23 noiembrie, 2020
PSD Sub Articol

Related Articles

8 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  „Poți tolera o lume de demoni de dragul unui înger”, după cum ştiți,această „vorbă”a fost rostită de aceeaşi care ulterior avea să părăsească „scena”(ramananând în istorie- Marchiza de Pompadour, amanta „oficială” a regelui Ludovic al XV-lea) care a rostit şi „après nous ,le déluge” ! …Şi nu era vreo „dadaistă”… avant la lettre” !!!

  Reply
  1. 1.1

   Adversaru' lu' Vedea

   Lasă bre vrăjeala epatantă că acilișea este oameni normali. Nu te silește niminea să ai o afacere dacă nu poți. Da’ la oamenii ăia care n-au cum să trăiască decent cu salariul minim cine se gândește. Lăcomia va distruge lumea. Am zis!

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    O, sănătate ,bre nea Vorbele(Cornele)! Salut , Mârghia !)))

    Reply
   2. 1.1.2

    Anonim

    Te ştim, bre, Josepf Goebbels „de la țeară”) ! Remember , „când aud de cultură , îmi vine să scot pistolul”. Şi era şi ăsta dr. (la Heidelberg) ,ministrul Propagandei pe timpul lui Hitler , ba chiar Cancelar pt. o noapte (30 apr. -1 mai 1945, după Hitler).AŞA s-a scris Istoria !

    Reply
    1. 1.1.2.1

     Anonim

     Istoria cuprinde și adresa stabilimentelor în care unii se pot ,,redresa”…dacă se mai poate…dacă nu, vor ,,scri” în continuare la ziar.

     Reply
     1. 1.1.2.1.1

      Anonim

      Ştim, ştim, pentru tine, „clavecin” înseamnă …”ca vecin” iar „orchestră de coarde” te trimite cu gândul la „stabilimentul” pe care îl „matronezi” (ma(n)tale !
      Aşa e , „contrabasu” nu înseamnă „contra Băsescu” , ci…”pro Iohannis” !?… Etc. Alege !

 2. 2

  mihnea

  Sa vedem cat mai tine,cat mai rezista buboiul pana sa se sparga.Statul se imprumuta sa plateasca toate aceste cheltuieli,investitiile deja le a taiat.Inclusiv Ponta si Cretu sustin ca situati esge asemanatoare celei din Grecia dinainte de criza.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Lăsați-o domnule în plată Domnului ! Ea se simte bine între glumele groase ! Pentru ea, Marchiza de Pompadour e tot marchiza ei „de la țară” !…Şi aia nu vorbeşte nimic !Doar îi ascultă pe… „clienți” !…

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.