Înscriere creșă lat

Related Articles

29 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  K.I. este un mar otravit in gatul poporului roman.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Trebuie să recunosc , citind acest articol (Edi.t.or i. @. l ?!) simt cum mă/mi se urcă…invidia ! Doamne, iartă-mă ! …Dar am circumstanțe !… Eu citesc cu ochii , dar invidia mă ia de la…piciore ! Păi, nu e drept ,Doamne , unora Le-ai dat (de la biata natură !?) …picioare de umblat (şi €/$/Ron. gârlă ,privatizată -Belina ! -de la stat)pentru a relata „în scris” mituri , poveşti ,întâmplări fabuloase care schimbă frizura cititorului de rând… când pe stânga,când pe dreapta , funcție asigurată de Vântu/Söros (chiar dacă nu e vorba de Guvernatorul Zeiței Mită Delta) , ci de lucruri şi locuri turistice doar „visate” de unii pe care nu-i o ajută şi piciorele ! Şi , Doamne nu mă oropsi că nu pot să tac („gură zlobodă” ,Tu, Mărite Doamne, Mi-ai dat !) ,dar nici cu Adam nu e chiar cinstit , … să umble ,bitul , săracul, cu ditamai NODUL…în gât ,să-şi amintească de EVA ,oriunde s-ar afla (si „asta”… umblă !) Şi…”scrie” !!! Doamne, @jută/ @mută !

  Reply
  1. 2.1

   Eva

   Pe tine te ia invidia de mult. Acum, in sfarsit, recunosti. Iar daca Adam e autorul articolului/eseului, eu sunt Eva. O Eva care-l citeste cu placere pe acest „OM” (pentru cine nu stie OM inseamna Adam). Si ca un Adam privea el pe luciul apei, iar Eva probabil era inca in pat, in pensiune.

   Reply
   1. 2.1.1

    Anonim

    Eva (femeie), este cert, tu n-ai uitat rolul tău de jucărie (de pensionar) a lui Adam (bărbat) . E adevărat, că Adam înseamnă OM, dar numai în „interpretarea”/hermeneutica în care Eva a fost „inventată” de Bunul Dumnezeu dintr-o coastă scheletică oarecare a lui Adam şi/iar Evei i-a poruncit, prin sugestionare, chiar Dumnezeu, să creadă că doar ADAM e OM. Ea , Nu !…Şi cum pe Dumnezeu n-avea cum să se răzbune, ea , o biată „doamnă de…companie”, la sugestia şarpelui (viclean), dar târâtor, s-a răzbunat tot pe bietul OM (Adam) îmbiindu-l cu „Mărul”… din Pomul cunoaşterii (hermeneutic@ modernă zice/adaugă la „Pomul cunoaşterii” , „Industria SEXULUI”!). OM-ul s-@ prins târziu , după ce „muşcase” o gură zdravănă din măr. Geaba bai , gâlceavă după , mărul i-a rămas în gât ca nodul şi a fost alungat din Rai , cu Eva cu tot ! …Şi de atunci , Eva îl toacă …la cap că el este OM ,iar ea, o biată jucărie stricată/expirată…dar care trebuie…”întreținută” şi scoasă …”în lume”(cât mai largă) ! Unii hermeneuți ai Vechiului Testament o consideră pe EVA o Cleopatra avant la lettre , iar pe Adam , un fel de Antoniu sedus de EA !

    Reply
  2. 2.2

   Eva

   Pe tine te ia invidia de mult. Acum, in sfarsit, recunosti. Iar daca Adam e autorul articolului/eseului, eu sunt Eva. O Eva care-l citeste cu placere pe acest „OM” (pentru cine nu stie OM inseamna Adam). Si ca un Adam privea el pe luciul apei, iar Eva probabil era inca in pat, in pensiune.

   Reply
   1. 2.2.1

    Anonim

    Eva, credeam că ești fată (?) deșteaptă și nu-ți pui mintea cu toți inepții. Lasă-l pe mandea să iasă la interval că sunt tăbăcit în lupta cu Mărcuță Bălăceanu. Ăsta are probleme ,,speciale”, nu-l vezi cum scrie? L-au bătut ăia de la blocul Coremi (locuiește în Prundu) și a făcut buba la cap. Altfel, când este liniștit, are cultură și verb, de drag să-l citești. (Salutări, maestre, nu uita de medicamente!)

    Reply
 3. 3

  Anonim

  Pentru mine PSD este marul otravit

  Reply
 4. 4

  Anonim

  E clar, suntem intr-o clinica generala de psihiatrie.

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   Adresa : Mârghia – Cieşti , com. Lunca Corbului (persoane de contact , BOLNAVII (de pute re) – Cornel & Geo gică – ( SRI – € & $ ) !!!…PUTE rău , băi , IMPOTENȚILOR !!!

   Reply
 5. 5

  Neagu

  mar=naveta, otrava=U.A.T, gat=navetiști TOTUL E O ROATA.

