se dau doar contra șpagă și sunt doar pentru oameni care se pricep la colectatul în condiții bune (atât calitativ cât și cantitativ) a parandărătului.
     Sistemul nu are nevoie de oameni capabili și cinstiți.

     Reply
  2. 5.2

   Anonim

   Din ce motive contabilul implică în afacere autoturismul proprietate personală?
   Răspunsul este simplu.
   Când marfa este descărcată din autoturism la sediul instituției, în instituție intră numai jumătate, restul mărfii rămânând în autoturism proprietatea contabilului.
   De asemenea autoturismul personal este utilizat și pentru sustragerea diverselor materiale din instituție. În acest sens ar fi bine să ne amintim că în urmă cu ~ 1 an mașina acestuia părăsea instituția cu ceva cantitate consistentă de vopsea lavabilă.
   Legislația prevede ca fiecare instituție de stat să dețină registrul de intrări- ieșiri autovehicule. Din ce motive nu există registrul în cauză la instituția respectivă este lesne de înțeles, ca să nu mai vorbim de controlul care ar trebui efectuat la intrare / ieșire.
   Ar fi bine să nu deschideți subiectul Școala Țițești, că miroase din plin a rahat, inclusiv modul cum a fost angajat contabilul, actualmente și lider de sindicat și unde ajunge parandărătul din această instituție.

   Reply
   1. 5.2.1

    cucu

    Ce lavabila. Băncile din spatele sami de sport unde sunt. Lea vandut primarul la fier vechi, le-a luat lumea pentru voturi erau circa 200 bucăți. Centralele unde sunt, pompele de apă, ventilatoarele, etc

    Reply
    1. 5.2.1.1

     Anonim

     Toate cele de mai sus au fost scăzute din evidențele contabille doar de către Șeful contabil școlii.

     Reply
     1. 5.2.1.1.1

      Anonim

      Îndreptare eroare
      Se va citi … Șeful contabil al școlii

   2. 5.2.2

    seccretara

    Se trec si masinile sotilor si sotiilor. Wow. Registre!

    Reply
 6. 6

  Ion

  WOW stim asta si la anumite primari din județ unde se intampla lucruri ciudate rau. Acolo lipsesc acte din arhiva. Sunt păstrați în funcție anumite persoane dubioase. etc. Cata nedreptate. Intr-adevar acolo sa cumpărat pământ de flori în valoare de 1 miliard pentru cimitir sa il foloseasca la flori. In acel loc e ceva dubios rau.

  Reply
 7. 7

  anonim

  Lapte si miere pentru acest articol, nu uita un lucru pixul este la noi! Atentie! Nu te vom uita un bun coleg, atentie la cafea! Ar fi bine sa pleci.

  Reply
  1. 7.1

   Anonim

   Normal, daca esti hot

   Reply
  2. 7.2

   Anonim

   Normal daca esti hot vrei sa scapi, dar nu scapi, sunt cu ochii pe tine

   Reply
 8. 8

  Mioara

  Domnule , dar acest ziarist stie sa scrie despre orice , el chiar le stie pe toate?!? Cum oare poate o persoana sa detina atat de multe functii si cu toate acestea la 11.00 sa fie acasa ! De ce își urăște atât de mult colegii si instituția care ii ofera un salarrrriu foarte mare ?!? De ce oare ??? Poate ne raspppunde chiar domnia sa !!!

  Reply
  1. 8.1

   Anonim

   În acest caz vă înșelați.
   Dar, dumneavoastră aveți dreptate dacă vă referiți la conducătorii instituțiilor publice din Județul Argeș.
   Putem să începem cu agentul 007 de la Consilul Județean care are peste 3 locuri de muncă bine plătite de la Stat fiecare a câte 8 ore pe zi
   Continuăm cu agentul 007 de la ISJ Argeș care idem are funcții cât cuprinde și în general numai la ISJ Argeș nu-l găsești în timpul programului normal de lucru de 8 ore.
   Și nu în ultimul rând putem să continuăm cu Șefii contabili din instituțiile din educație care freacă menta prin piață și prin „en-gross” în timpul programului. Este normal să fie așa, deoarece în timp ce în celelalte județe un contabil are în primire 4-5 școli, în Argeș s-a inventat programul contabilul și școala.

