Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Cuvid19

  Cei 3 crai de la răsărit plecara spre soare unul se întoarse la apus cu luna si ceilalti doi au luato pe la miazazi. Asa sa ne ajute bunul Soare!

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Îmi place cum surprindeți realitățile zilei! Sa avem răbdare.

  Reply
 3. 3

  Aloe Vera

  „A devenit aproape imposibil să porţi o discuţie raţională cu cineva” . Asta e, fiecare cu gandirea-i ; pe cand nici luminatii lumii nu prea stiu ce-i cu Covidul / cum, fraul sa-i pui .

  Reply
 4. 4

  marin

  Foarte interesant! Asa este: orice discutie surprinde starea de aparenta ingrijorare a oamenilor desre Covid19. Asteptam o minune prin care sa revenim la ceea ce era inainte, ca oricum era, tot mai bine ca acum era! Multi semeni nu mai cred in Covid19. Sunt stiri alarmante in special din Centrele de batrani … Seceta si Covid au lasat tara intr-o saracie de poveste!

  Reply
 5. 5

  Vasile

  Cei mai mulți oameni ignoră gravitatea acestui virus și se tem mai mult de amendă decât de virus. De fapt e foarte dificil sa spunem ca masura de purtare a măștii contribuie la neinfectarea cu virusul Covid19. Într-un magazin foarte mulți oameni probează, pun mâna pe produse, după care vin alții și alții …

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!