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Oricât ar părea de pretențios termenul „acribie” se poate aplica mini eseurilor lui Gheorghe Savu , care au întotdeauna un punct arhimedic inițial si inițiatic (inevitabil arhaic/mitologic si moral-cultural). Este o acribie matriceala pe care Gh. S. o pune la lucru întru slujirea spiritualității rezonante a colectivității naționale româneşti care bâjbâie în căutarea reperelor sale valorice arhetipale (in primul rând morale) acoperite ca de un tzunami de tenebrele intereselor economiei consumiste care s-a/s-au lăsat ca o hulă grea peste capetele „mioritice” ale românilor. Iar românii sunt născuți creştini ortodoxi . Şi pentru că unii români au fost îndepărtați de axa trinității creştineşti şi nu prea mai deosebesc (implicit, nici nu mai respectă) Trinitatea funcțională (ierarhică, totuşi) _ Dumnezeu TATĂL -Dumnezeu Fiul-ISUS – Sfântul DUH _ şi nici nu prea mai ştiu ei cum trebuie nici ce sunt şi nici ce funcție reprezintă Arhanghelii , Serafimii sau Heruvimii şi nici cum a devenit Crăciun, eroul biblic (inițial hapsân şi necugetat) un sfânt Moş Crăciun (aşteptat de toată lumea să aducă daruri in noaptea de 24 spre 25 Dec.- a Saturnaliilor la romanii vechi/antici păgâni), eseistul le sugerează îndemnându-i ,dacă ştiu citi şi înțelege , să citească şi să înțeleagă că excesele culinare şi bahice sunt nesacre (chiar nesănătos-păgâne !). E destul că habar n-au cine a fost PERSEU , că a avut şi el o mamă , pe DANAE , care nu era aceeaşi cu Diana , zeița vânătorii, şi nici cu Diana, secretara directorului etc.etc. PS. Era să uit , tinerii sunt îndrumați ştiințific să nu mai confunde Constelațiile între ele şi să-şi clarifice arborele ginecologic, că Andromeda-soția lui Perseu- era,până la urmă , străbunica lui Andromaca …Şi de aici alte şi altele !…

  Reply
  1. 6.1

   Savu Gheorghe

   Domnule, va mulțumesc pentru aprecierile dvs deosebit de măgulitoare la adresa mea. Aș fi foarte bucuros dacă aș cunoaște numele dvs pentru ca textul comentariului de mai sus să fie pus în fruntea unui volum de eseuri, pe care intenționez să-l public cat de curând. Pentru aceasta, dacă sunteți de acord, vă rog să vă lăsați numele la redacție sau să cereți nr. meu de telefon să știu dacă împărtășiți sau nu ideea mea. Și nu numai pentru acest lucru. Cu prețuire!

   Reply
   1. 6.1.1

    Anonim

    Domnule Gheorghe Savu , orice nume (inclusiv poreclă/supranume) este considerat demn de purtat (cu mândrie) când cei care îl/o poartă (întotdeauna peste vionța lor „inițial/originară”) este transformat/ă în „RENUME”(latura pozitivă a notorietății) . Talentul şi înflăcărarea patriotică ale unui poet emblematic al eroilor români din Războiul de Independență de la 1877/8 , Vasile Alecsandri , vorbesc în poemul „Peneş Curcanul” despre această metamorfoză ! Şi din voința mea, eu rămân pentru orice cititor cu „numele-pseudonim” : ANOMIM ! Vă urez, sincer, succes dumneavostră şi cărții de eseuri pe care o veți lansa, sunt convins, curând. Vorba genialului poet național : „Eu rămân ce-am fost, poet”… Anonim !

    Reply
    1. 6.1.1.1

     Savu Gheorghe

     As fi vrut sa va cunosc, dar va respect și apreciez hotărârea. Va multumesc si sarbatori fericite!

     Reply
 7. 7

  Boni

  Sintagme/expresii de genul ,,arborele ginecologic”, ,,Diana, zeița vânătorii/Denisa, secretara directorului”, ,,Andromeda, străbunica lui Andromaca (Andromacăi)” și altele, nu pot fi puse în fruntea unui volum de eseuri. Prima parte a comentariului este altceva. Domnule Savu, cu scuzele de rigoare, cred că nu prea vă pricepți la (unii) oameni. S-a văzut ceva mai înainte.

  Reply
 8. 8

  Dora

  Domnule Boni, sunt o comentatoare fidela a editorialelor domnului Savu si sincer am crezut ca nu este interesat de comentariile asezate sub textele dumnealui, pentru ca intervine foarte rar atunci cand are ceva de spus in legatura cu ele. Or, faptul ca s-a gandit de a pune textul unui comentariu in fruntea unui volum de-al lui, fie el de valoare incontestabila, demonstreaza ca e foarte interesat de ceea ce scriem noi aici.
  P.S. Mai este o posibilitate, si anume sa nu fi citit comentariile atent, pentru ca textul pe care il apreciaza foarte mult eu banuiesc ca este al celui care il critica in mod frecvent, manat fiind de o invidie ancestrala. Deci s-ar putea sa aveti si dvs dreptate.