   Reply
 9. 9

  Matei

  După mintea unora toți sunt hoți. Acești oameni sunt frustrați. Toată lumea este nebuna dar pe iei nu se văd. După mintea lor nu ar trebui să facem nimic. Ei sunt corecți. Atenție!

  Reply
 10. 10

  Anonim

  Tot ce ati scris e adevarat

  Reply
 11. 11

  Anonim

  Asa e perfect adevarat

  Reply
 12. 12

  Anonim

  Dacă aşa arată „mica ciupeală”, suntem curioşi cum o arăta …CIUPEALA „mare” ?! …WoW !!!😨😈😨🙈

  Reply
  1. 12.1

   Anonim

   Despre Marea Ciupeală citiți articolul celuilalt ziarist, Gabriel Lixandru, despre merele in școli, va veți șoca.

   Reply
 13. 13

  Cati

  nu confundați cu ciupitul de ……. . Dacă te ciupestte cineva rau acolo apare buba.

  Reply
 14. 14

  Tanti Nuti

  Un articol despre naveta nu scrii. Suntem păgubiți de altfel esti si tu! noi colegi vrem naveta! asa ca public iti cerem sa ne ajuți. Sau în acoperi pe varu. La mica ciupeala. O da sau nu o da. Lasa ca sunt …. ii fraieresc eu de acezt drept.

  Reply
  1. 14.1

   Anonim

   Cine te-a pus să alegi lider de sindicat un Șef contabil ?
   Este timpul să suporți consecințele.
   A pune un Șef lider de sindicat este împotriva firii, este ca și cum ai pune lupul paznic la oi.
   Rezolvarea problemei dvs. se găsește doar la contabilul Șef și la direcțiune.
   Oare de ce nu ți-ai pus problema din ce motive Conducerea instituției nu cheamă în judecată Comuna Țițești pentru a achita contravaloarea navetei?
   Răspunsul este simplu: jaful banului public se realizează de comun acord de conducerea celor două instituții pe linie politică.
   Numai dintr-o singură mișcare de condei a Șefului Contabilului și direcțiunii Statul Român a fost prejudiciat cu peste 1.000.000 lei (10 miliarde lei vechi).

   Reply
   1. 14.1.1

    Finantele

    Cum ai ajuns la aceasta SUMA? Concluzia? De unde sti?

    Reply
    1. 14.1.1.1

     Anonim

     La calculul prejudiciului mai sus menționat stau documente și simple calcule matematice care necesită doar 4 clase.
     Probabil că în curând organele abilitate vor avea dovezile pe masă.

     Reply
   2. 14.1.2

    Prăjituri

    wow ce de bani! Psihologul ce zice?

    Reply
    1. 14.1.2.1

     Anonim

     Prăjiturile le găsiți la ISJ Argeș au proveniență și garanție acordată de firma Iepurașul SRL.
     Bineînțeles prăjiturile sunt la suprafață pentru a acoperi plicul de la fund.

     Reply
 15. 15

  Parinti

  Despre notele la simulare dece nu scri. Esti frustrat! Sau te complaci! Vream un articol.

  Reply
  1. 15.1

   Anonim

   Notele de la simulare nu se datorează atât t cadrelor didactice, cât se datorează sistemului de educație care a deraiat de mult și în totalitate.
   Atât disciplinele cât și conținutul acestora sunt rupte de realitate.
   Conform statisticii 98% din elevi se duc cu scârbă la școală. …
   Ministerul Educației nu- și dorește ca educabilul să gândească , ci doar să iasă cât mai tâmpit de pe băncile școlii, pentru ca într-un final să fie doar masă de manevră la vot în favoarea politicienilor români.
   În concluzie, dacă vrei să înjuri pe cineva, începe cu incompetenții și analfabeții (dar buni șpăgari) de la conducerea sistemului de educație.

   Reply
   1. 15.1.1

    Parintele

    Evaluare psihologica a cadrelor. Salari in functie de performanta.

