03 decembrie, 2020
PSD Sub Articol

Related Articles

9 Comentarii

 1. 1

  Gogo

  Asa e, concluzia e adevarata, ceea ce scrieti face parte din utopie. niciodata romanii nu au fost mai dezbinati ca astazi si vor fi si mai dezbinati.

  Reply
 2. 2

  Vasile

  Domnule, aveți o slăbiciune pentru plimbările prin orașul ăsta! Nici nu știm dacă orașul e luminat?! Tare frumos trebuie să fie noaptea, hoinărind pe străzi la brațul cuiva ori cu mâinile în buzunare! În vremurile noastre, lumea se plimbă cu mașini de fițe, parchează pe ,,interzis”, unii ,,fac liniuțe!”, alții merg la pariuri … în fine! Am văzut un grafitti unde scria mesajul ,,Acasă e România!” S-a mai pierdut din respectul de odinioară, pentru că la prăvălia lui Măgeanu, nu se mai fac pălării (pe care bătrânii le ridicau în semn de respect!), ci se fac pariuri!

  Reply
 3. 3

  marin

  Poate ar fi bine să lansați o provocare pentru cititori: care este mesajul ce-i unește pe români?!

  Reply
 4. 4

  marin

  Felicitări pentru articole!

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Acest scurt eseu îmi aduce aminte de anii de liceu, când mă pregăteam şi eu …pentru armată , exersând stilul epistolar ca să impresionez pe cei de-acasă, mai ales …de „genul femenin”, vorba doamnei Dăncilă !

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   Si cum, domnule Anonim, le scriai celor de acasa despre imitatia culturala, despre dezvoltarea prin noi insine, despre respectul de sine? Chiar nu-mi vine sa cred!

   Reply
   1. 5.1.1

    Anonim

    Si acest lucru numai sa impresionezi?! Chiar este impresionant! Un tanar atat de precoce!

    Reply
    1. 5.1.1.1

     Anonim

     Iar eu chiar sunt „de genul femenin”, dar nu m-ai impresionat deloc! Dar totdeauna e loc de mai bine. Si cum banuiesc ca ai crescut, cine stie? – exista sperante.

     Reply
     1. 5.1.1.1.1

      Anonim

      Respectele noastre, „scumpă” doamnă ! Şi noi suntem dintre cei nenumărați care v-au cunoscut „genul…femenin”, atât de imperturbabil la sentimente , cum doar Sfinxul a mai reuşit ! … La € & $ v-ați dovedit domnia voastră „genul … extrem de impresionabil” ! ..Dar nici noi nu mai avem momente …”de speranță”… pt. dvs. !

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.