  Reply
  1. 8.1

   Boni

   Vă felicit, doamnă Dora, sunteți foarte inteligentă. Sunt aproape sigur că ,,apreciatul” este comentatorul care îl ,,faultează” de multe ori pe domnul Savu. Mai demult, editorialistul pe care îl apreciez foarte mult chiar a scris ceva de genul că se simte deranjat de unele persoane care, după ce-i citesc articolele, intră pe internet și-l critică, prezentând informațiile preluate ca pe propriile păreri. Ar fi foarte simplu să i se verifice ID-ul sub care postează și să vezi atunci surprize… Eu îl simt de departe. Altfel, personajul în cauză este destul de cultivat dar depinde în ce ,,fază” îl prinzi deoarece are treceri bruște și inexplicabile de la o stare la alta. Pe mine nu m-a surprins că nu a dorit să se expună. Știe dumnealui de ce…(eu doar presupun). Altfel, m-am obișnuit cu ,,omul” și chiar îl simpatizez când se comportă normal. Este, totuși, un fel de sarea și piperul site-ului.

   Reply
  2. 8.2

   Anonim

   Doamnă, nu vă mai pierdeți timp şi energie cu niste securişti împuțiți ca cei din … familia „Cornel & Mioara”, cu sluga’ n curte , fostul securist „analidt” de la Cieşti -Lunca Corbului , georgică , cărora li s-a adăugat un nimeni , şantajist „de presă …locală”, un escroc ratat, numit smeorică , care şi-a tras „Coliba unchiuluj Tom”… de la vălcea taman la Albota City ! Dati-le cu „sictir”!

   Reply
  3. 8.3

   Boni

   Avem confirmarea!

   Reply
 9. 9

  Anonim

  Uite un alt mar otravit!

  Reply
 10. 10

  Anonim

  Domnule Gheorghe Savu , până la urmă VALOAREA , deşi pare doar relativă, aşa, ca „angajamentele” unora la Securitate, în anumite cazuri (cum este şi cel al mini eseurilor din volumul pe care îl pregătiți de lansare către cititori) devine,din „relativă”, una ABSOLUTĂ (spre „ofticarea” familiei de speo-sociologi (cornel & mioara , georgică , gigi , smeo , tanța sau pussyca ş.a.) şi fiindcă trebuie sa poarte un nume, spueti-i , simplu „Da, eu sunt Anonimul”!

  Reply
  1. 10.1

   Anonim

   Și dă-i Doamne minte ,,anonim(at)ului” și îndreaptă-l pe el spre dulapul cu medicamenteeeeeee……

   Reply
  2. 10.2

   Gigi

   Nu poți sa fii anonim având probleme psihice, după cate stiu eu, aceștia se numesc altfel.

   Reply
  3. 10.3

   Anonim

   Domnule Savu, dati-le cu „sictir” securiştilor (ratați) de la vălceaua Albotei şi de la gârla Cieştiului (asta se dă Şi…”eminescolog”, de se cutremură geniul național în mormântul său de la Bellu de neruşinarea colonelului de securitate, pensionar !) Celalant (de la Mârghia, tot pensionar) a nenorocit învățământul argeşean (are nevoi „speciale”) pe spinarea bieților copii pe care nu-i ocroteşte nimeni în clasele lor „speciale” de psiho-sociologii „de familie” Le zic şi eu , „Hai sictir” !

   Reply
   1. 10.3.1

    Celalant (?) anonim

    Tovarășu’ Mărcuță Bălaceanu iar ai intrat în criză (de idei). Te-au caftit ăia de la blocul Coremi și ai făcut buba la cap? Dl Savu s-a procopsit cu un prieten pe cinste. A avut dreptate un comentator de mai înainte: nu se pricepe la oameni. E de mirare, având în vedere profesia dumnealui. P.S. Nu înțeleg de ce administratorii site-ului permit elucubrațiile unei persoane cu evidente probleme…medicale.

    Reply
    1. 10.3.1.1

     George Olteanu

     Permitem destule pe site, în măsura în care comentariile nu conţin cuvinte absolut jignitoare care ating demnitatea umană.

     Reply
 11. 11

  Neagu

  savu ne dai naveta. savu ne faci un articol de naveta. savu=frate=savu. capra sparge gheața! cică va da naveta! 🤣🤣🤣🤣🤣 daca e adevarat il 😘😘😘😘 daca nu il 💀💀💀💀

  Reply
  1. 11.1

   Anonim

   Alt dus cu pluta, pardon, cu capra. Domne, s-au înmulțit ,,specialii”….

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!