    Reply
    1. 15.1.1.1

     Anonim

     Dacă evaluarea pshiologică a cadrelor didactice dovedește că sunt multe cadre didactice care au astfel de probleme, înseamnă că atât Ministerul Educației, cât și Inspectoratele Școalre împreună cu conducerea școlilor au dat de dracu.
     „Defecțiunea” cadrelor didactice întâmplându- se în timpul programului de lucru, la locul de muncă și datorându- se în mod deosebit condițiilor de stres la locul de muncă, cei mai sus menționați sunt direct răspunzători și trebuie să plătească despăgubiri consistente celor găsiți „defecți”.
     Deci, domn contabil ai grijă cum te joci , că vei ajunge să plătești și așa ceva.

     Reply
     1. 15.1.1.1.1

      Elevul

      Ce stres la voi. E ma uit cum vorbeste la telefon proful/profa. Eu vreau sa invat. Si voi sa predați.

     2. 15.1.1.1.2

      Anonim

      Atâta timp cât nu ai învățat nimic în cei 12 ani de școlaă, ca să nu mai zic de facultate prin care ai trecut precum gâsca prin apă, nu se pune problema să faci diferența între laptop-proiector și telefon.

 16. 16

  Doamna conci

  Jos cu mafia ,voi furați, noi stam degeaba !!! Si părinți să-și educe copii acasa, ca deaia ies toții analfabeti …va multumesc

  Reply
 17. 17

  Liviu mititelu, hot de cai

  Da , da…Asa domne dai cu iei de pământ…#REZIST…unde esti tu ceausescu ,?la gherla cu ei , hoti ce sunt

  Reply
 18. 18

  Anonim

  Foarte bine ! Asa !

  Reply
 19. 20

  Iubita

  Oamenii de afaceri au întotdeauna în preajma lor un profesionist contabil, care prin cunoștințele și judecata profesională și în spiritul unui cod etic, contribuie la succesul și dezvoltarea managementului respectivei întreprinderi.

  Grație rolului important pe care îl are munca depusă de către profesioniștii din domeniul contabilității, aducem sincere felicitări și urări de bine tuturor celor care prin munca sârguincioasă și dăruirea de sine contribuie considerabil la funcționalitatea economiei naționale.

  Reply
  1. 20.1

   Anonim

   Lăsați-o mai moale cu specialiștii contabili, probabili vă referiți la acei specialiști contabili care se pricep la a fenta legile Statului Român.
   În România, nu există nici măcar un prăpădit de SRL care să lucreze cinstit și să nu intre în faliment.
   Ca EXEMPLU CONCRET:
   Statul Român recunoaște că 80% – 85 % din producția de panificație este comercializată la negru, fără acte, fără TVA.
   În concluzie, contabilii acestor întreprinderi trec în acte doar 15%-20% din producție, restul de 80%-85% nu se regăsește în contabilitate.
   Tot acest furt se face cu ajutorul contabililor și bineânțeles cu sprijinul organelor de control, inclusiv ANAF, care își ia cota de șmen din producția comercializată la negru.
   Deci nu putem vorbi de specialiști contabili , ci mai degrabă de escroci contabili.

   Reply
 20. 21

  anonim

  Toata lumea fura toata lumea e cinstită. Dar oare toți om fi sănătoși la biblică? Oare?

  Reply
  1. 21.1

   Anonim

   Nu toată lumea fură, ci doar cei care au fost selectați și admiși în funcțiile de conducere ale instituțiilor statului, inclusiv Șefii contabili din școli, fără de care nu se poate fura.

   Reply
 21. 22

  Provizion

  Toți aceia care îi criticați pe contabilii de școli, uneori (pe unii) în mod necuvenit și tendențios (ca și autorul articolului, un vechi dușman al contabilității pe care nu o cunoaște) dacă vă pricepeți și aveți probe, de ce nu-i acționați în judecată sau de ce nu le faceți plângeri penale?

  Reply
  1. 22.1

   Anonim

   Răspunsul este simplu.
   Dumneavoastră credeți că justiția este cinstită în România?
   Dacă Justiția era cinstită, la acest moment România nu se confrunta cu situația de rahat în care se găsește.
   Da, ceva se va întâmpla dar doar cu sprijin din exterior, întrucât Statul Român este incapabil să gestioneze așa ceva.

   Reply
 22. 23

  Afurisitul Ionita

  Stres. HA HA HA HA . La 4 ore pe zi si la 10 elevi pe clasa si la 2 rezultate bune la simulare. vs salarii de 9000 lei, frigiderul plin de uoua , brînza , lapte, găini, rate si multe spagi sa treceti, meditatii.

