Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Andrei

  Domnu Val. NICOLAU nu va e rusine sa promovati asemenea mizerii? Sper ca aveti macar decenta sa va prezenatati scuzele pentru atacul la persoana de cea mai josnica speta.

  Reply
 2. 2

  Gabi

  Este foarte usor sa distrugi imaginea unui om si mai ales intr o lume in care invidia si concurenta fac casa buna. Il cunosc pe dr Dobrescu si e dificil sa auzi asemenea mizerii despre un om cu bun simt. Insa n am auzit mai nimic despre peroana care l acuza…aceea Elena…ce hram poarta ? Dr Dobrescu este un om muncitor, un medic bun si la care multi copii si chiar si adulti se trateaza pentru ca stie sa i trateze fara sa le imp[rime frica aceea specifica de stomatolog. Va rog sa verificati adevarul. Eu nu cred ca dr. merita o asa rusine.

  Reply
  1. 2.1

   ionescu ion

   n are nici o legatura ceea ce spui dumneata cu, posibila ‘ lui fapta! faptu ca e un om asa cum l ai descris dumneata nu exclude posibilitatea de a fi pervers! nici faptul ca nu cunosti persoana care incrimineaza ar fi o certitudine ca n ar fi adevarat! adevarul e la mijloc si v a fi greu de dovedit! n at vazut oameni care in aparenta au o conduita deosebita si in realitatwe sunt altfel! ? destule cazuri! eu nu sustin nici ca e nici ca nu e adevarat! astept ancheta!

   Reply
   1. 2.1.1

    Andrei

    Domnu’ Ionescu, dacă într-adevăr s a întâmplat asa ceva, eu ca părinte cer bani? Nu, în cel mai rău caz de la 1M € în sus și în primul rand ma interesează sa nautice mai pățească și asa ceva și alți copii, dar este clar ca doamna profesoara este pe interes și vrea bani și nimic altceva. Dacă fetitei i se făcuse anestezie cum putea sa lingă acadeaua atâta timp cât se știe ca după o anestezie cel puțin o ora îți este foarte greu sa vorbești și chiar sa mestece acadeaua. Mama era la un m de doctor, da ea nu vedea și nu auzea ce se întâmplă. Pe bune? Chiar ne ia de prosti? În concluzie sper ca jurnaliștii sa aibă decenta de a scoate numele domnului doctor doctor și sa bluzele poza pentru ca nu se poate sa faci atac la persoana.

    Reply
 3. 3

  Elena Delia

  Din punctul meu de vedere, fara sa cunosc nicio persoana implicata, cred ca situatia trebuie analizata cu multa rabdare si, mai ales, cu profesionalism de catre anchetatori. Nu e corect sa distrugi un destin, nici dintr-o parte, nici din cealalta. Cu siguranta fetita trebuie sa stea de vorba cu niste psihologi buni care vor scoate de la ea multe lucruri. Dar, din proprie experienta (din pacate!), va spun ca , daca familia a cerut bani pentru a-l „ierta”, nu exista dubii. Aceasta le-a fost intentia. Inteleg ca mama e profesoara. Stimata colega, daca sunteti sigura pe ceea ce spuneti, ca acest medic a abuzat de fetita d-voastra, nu-l iertati nici pt. 1 milion de euro. Dar daca faceti asta pentru bani, sa stiti ca d-voastra sunteti cea care si-a vandut propria demnitate si apoi demnitatea unei copile. Va rog, nu va cunosc, dar ganditi-va bine, faceti-va un proces de constiinta si nu va luati dupa promisiunile niciunui avocat (presupun…). Nu e tarziu sa spuneti cat, din dorinta de a proteja copilul, ati avut impresia ca…medicul ar fi facut ceva…impotriva copilului d-voastra. In viata putem sa vedem lucrurile in mod distorsionat, din dorinta excesiva de a proteja persoanele dragi.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!