Înscriere creșă lat

Related Articles

12 Comentarii

 1. 1

  ION

  În toată Europa nu exista un popor mai dezinformat decât poporul român.
  Serviciile și politicienii și-au făcut treaba cu din plin.
  De altfel , din acest motiv suntem și coada Europei

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Excelent articol. Felicitări!

  Reply
 3. 3

  MARIN

  În ziua de azi se numește deștept cel care deține informațiile. Cel care nu le are poartă denumirea de prost.
  Din acest motiv românii sunt mulți și proști.

  Reply
 4. 4

  Goargăș

  Mă raliez! Din păcate consumismul atacă neuronii și întoarce populația la instinctele primitive și la satisfacerea, cu preponderență, a cerințelor existenței fizice. Actualii conducători ai țării/lumii uită însă că ne naștem și murim egali. Își aduc aminte de asta doar când sunt grav bolnavi. Un articol care mi-a mers la suflet!

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Principial , moral , filosofic-umanist şi din perspectiva democrației (ca doctrină politică) ce se află la temelia statelor de drept moderne este ceea ce susține cu argumente peremtorii articolul de mai sus. Articolul acesta este un balsam pentru sufletul prea amărât al românului (şi nu doar mediocru, dar întotdeauna sărac şi bătut de soartă si majoritate zdrobitoare).
  Realitatea politică şi socială din țara noastră este crudă .Conducătorii sunt cinici şi nemiloşi ,hulpavi care nu țin seamă de nimic şi de nimeni în afară de conservarea şi sporirea averii şi puterii lor, rod (mai ales) al încălcării legilor, care sunt funcționează cu asupra de măsură doar când vine vorba de cei mulți (aşa-zisa „prostime”).
  Iată , din calcule politice meschine , numite de ei (cei de la conducere) „rațiune politică” , Alianța politică PSD-ALDE din Parlamentul României preferă să mimeze doar ( prin „arătarea pisicii” !) suspendarea (urmată de referendumul de demitere) din funcția de PREŞEDINTE al României a lui Klaus Werner Iohannis , fiind de fapt complicii şi cei care „țin spatele” preşedintelui în abuzul de funcție (autoritate) si nerespectarea Constituției acestei țări(în care trăim noi cei care i-am votat să facă şi să respecte legile constituționale din statul de drept democratic ,ROMÂNIA (aducând poporul la disperare prin bataia de joc la adresa lui).

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Eu sunt un om mediocru, dar am drept de vot.

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   Sperăm câ e doar o „glumă proastă” din partea cititorului . Poate nu suntem deocamdată conştienți de ceea ce trădătorii interesului național (în folosul lor personal-privat şi al unor puteri economice duşmane ) întreprind şi escaladează zi cu zi . Nesupunerea civică la care este îndemnat poporul prin nerespectarea legilor şi ordinii sociale (de la cel mai înalt nivel de conducere din instituțiile care sunt coloana vertebrală a statului ROMÂNIA) sunt acte de ÎNALTĂ TRĂDARE a ROMÂNIEI (arma este „terorismul politic” al minorității împotriva majorității şi terorismul politic prin folosirea parghiilor politice). Stimate cititor , să ne reamintim de perioada anilor 1930-1945 în Germania şi în toată Europa , dar şi pe celelale continente-Asia (Japonia). Dar , mult mai aproape, Iugoslavia anilor 1990-2000 !

   Reply
   1. 6.1.1

    Anonim

    Adevărata, reala MIZĂ a acestui război ECONOMIC , politic, social (şi PSIHOLOGIC !) etc. al „ocultei” mondiale împotriva României este anihilarea oricărei „independențe” economice a României prin FURTUL resurselor naturale uriaşe de gaze şi petrol recent descoperite în subsolul platformei continentale româneşti de la Marea Neagră si care ar reprezenta o şansă economică uriaşă pentru poporul român de a fi liber , iar pentru statul român de a deveni cu adevărat SUVERAN .
    TRĂDĂTORII interni folosiți de puteri economice străine sunt folosiți de acestea pentru a devaliza economic ROMÂNIA.
    Lupta împotriva corupției (care este un ideal al tuturor românilor şi pe care o sprijinim ferm) a devenit, din păcate , doar o armă de represiune politică folosită de trădătorii interesului național (in primul rând economic şi social) pe care aceştia o folosesc pentru anihilarea unor conducători care apără interesul național.

    Reply
    1. 6.1.1.1

     Anonim

     Sperăm ca posturile tv „de ştiri”, ai căror patroni reali sunt companii de massmedia străine şi adversare puterii politice legitim (legal) şi democratic alese de popor în 2016,să nu mai „intoxice mediatic” pe români cu „fake news-uri”(minciuni) şi manipulări abjecte, menite să destabilizeze România, în interesul forțelor economice şi strategice ale unor diverse state străine .
     De exemplu, acele televiziuni încearcă să acrediteze ideea că PSD +ALDE „nu câştigă nimic” dacă vor impune prin Parlament ca Iohannis, ca preşedinte si ca cetățean , să respecte Constituția şi legile României ! Revoltător !

     Reply
    2. 6.1.1.2

     ION

     Domne fi serios!
     Care conducători apără interesele poporului?
     Eu până acum , de la lovitura de stat din 89 și până în prezent nu am văzut niciun conducător care să apere interesele celor mulți, ci doar interesele proprii.

     Reply
    3. 6.1.1.3

     Delia Dumitrica

     Multa dreptate aveti! Ma bucur ca mai sunt si oameni care observa si recunosc fātis ca problemele noastre (si nu numai ale noastre) sunt generate tocmai de …bogatia acestei tari, bogatie pe care, evident, “oculta “ n-a vazut-o niciodata cu ochi buni.

     Reply
 7. 7

  Anonim

  Din păcate mediocrii sunt mulți și s-au adunat la vârf.
  Piramida mediocrității este cu vârful în jos și cu baza în sus.
  Cei de sus sunt mediocrii în ale științei de carte, că în ale escrocheriilor nu-i întrece nimeni.
  Oricum prin tăcerea noastră și lașitatea de care dăm dovadă noi, românii, ne merităm soarta.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!