  Reply
  1. 23.1

   Anonim

   La 4 ore pe zi, dacă te confrunți cu 2-3 precum contabilul echivalează cu 12 ore de muncă pe zi.
   Privitor la salarii, vă rugăm să nu confundați salariu de director sau Șef contabil cu salariul de batjocură al unui cadru didactic.
   Privitor la meditații ș.a., să fim serioși , sărăcia este atât de lucie încât copiii vin la școală înfometați.
   Probabil bateți apropoul la firma care aprovizionează cu de ale gurii pentru elevi (școlile).
   Pachețelul livrat valorează pe hârtie 7-8 lei/ bucată în contabilitate iar în realitate cel mult 2 lei/ bucată.
   Diferența băgată în buzunar de șmecherii sistemului întrebați contabilul.

   Reply
   1. 23.1.1

    anonim

    Depinde ce fel de vreti hârtie simpla sau cu miros de banana sau de capsuna.

    Reply
    1. 23.1.1.1

     Anonim

     Ălea cu miros de banana sau de capsuna sunt prezervative.
     Bineînțeles că nu are importanță mirosul, important este ca bani să iasă, că ăștia nu au miros.

     Reply
     1. 23.1.1.1.1

      anonim

      Cred ca se referea la hârtia igienică cu aroma mai luxoasă si in 5 straturi, e mai luxoasă si nu intra degetele. Mai exista si un tel de hârtie mai abraziva carei mai ieftină în care intra degetele.

     2. 23.1.1.1.2

      anonim

      Papusoiul nu este mai bun. Sau frunzele de steve, vita de vie, spanac. Eu am incercat la wc din fundul curți, este mai sănătos plus de asta nu mai poluam natura E bio! acele frunze!

     3. 23.1.1.1.3

      Anonim

      Bravo!
      Bine ai făcut.
      Cu ocazia aceasta ai împușcat doi iepuri deodată.
      Singura problemă că în felul acesta o să dea faliment contabilul.
      El ce să mai ciupice dacă instituția nu rulează bani.

 23. 24

  Neagu

  Savu esti cel mai tare! bravo! Dar nu uita cine iti semnează statele! Mine esti poate poimâine nu!

  Reply
  1. 24.1

   AMANTA

   te pup iub.Cine e Neagu?

   Reply
 24. 25

  Anonim

  Ar trebui verificate si munca pshihologilor din scoli. Ce fac, portofoliu, tot. Ar trebui vazut daca si ei sunt sănătoși, cum sa facut angajarea, cum sa facut redistribuirea postului, la cati elevi trebuie un psiholog. oricum unde lucrează el mai mult de 300 de copii nu sunt.

  Reply
  1. 25.1

   anonim

   300 copii prezenți. Sa se verifice si registrul de intrare la cabinet. Cum biblioteca are fise de citit cred ca si la un cabinet de psiholog trebuie să existe asa ceva. Mai ales acolo unde ne întâlnim cu : bătaus, gravite, abandon școlar, copii părăsiți etc. Sa vedem cum ii consilieaza?

   Reply
   1. 25.1.1

    anonim

    se numesc vise analitice sau de client!

    Reply
 25. 26

  Provizion

  Și ca să fiu rău până la capăt cu dl Savu (pe care îl prețuiesc în general dar îl dezavuez pentru aprecierile eronate la adresa contabililor) îi semnalez, cu respect, că titlul articolului – Mica ciupeală – este o formulare redundantă (nu se poate spune marea ciupeală, se subînțelege, în context și nu numai, că ciupeala nu poate fi decât mică). Uite că, pe lângă profesiune, unii contabili sau simpatizanți ai acestora, mai ,,știe” și altele. ,,Vițăvercea”, mai greu…

  Reply
  1. 26.1

   Anonim

   Ciupeala este mică, dar de calitate și în număr mare ceea ce echivalează cu falimentul educației și de ce nu al Statului.

