Înscriere creșă lat

Related Articles

9 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Ca sa lucreze la Pitesti, in primul rand, trebuie sa invete sa ia spaga! Nu are ce cauta in judetul Arges. S-ar injosi, parerea mea! Cel putin la judetean, se da spaga si daca astepti pe hol…iar daca esti interesat de tarife, poti intreba foarte simplu o femeie de serviciu ca sa stii si tu cat de multe milioane trebuie sa scoti din buzunar, desi platesti obligatoriu c.a.s.

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Știți proverbul acesta ? ” Dacă taceai, filozof ramaneai.” În primul rând nici un cadru medical nu e obligat să ia șpagă. O fac pentru că vor ei. Poate să nu ia nici un fel de șpagă dacă nu vrea așa ceva. Acest lucru fiind un lucru corect și normal din orice punct de vedere. În al doilea rând nu stiu cu ce tip de personal medical ați avut dumneavoastră de a face însă va rog politicos să nu generalizati. Nu toți medicii din Pitești iau șpagă. În al treilea rând a cui e vina ? Nu cumva oamenii i-au obișnuit să facă asta ?! Ia ganditi-va dumneavoastră bine. În toată țara se întâmplă acest fenomen nu doar în Pitești. Dacă lumea nu băga „mici atenții ” în buzunarul medicilor ca sa se îngrijească mai bine de pacient sau drept mulțumire că a făcut bine pacientul nu se ajungea la fenomenul acesta. Au fost învățați tot de către pacienți. Asta și Guvernul României care arunca bani pe alte lucruri mai puțin utile decât să plătească salariile cadrelor medicale și să aloce banii necesari sistemului de sănătate din România. Încă un lucru vizavi de ceea ce ati spus. Sa se injoseasca?! Adică mai bine sa ramana șomer că se înjosește dacă vine să lucreze în spitalul din Pitești care are nevoie de cadre medicale. Iar dumneavoastră preferați să stați în sala de așteptare a spitalului și să vă plângeti că nu sunt medici și că stati o grămadă să așteptați decât să incurajati medicii buni să vină la noi în Pitesti să lucreze și să trateze oamenii. Sau poate preferați să vă duceți în alt judet să dați șpagă acolo mai bine ca si in alta parte probabil o sa dati deoarece de… veniți din alt judet și doriți să vă trateze cum trebuie. De ce preferați să vă plângeti si să aruncați cu noroi in loc sa susțineri dezvoltarea sistemului de sănătate din orașul Pitești ?
   P.S. : Nu scriu aceste lucruri ca o jignire la adresa dumneavoastră. Nu am nimic personal cu dumneavoastră. Mi-am expus opinia personala vizavi de ceea ce ati postat referitor la articol.
   Va multumesc pentru intelegere si va doresc o zi cât mai frumoasă!

   Reply
 2. 2

  Puiu

  Șpagă se da in Romania de peste 100 de ani,atât cât știu eu,în toate domeniile.La momentul acesta pe cei doi tineri doctori nu cred că-i interesează.Eu suntn profund impresionat atunci când văd ce valoare au cei doi.Cat de siguri sunt pe ei,adică se bazează pe cunoștințe consolidate puternic.Nu au avut nicio ezitare, si-au dat dovadă de mult curaj,atunci când l-au salvat pe Busu.Nu s-au lăsat impresionați că sub bisturiul lor nu era oricine.Cred că nici nu i-a interesat și asta apreciez foarte mult.Ar fi excelent daca ar putea fi aduși la Pitești.Stiu că și în lumea doctorilor sunt mizerii și mâncătorii,că oriunde la noi,dar trebuie sa facem tot ce putem că tinerii doctori sa nu plece în afara.Pitestiul are puterea să o faca și spre onoarea lui o va face.Avantaj, onoarea Argesului și nu numai.

  Reply
 3. 3

  Puiu

  Am o rugăminte.Daca tot țineți un comentariu la dospit până îi dați drumul pe piata,corectați dvs.si greșelile pe care le facem.Eu scriu de pe telefon,nu vad bine,nici nu corectez ,ii dau drumul cu greșeli,iar cititorii își dau seama,unii,că sunt idiot.Salvati-ma, pe mine mă!Mulțumesc vouă ,vă,vi!

  Reply
  1. 3.1

   George

   Asta mai lipsea, să avem un departament de corectură pentru comentariile cititorilor :))

   Reply
 4. 4

  Anonim

  Este necesar a ține în spitalele romanesti medici de valoare chiar daca nu au titluri „sforăitoare” și mai ales în spitale județene unde nevoia de medici buni și dedicați meseriei este mare nevoie.Si români au nevoie de medici buni.

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Spitalul judetean este groaznic se ia spaga la greu

  Reply
 6. 6

  Puiu

  Mi-a venit o idee.Primarul Ion Georgescu,singurul din țară care a reușit să construiască un spital după păcăleala fin’89,este soluția.Domnul Georgescu sigur nu va scăpa ocazia să-i aducă pe cei doi la Mioveni.Destept și pragmatic,eu cred că deja i-a contactat,că sa nu zic contractat.Mai dați exemplu încă odată ,domnule primar Georgescu,cum se rezolva probleme grele atunci când te preocupi sa rezolvi ceva in folosul comunitatii!

  Reply
 7. 7

  Cris

  Avem nevoie de medici ca ei .Să nu mai lăsăm oamenii profesioniști să mai plece din țară cum fac majoritatea .Cei implicați treb sa deblocheze locurile de muncă ptr medici ptr a putea sa dispunem si noi de asistenta medicala. D nul doctor să vină la pitesti
  Ptr o consultație la cardiologie iti treb o programare de min 2 luni .Pana atunci poti sa dispari de mult din lumea aceasta.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!