   Reply
 26. 27

  anonim

  Azi noapte ma ciupit ceva în pat. M-am trezit am aprins lumina si surprize ce am gasit in pat. Era un purice mic si negru. Acest purice este luat de la serviciu, cred! Dece nu stiu! poate a fi de la dezinfectanti sau de la lipsa dezinsecției deratizarii deratizari. Pe cine anuntam pe psihilog?

  Reply
  1. 27.1

   Anonim

   Sesizează ITM Argeș pentru condiții inumane la locul de muncă.
   Dacă aveți și surplus dați ceva material genetic și generalului că nu are cu ce umple noile palate.
   Vorba ceea unde se duce atâta șpagă sub formă de bănet se poate livra cu titlul gratuit și ceva puricime.

   Reply
 27. 28

  Iubita

  Cred ca va bate recordiul la comentari, mai are un pic si face 100. Hai ca poti! te pup!

  Reply
 28. 29

  Anonim

  Totul se conFIRMĂ ! Cu acest editorial, scris cu creionul chimic „ăl de-L poartă după ureche” oerICE dulgher/tâmplar de pe valea Argeşelului , Gh. Savu „şi-a dat/şi v-a dat” tuturor comentatorilor de ȚițeSTI …”cu firma-n cap”! Acum se explică de ce ciupeală e doar mică , de ce corupția e numai „endeMICĂ”, de ce procentul de ANALfabeți e mare, de ce „în fundul curții Şcolii nu există, şi nici nu e, WC , ci doar un amărât de „CLOSET” ( C -ul vine de la englezescul „closed”-inchis, privat, personal ş.a.), dar W-ul, din abrevierea WC (tot englezească) vine de la water=apă , pe româneşte! Or, de unde atâta „apă” în fundu curții Şcolii rurarel unde a studiat „literele” apreciatul ziarist GH. SAVU ?!…

  Reply
 29. 30

  Pacientul

  Un tanar isi face o programare la un cabinet psihologic.
  – Psihologul: – Ce anume te deranjeaza, care este problema?
  – Se pare ca nu-mi pot face prieteni. Ma poti ajuta tu, mai cheliosule?

  Reply
 30. 31

  Pacienta

  Un ins merge la psiholog si spune: – Cred ca am o problema, nu pot sa ma gandesc la altceva decat la sex.
  Psihologul il testeaza aratandu-i o plansa cu pete de cerneala: – Ce vezi in poza asta? il intreaba.
  Omul intoarce foaia in mai multe pozitii si zice: – Un barbat si o femeie, facand sex.
  Psihologul ii arata o alta plansa cu o alta pata de cerneala: – Si aici ce vezi?
  Omul se uita atent si zice: – Un barbat si o femeie, facand sex.
  Psihologul ii arata o a treia plansa si ii pune aceeasi intrebare, la care pacientul raspunde tot cu “- Un barbat si o femeie facand sex.”
  Psihologul trage concluzia: – Se pare ca sunteti obsedat de sex.
  Pacientul enervat raspunde: – Eu? Tu esti cel care mi-ai aratat numai obscenitati!!!

  Reply
  1. 31.1

   Anonim

   Recomand să iei legătura cu „Pacientul” comentator de mai sus.

   Reply
 31. 32

  Cititori

  Cerem demisia ziaristului

  Reply
  1. 32.1

   Anonim

   În momentul în care un ziarist descoperă că din instituțiile publice se fură în draci și începe să- le facă și publice (descoperirile), este normal ca sistemul (Mafioții Statului) să reacționeze, să se autoprotejeze și să ceară demisia ziaristului.
   Se pune însă problema, dacă nu este prea târziu și nu se mai poate face nimic.

   Reply
   1. 32.1.1

    Anonim

    Să iasă la…pensie !

    Reply
   2. 32.1.2

    Anonim

    Prostia ucide, mai ceva devât fumatul !

    Reply
   3. 32.1.3

    anonim

    Dar de unde stie? acest ziarist. In loc sasi faca orele sta sa urmaresca! daia avem gravide la scoala ……… sasi faca orele!

    Reply
    1. 32.1.3.1

     Anonim

     Pentru gravide luați legătura cu contabilul deoarece acesta ține evidența și are timp liber berechet să umble din floare în floare.
     Privitor la ținutul orelor vorbiți cu Generalul care are ca preocupare principală lipsa de la ore (după ce că și acelea pe care le are sunt puține). Bineînțeles că și notele în cauză sunt char din burtă.
     Numai un escroc poate să vadă paiul din ochiul altuia și nu vede bârna din ochiul său.

     Reply
     1. 32.1.3.1.1

      anonim

      Păi voi nu le vedeti pe ale voastre si le vedeti pe ale altora!

     2. 32.1.3.1.2

      Anonim

      Bieînțeles bârnele fiind mari se văd ușor.
      De fapt, nu trebuie să ai carte multă ca să- ți dai seama cum și cât de mult se fură din școli.

 32. 33

  anonim

  Aici este lumea din Moromete! Ma intreb care este Moromete.

  Reply
 33. 34

  amanta

  te pup esti cel mai tare! mai vreau!

  Reply
 34. 35

  Amanta ta

  mai 30 de comentarii si bati recordul!

  Reply
 35. 36

  Anonim

  Păcat de acest autor de articole de ziar(gh.s.). A ajuns bătaia de joc a unor analfabeți pe post de „comentarori”! Având în vedere însă faptul că el a dat primul în cititori cu nişte însăilări patologice, reflex direct al stilului de muncă (specific celor mai mari escroci ce şi dau singuri titlul de „psihologi”) , îşi merită soarta. N-are nici o legătură cu jurnalismul! Păcat şi de acest site !

  Reply
  1. 36.1

   Provizion

   Blestemul contabililor…

   Reply
  2. 36.2

   Anonim

   Domn contabil, se pare că ție mare frică să nu se descopere fraudele comise, …, și cum cea mai bună apărare este atacul ai început să ataci.
   Eu cred că o să pățești exact ca maimuța care s-a scărpinat când n-o mânca.

   Reply
   1. 36.2.1

    anonim

    Atentie atentie sa spart găleata într-o instituție publică sunt angajări fictive. Se stie unde! se fac presiuni ca un om sa plece.

    Reply
   2. 36.2.2

    Anonim

    erată
    „ți-e mare frică” în loc de „ție mare frică”

    Reply
 36. 37

  anoniom

  La mica ciupeală sau la marea ciupeală psihologi mai consiliaaza un copil sau doi sa-si intreageasca veniturile care oricum sunt barosane. Azi o consiliere mine 2 poimane 3 dar cine stie cum auzi ca sunt si false.

  Reply
  1. 37.1

   Anonim

   Ai domne fi serios!
   Cred că ai luat-o rău pe tarla.
   Mai ai puțin și ai să ne spui că sunt profesori care adună venituri mai mari decât tot birul colectat din teritoriu de către Generalul Tudosoiu.
   Normal că tu îți permiți să- ți bați joc de cei care muncesc (mai mult pe gratis).
   Dar vorba ceea țara asta este plină de borfași și escroci în funcții de conducere și nu-i așa fiecare vorbește de pe scaunul pe care stă.

   Reply
 37. 38

  Învățător

  Contabilii din Câmpulung sunt cei mai meseriași!

  Reply
  1. 38.1

   Anonim

   Depinde pentru cine sunt meseriași.
   Vă referiți probabil că sunt mai serioși în colectarea tributului.
   În acest sens am înțeles că au fost chiar felicitați cu propuneri de a fi postați la panoul de onoare.

   Reply
 38. 39

  Escroaca

  La mica ciupeala într-o scoala sun circa 20 trădării de merit. Trădări a de merit este de 25% din salariul de baza. Va dati seama! rezultatele sunt peste masura, avem rata de deces de 100% a elevilor. De ce vorbim? de hoție pe fata. Dacă mai comentam sa fim atenti pe bune! Acolo se mai practica si un sport national. Sportul numit cine e mai tare in ……..

  Reply
  1. 39.1

   Escroaca

   pardon Gradati de merit

   Reply
  2. 39.2

   Anonim

   Vă rugăm să precizați că gradația de merit se acordă de ISJ Argeș și se dă contra comision de 50% din valoarea totală.
   Dumneavoastră văd că vreți să atacați de data aceasta pe prietenul contabilului, care nu este nimeni altul decât agentul 007 bis care și-a făcut unul dintre palate pe terenul cumpărat de la adjuncta Jianu.
   Despre sport iar ați nimerit-o agentul 007 bis este numai de sport.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!